reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam :)
Liza, Ty to masz przygody z tymi zębami. Jak Twoje nie dokuczają to Małemu coś się dzieje. Powodzenia, żeby już lepiej było.
Ewi, nauczysz się ;) a bez wspomagania rzeczywiście ciężko jest.
Beacia, może Mały łyka jakąś pigulkę szczęścia, że tak szaleje w nocy. A jak idzie odstawianie od cyca?

Ja uciekam. Dzisiaj Zosia zostaje z D. sama na 3 godziny. Matko a ja już mam czarne myśłi, ze wbije sobie widelec w czoło albo coś ;(...

reklama
Helloł

Ewi polonez łaał chylę czoła poważny sprzęt :tak:

Liza ja też się kiedyś postarzałam i też słabo mi to wychodziło więc dałam sobie spokój, trzeba się cieszyć młodością, za 20 lat to dopiero będzie trzeba się odmładzać :-D

Beacia ja też współczuj nocy.

Vegas super Martynka się rozgaduje, mam nadzieję że Julka za miesiąc też tak będzie "śpiewać" ;-) u Nas od wczoraj na tapecie słowo "widzisz" podbiega i krzyczy "widziś" :-D

Gosida ja też kiedyś bałam się zostawiać Julkę z kimś innym a teraz jestem w pełni wyluzowana w tej sprawie, w końcu mi też od życia coś się należy :tak:

Ja też mam zamiar malować włosy wczoraj kupiłam sobie farbę "złocisty ciemny blond" od 4 lat mam ciemne włosy ciekawe co z tego wyjdzie, o właśnie któraś z Was używa farby Loreal Excellence Creme? Julka zmaltretowała mi ulotkę i nic się nie da z Niej odczytać, będę wdzięczna jeśli ktoś mi zrobi jej zdjęcia ;-)

Od listopada będziemy mieli samochód, więc muszę kupić lepszy fotelik, jakieś rady? modele? :-)

No dzieciaki na spacerku wymęczone, daniel pojechal z dziadkami na cmentarz ;]
Miki śpi, rosól konczy sie gotowac a ja odpoczywam, sprzatniete w domku, pranie schnie ;)

Kaama co do fotelików to jest ich od groma i to zalezy ile kasy na niego chcesz przeznaczyc? wtedy mozna cos doradzic, ja ci powiem ze Miki jezdzi teraz w takim za 270zl i jest super, chwalę go sobie bardzo i polecam, mie jest tani, ale tez nie bardzo drogi a uwazam ze ma wsio to co foteliki za 400-600zl ;P ma ustawienie do pozycji pół leżacej co sie przydaje bo mikus zasypia czasem ;-)

A my dokładnie mamy taki, pierwszy Foteliki samochodowe dla średniaków - Ramatti :-)
ALe tez slyszałam dobre opinie o Coneco, i jeszcze ejdna marka ale wylecialo mi z głowy ;P heh

Tam masz tez wieksze do 25kg to sobie looknij, a za nowy teraz niewiem ile placi;] nasz byl kupiony Dla Daniela a jest taki jak nowy:tak: i jakosciowo tez ok.:-)
U mnie Hania to juz na podstawce jeździ ;] Daniel ma fotelik z którego tez podstawke sie robi ;] Jak kto woli ;-)
Inne dziewczyny napewno tez coś doradzą z tych droższych :-)
a ponoc - Maxi-Cosi tez są oki ;)

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny poniedziałkowo:)

Beacia no właśnie jak tam odstawianie?? Ja karmiłam rok i 4 miesiące i pewnej nocy sama zrezygnowała i tak się skończyło:)

Herbata Ty jeszcze tu?? śmigaj na porodówkę hehehe

Vegas
jak to niedziela my też leniu****emy chociaż nie wczoraj bo od rana była zabawa w kuchni z lalami:) Dominice pierwszy wyszedł jak skończyła 11 miesięcy a potem się posypało 6 na raz:)

Gosia
ja wyleczyłam a więc tak kapcie na nogi:) rajstopy na tyłek wywar z lipy do picia z malinkami i miodem non stop smarkanie w chusteczkę zakraplanie do noska kropelek ile w ulotce można i ubranie piżama i poduszka do spania skroplone Olbasem:) Współczuję Ci że taka sprawa wyszła;/

Lolkak
mówię Ci że to tylko biszkopty upieczone jeden jasny dwie masy jedna jasna druga ciemna przełożone jakąś konfiturą brzoskwiniami ananasem i wsio:) A po urodzinach super mała taka przejęta była że jak piła dziecinnego szampana z dużego kielicha to się aż trzęsła takie wrażenia:):) Zdjęcia potem wrzucę:)

