reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Jestem chwile ja nie ogladam zbytnio seriali w tv jak juz to czasami na wspolnej:-D za to mam sciagnietych chirurgow
Liza moja siostra tak chetnie chodzila az nagle jej sie odmienilo raz pobila katechetke az musialam po nia jechac a ta mala malpa lezala na podlodze wycierala oczy i juz byla zadowolona bo do dmou kazali ja zabrac:zawstydzona/y:
Tak sie chwalicie maluszkami wiec i ja pokaze mojego skarba, a co:)

Anula Śliczny bobasek

Ja się żegnam na dziś Dobranoc

reklama
Hej wam ja ten tydzień ciągle w pracy będę i raczej nie będę zaglądać do tego Nina chora a ja akurat w robocie siedzieć muszę świetnie po prostu
unhappy.gif
ja już lepiej katar został to Ninę wzięło masakra
no.gif
w ogóle taki dzień mam tragiczny że lepiej nie pytać
sorry2.gif
...

ANULA - słodziutki jest ! :-) ma boskie usteczka :-p :-)

KASIEK88 - i po co tyle stresu :laugh2: nie lepiej było od razu siostry się zapytać o co chodzi :-p dobrze że imprezka udana :-)

KAAMAA - Nina ma taki ; Fotelik GRACO Junior +9x GRATIS (1830389461) - Aukcje internetowe Allegro i nie jest zadowolona marudzi że jej nie wygodnie a jak zaśnie to jak się budzi to jest ryk bo jej nogi drętwieją :no: ;dry: więc ten mogę odradzić chociaż nie wiem co zrobić żeby te nogi nie drętwiały bo przecież niby te foteliki co do nóg to wszystkie ten sam problem będą mieć :dry:

GOSDIA - wow niezły rekord :szok: .. no i dobrze że rozwiązaliście problem z tą wilgocią :-)

To by było na tyle bo jestem padnięta

Anula ale słodziak:) Ja od chirurgów jestem uzależniona jest jeszcze kilka seriali ale w tym zakochana jestem:)

Gosdia tak myślałam zawsze w Polsce tak jest że jak coś na potęgę reklamują to przereklamują;/ Mam jeszcze pomysł z Dominiką basen kuleczkowy pójść ale nie wiem czy jeszcze otwarty ale jak nie to w ramach cudownego urodzinowego dnia na pewno na plac zabaw pójdziemy:) Oj nawet nie wiesz ile ja kaw dziennie piję przygotowanych przez Domke

Famme
siostrę? Bo teraz nie pamiętam do czego piszesz;/:) Jeśli chodzi Ci o kuzynkę to przegadałam z nią 2 godziny na gg i byłam wstrząśnięta tym co mi powiedziała ale to nie forum publiczne;/

A to zdjęcia z imprezy trochę nie udane bo C zapomiał baterii kupić do aparatu kilka zrobiłam reszta telefonem a po za tym tatuś chciał być taki fajny że kupił 2 wystrzałowe świeczki które zadymiły cały pokój hehehe nie wstawiam z dmuchania bo akurat cała rodzina jest
1.jpg2.JPG3.JPG4.JPG5.JPG6.JPG7.JPG8.jpg9.JPG

dobry wieczór.
Lekcje odrobione pouczona :-D

Kasiek śliczne zdjatka;* uśmiech Dominiczki bezcenny ;-)
Anula słodziak z tego twojego syneczka ;-)

przepraszam ze nie nadrobiłam was wszystkich . Ale padam na pyszczek .;*

D O B R A N O C ; *******

Hej Dziewczynki. My dziś w objazdach po mojej pracy a i tak gucio załatwiłam;/ Ale za to kupiłam Małej pampki 114szt za 55zł. Zawsze to jakiś plus 3h jeżdżenia:p Wieczór to czas w trójkę i zabawy, potem w czasie kąpieli Mała rysowała po płytkach specjalnymi kredkami, frajdy miała co nie miara, jakoś po 21 usnęła. Mam więc czas na neta bo Jurek film ogląda.

Kasiek fajna ta kuchenka:) A wózek też fajny. Mała dostała taki wózek duży dla lal na Dzień Dziecka, uwielbia nim jeździć.
Liza to ja mam tak samo - próbuję wyglądać na starszą a nic z tego nie wychodzi:D
Wiktoria witaj. Też mam córeczkę Martynkę:)
Mariolcia dużo zdrówka;*
Anula piękniutki ten Twój synuś:) Kiedy moja Tyśka była taka maleńka hehe.
Femcia zdrówka dla Małej;*

Dzień dobry ;)

Elwirka, Twoja Mała wstaje przed kurami i przed świtem... Przecież to jeszcze ciemno o tej porze...
Kasiek, ekstra kuchenka ;). I nawet tata się pobawił ;P
Młoda, ucz się ucz, masz dla kogo ;)

Dzisiaj moje dziecie wstało o 6.30.Im później chodzi spać tym wcześniej wstaje. Będziemy miały baaardzo długi dzień..

Dzien dobry:)u nas okropna pogoada pochmurno i padalo. Zbieram sie na miasto mam cos do zaltwienia do malego przyjedzie moja kolezanka bo nie chce go ciagnac przez ten katar
Elwira wow moj maly nawet o tej nie wsteje, codziennie o 7-7.30 nqa poczatku mial faze wstawal o 4 i nie spal o 6 ale tak bylo z tydz a teraz od 20 tak spi wsteje jesc o 1,3 i pozniej 7;-)
Mloda ja niedawno dolaczylam i nie wiem gdzie sie uczysz:zawstydzona/y:
Kasiek cora ma super przezenty;-)
My dzis sami Ł na uczelni od 8 do 19 w koncu od niego odpoczne...

reklama
Do góry