Witam dziewczyny poniedziałkowo
Beacia no właśnie jak tam odstawianie?? Ja karmiłam rok i 4 miesiące i pewnej nocy sama zrezygnowała i tak się skończyło
Herbata Ty jeszcze tu?? śmigaj na porodówkę hehehe
Vegas jak to niedziela my też leniu****emy chociaż nie wczoraj bo od rana była zabawa w kuchni z lalami
Dominice pierwszy wyszedł jak skończyła 11 miesięcy a potem się posypało 6 na raz
Gosia ja wyleczyłam a więc tak kapcie na nogi
rajstopy na tyłek wywar z lipy do picia z malinkami i miodem non stop smarkanie w chusteczkę zakraplanie do noska kropelek ile w ulotce można i ubranie piżama i poduszka do spania skroplone Olbasem
Współczuję Ci że taka sprawa wyszła;/
Lolkak mówię Ci że to tylko biszkopty upieczone jeden jasny dwie masy jedna jasna druga ciemna przełożone jakąś konfiturą brzoskwiniami ananasem i wsio
A po urodzinach super mała taka przejęta była że jak piła dziecinnego szampana z dużego kielicha to się aż trzęsła takie wrażenia
Zdjęcia potem wrzucę
Gosdia wiesz ja też mam ogromną pleśń w pokoju i może przez nią chce jej się tak pić ale nawet jak zmyjesz to i tak wyjdzie dziadostwo;/ Pewnie masz słabą wetylacje my będziemy za rok poprawiać to jak będziemy mieszkanie tynkować bo jest masakra;/ To super rekord pobili nie wyobrażam sobie tego!!! Ale wymyślasz nic jej nie będzie ;P
Ewi na uczysz się:
A mięśnie się wyrobią;p ze mnie ostatnio siostra C się śmiała że mąż kupił mi drugi odkurzacz żebym dwoma rękami pracowała bo zakupiliśmy studentom do mieszkania
To jeźdźisz dziewczyno
Liza współczuję małemu a jak Twoje zęby?? To fajny dzionek dzieciaki miały i wy rodzinnie spędziliście
Kama ja nie pomogę bo mi tylko teściowa farbuje orginalnymi fryzjerskimi farbami, ale jak ufarbujesz to się pokaż ja też muszę bo za 2 tygodnie wesele
Co do fotelika nie doradzę bo Domi jeździ bo siostrzeńcu C mieliśmy kupić ale jakoś tak nie śpieszy nam się zresztą aż tyle nie jeździmy;/
Oooo jak dobrze że ten weekend się już skończył wczoraj też goście ale teściowej to tak nie bardzo się udzielałam zresztą jak poszłam małą usypiać to zeszło mi się z godzinę;/ Potem C wymyślił że wyskoczymy na piwko jak się okazało po naszym przybyciu zaraz zorganizowało się pępkowe bo koledze właśnie się synek urodził i wkroczył chyba z 4 butelkami i nie było jak odmówić
Trochę ciężko się wstało dziś
Prababcia do Domiśki przyjechała i bawi się z nią w kuchni. Dominika od rana oczywiście ma zajęcie z nowymi zabawkami mam spokój
Jedzenia jest full więc nie bardzo co dziś będę robiła tylko pomidorówkę C muszę na podwórko wygonić bo śpi
JUtro chyba ma być ostatni dzień ładnej pogody to chyba wybiorę się na bilans dwulatka
Akurat w 2 urodziny