Gosdia
wiesz ja też mam ogromną pleśń w pokoju i może przez nią chce jej się tak pić ale nawet jak zmyjesz to i tak wyjdzie dziadostwo;/ Pewnie masz słabą wetylacje my będziemy za rok poprawiać to jak będziemy mieszkanie tynkować bo jest masakra;/ To super rekord pobili nie wyobrażam sobie tego!!! Ale wymyślasz nic jej nie będzie ;P

Ewi na uczysz się::) A mięśnie się wyrobią;p ze mnie ostatnio siostra C się śmiała że mąż kupił mi drugi odkurzacz żebym dwoma rękami pracowała bo zakupiliśmy studentom do mieszkania:) To jeźdźisz dziewczyno:)

Liza
współczuję małemu a jak Twoje zęby?? To fajny dzionek dzieciaki miały i wy rodzinnie spędziliście:)

Kama
ja nie pomogę bo mi tylko teściowa farbuje orginalnymi fryzjerskimi farbami, ale jak ufarbujesz to się pokaż ja też muszę bo za 2 tygodnie wesele:) Co do fotelika nie doradzę bo Domi jeździ bo siostrzeńcu C mieliśmy kupić ale jakoś tak nie śpieszy nam się zresztą aż tyle nie jeździmy;/

Oooo jak dobrze że ten weekend się już skończył wczoraj też goście ale teściowej to tak nie bardzo się udzielałam zresztą jak poszłam małą usypiać to zeszło mi się z godzinę;/ Potem C wymyślił że wyskoczymy na piwko jak się okazało po naszym przybyciu zaraz zorganizowało się pępkowe bo koledze właśnie się synek urodził i wkroczył chyba z 4 butelkami i nie było jak odmówić:) Trochę ciężko się wstało dziś:):) Prababcia do Domiśki przyjechała i bawi się z nią w kuchni. Dominika od rana oczywiście ma zajęcie z nowymi zabawkami mam spokój:) Jedzenia jest full więc nie bardzo co dziś będę robiła tylko pomidorówkę C muszę na podwórko wygonić bo śpi:) JUtro chyba ma być ostatni dzień ładnej pogody to chyba wybiorę się na bilans dwulatka:) Akurat w 2 urodziny:)

Witajcie!:-)

Ewi i jak się czujesz za kierownicą?:-)

Beacia współczuje pobudek i znam ten ból :-(

Liza współćzuje tych problemó z zębami, mam nadzieję, że Mikiemu szybko wyjdą!

gosdia dasz radę, wiadomo, że cięzko się z maluchem roztsać, no ale jak trzeba to cozrobić :-(

kama nie pomoge niestety ja tylko z Pallette farbuję :tak:

kasiek najgorzej wstać z łóżka po "cięzkim" wieczorze :-p później byle się rozhulać ;-)

a mi Kubuś się rozchorował od piatku gorączkuje, katar, kaszel... G. go zaraził :dry: i noce są do bani :-( Dzisiaj wieczorem będę miała gościa :-p zakupiłam już Martini i oczekuje wieczorem żeby się zaopiekować co by się nie zmarnowało :-p

Patisia ehhh niby porazka z tym jęczeniem mikolaja przez zeby ale sie przyzwyczailam ;] wazne ze w nocy jest oki, i ma tylko 2 pobudki a czasem tylko jedną ;]
A tak to co u was wiecej?

Kasiek no to fajnie mieliscie wczoraj ;-) weekend imprezowy ze ho ho :-)
My 23 listopada idziemy na ostatnie szczepienie Mikusia i od razu na bilans czterolatka z Danielem :-)

Beacia jak z tym odstawieniem u Was? ile razy go karmisz wogóle? jeśli tylko w nocy to powinno ci szybko pójsc, :tak:

Ale rosołek pyszny wyszedl :-)
Na dworze cieplo, jak Hanie M przywiezie to wyjdziemy potem bo ponoc idzie jesien i ma byc zimno.... ;]

reklama
Witam sie i ja.

U nas brzydko pada i ogolnie jesiennie juz sie zrobilo. Bylismy dzisiaj na pobieraniu krwi z Igim o dziwo nie plakal. Marudzi od wczoraj nie wiem moze wkoncu mu zeby ida, chociaz nic nie wiac na dziaselkach hmm...

Kaama my mamy bardzo podobny fotelik jak pokazala Liza nie uzywalismy go jeszcze ale lada moment bedziemy go jak zalozymy kurteczke Malemu to juz ledwo sie miesci.

Do góry