reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Jestem chwile ja nie ogladam zbytnio seriali w tv jak juz to czasami na wspolnej:-D za to mam sciagnietych chirurgow
Liza moja siostra tak chetnie chodzila az nagle jej sie odmienilo raz pobila katechetke az musialam po nia jechac a ta mala malpa lezala na podlodze wycierala oczy i juz byla zadowolona bo do dmou kazali ja zabrac:zawstydzona/y:
Tak sie chwalicie maluszkami wiec i ja pokaze mojego skarba, a co:)

Anula Śliczny bobasek

Ja się żegnam na dziś Dobranoc

reklama
Hej wam ja ten tydzień ciągle w pracy będę i raczej nie będę zaglądać do tego Nina chora a ja akurat w robocie siedzieć muszę świetnie po prostu
unhappy.gif
ja już lepiej katar został to Ninę wzięło masakra
no.gif
w ogóle taki dzień mam tragiczny że lepiej nie pytać
sorry2.gif
...

ANULA - słodziutki jest ! :-) ma boskie usteczka :-p :-)

KASIEK88 - i po co tyle stresu :laugh2: nie lepiej było od razu siostry się zapytać o co chodzi :-p dobrze że imprezka udana :-)

KAAMAA - Nina ma taki ; Fotelik GRACO Junior +9x GRATIS (1830389461) - Aukcje internetowe Allegro i nie jest zadowolona marudzi że jej nie wygodnie a jak zaśnie to jak się budzi to jest ryk bo jej nogi drętwieją :no: ;dry: więc ten mogę odradzić chociaż nie wiem co zrobić żeby te nogi nie drętwiały bo przecież niby te foteliki co do nóg to wszystkie ten sam problem będą mieć :dry:

GOSDIA - wow niezły rekord :szok: .. no i dobrze że rozwiązaliście problem z tą wilgocią :-)

To by było na tyle bo jestem padnięta

Anula ale słodziak:) Ja od chirurgów jestem uzależniona jest jeszcze kilka seriali ale w tym zakochana jestem:)

Gosdia tak myślałam zawsze w Polsce tak jest że jak coś na potęgę reklamują to przereklamują;/ Mam jeszcze pomysł z Dominiką basen kuleczkowy pójść ale nie wiem czy jeszcze otwarty ale jak nie to w ramach cudownego urodzinowego dnia na pewno na plac zabaw pójdziemy:) Oj nawet nie wiesz ile ja kaw dziennie piję przygotowanych przez Domke

Famme
siostrę? Bo teraz nie pamiętam do czego piszesz;/:) Jeśli chodzi Ci o kuzynkę to przegadałam z nią 2 godziny na gg i byłam wstrząśnięta tym co mi powiedziała ale to nie forum publiczne;/

A to zdjęcia z imprezy trochę nie udane bo C zapomiał baterii kupić do aparatu kilka zrobiłam reszta telefonem a po za tym tatuś chciał być taki fajny że kupił 2 wystrzałowe świeczki które zadymiły cały pokój hehehe nie wstawiam z dmuchania bo akurat cała rodzina jest
1.jpg2.JPG3.JPG4.JPG5.JPG6.JPG7.JPG8.jpg9.JPG

dobry wieczór.
Lekcje odrobione pouczona :-D

Kasiek śliczne zdjatka;* uśmiech Dominiczki bezcenny ;-)
Anula słodziak z tego twojego syneczka ;-)

przepraszam ze nie nadrobiłam was wszystkich . Ale padam na pyszczek .;*

D O B R A N O C ; *******

Hej Dziewczynki. My dziś w objazdach po mojej pracy a i tak gucio załatwiłam;/ Ale za to kupiłam Małej pampki 114szt za 55zł. Zawsze to jakiś plus 3h jeżdżenia:p Wieczór to czas w trójkę i zabawy, potem w czasie kąpieli Mała rysowała po płytkach specjalnymi kredkami, frajdy miała co nie miara, jakoś po 21 usnęła. Mam więc czas na neta bo Jurek film ogląda.

Kasiek fajna ta kuchenka:) A wózek też fajny. Mała dostała taki wózek duży dla lal na Dzień Dziecka, uwielbia nim jeździć.
Liza to ja mam tak samo - próbuję wyglądać na starszą a nic z tego nie wychodzi:D
Wiktoria witaj. Też mam córeczkę Martynkę:)
Mariolcia dużo zdrówka;*
Anula piękniutki ten Twój synuś:) Kiedy moja Tyśka była taka maleńka hehe.
Femcia zdrówka dla Małej;*

Dzień dobry ;)

Elwirka, Twoja Mała wstaje przed kurami i przed świtem... Przecież to jeszcze ciemno o tej porze...
Kasiek, ekstra kuchenka ;). I nawet tata się pobawił ;P
Młoda, ucz się ucz, masz dla kogo ;)

Dzisiaj moje dziecie wstało o 6.30.Im później chodzi spać tym wcześniej wstaje. Będziemy miały baaardzo długi dzień..

Dzien dobry:)u nas okropna pogoada pochmurno i padalo. Zbieram sie na miasto mam cos do zaltwienia do malego przyjedzie moja kolezanka bo nie chce go ciagnac przez ten katar
Elwira wow moj maly nawet o tej nie wsteje, codziennie o 7-7.30 nqa poczatku mial faze wstawal o 4 i nie spal o 6 ale tak bylo z tydz a teraz od 20 tak spi wsteje jesc o 1,3 i pozniej 7;-)
Mloda ja niedawno dolaczylam i nie wiem gdzie sie uczysz:zawstydzona/y:
Kasiek cora ma super przezenty;-)
My dzis sami Ł na uczelni od 8 do 19 w koncu od niego odpoczne...

reklama
Do góry