reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja to miałam plany pójść na studia w tym roku, ale zajęcie zaczynają się w październiku i termin mam na październik...
a jak dziecko będzie miało roczek to już inna sprawa...
lolkak, dobrze że pracuje i robi to co lubi :-)
kama, mąż to strasznie się rzucił na tego lotka... non stop kupony kupuje. Jeszcze w kaskadę gra.
Umi, ja to bym oddała na fundacje, schroniska itp.
Herbata, bardziej dietetyka mi się podoba

reklama
wrocilam,alana nie zbadali bo za maly jest ale ja sie przebadalam i mam niedosluch:/ za pol roku kontrola i zobaczymy co wyjdzie,u mnie w rodzinie sa problemy ze sluchem.Dobrze ze poszlam.
Kama ja normalnie zdiecie wstwilam przez to imageshack wstawilam link jak sie wstawia suwaczki i forka duza wyszla:)

kinga kama ci dobrze napisala jak ty komusc zaczniesz pisac to i ty bedziesz zauwazana.

Dziewczyny za wasza wczorajsza rada chcialam dzis isc po test ciazowy wstaje rano a tu @ ;)) Mily poczatek dnia.
Wgl bylismy dzis z Malym u logopedy i stwierdzila i igor musi miec podciete wedzidelko, moze ktores z waszych dzieciaczkow mialo podcinane? No i za tyg mamy przyjsc z jedzonkiem do niej bo chce zobaczyc jak maly je.

Witam u nas noc jak zawsze ok pobudka po 1 i po 4 a o 7 wstawanie i wieeelka kupa az zabrudzil body:-Dpozniej sie polozylam tatus sie z malym bawil i spalam do teraz:-Dzaraz wypije kawe i biore sie do roboty bo jutro sama bede Lukasz pojedzie na pogrzeb
Kasiek to nie z goraca, u nas w mieszkaniu chlodno sama w blzce z dlugim chodze a do Chelma sie nie wybierasz?
Mariolcia ja pewna jestem ze UMCS bralam pod uwage KUL ale teraz juz nie a jaka specjalizacja sie zobaczy:-Dgdybym byla na Twoim miejscu raczej wybralabym UMCS w koncu ma jaks renome ale wybor nalezy do Ciebie:-D
Elwirka moze czesciej podawaj jej koperek i miej na wszelki wypadek czopki
Liza jak tam?mnie cos bierze, maly ma lekki katar a w pt szczepienie ale raczej nici z tego nawet dobrze bo boje sie ze na chrzciny mialby goraczke
Herbata koniecznie daj komus znac:-)
Fikusek obrze ze poszlas, ja znoawu po porodzie gorzej widze a zapisy do okulisty w grudniu, u mnie w rodzinie poroblemy ze wzrokiem to norma...
Ja bym chciala wygrac ze 2 mln a co tam jestem zachlanna:-Dnajpierw niwe mieszkanie bym chciala, samochod i poszlabym na wielkie zakupy a pozniej poszla na operacje zrobic cos z moja opona na brzuchu bo cholerka nie chce zniknac.
Dzis dalasza czesc sparztania ale przynjamniej na troche bedzie bo pozniej sama z malym zostane

Fikusek, MAriolcia dzięki wielkie :* właśnie zdjęcie się wgrywa zobaczymy co z tego wyjdzie.

Anula ależ Ci dobrze też bym chętnie do tej godziny pospała :-) w sumie nie mam co narzekać Julka nie wstaje wcześniej niż 7:30i śpi całą noc.

Listonosz przyniósł firankę a Julka śpi i śpi a ja już chcę ją na oknie u niej w pokoiku widzieć :-D

Elwira moja znajoma tak miala z corka wiem ze dostala jakis lek ale nie wiem jaki:-(a dawalas sok jablkowy albo sliwki ze sloiczka?
Kama nie ma tak dobrze ja wstawalam 2 razy w nocy a Ty wcale, rownowaga musi byc:-Da moze zawies i mala bedzie miala niespodzianke gdy wstanie?
Uciekam bo znowu malo zrobie a i obia trzeba ugotowac

Powiedzcie głupiej babie jeszcze który link mam wybrać:confused: wrzucam każdy i wyskakuje błąd pliku :dry:

Uwielbiam reakcję mojego dziecka kiedy dostaje coś nowego, teraz stoi i gada do Kubusia Puchatka :-D

Dobra uciekam trochę posprzątać.

fikusek, dobrze że poszłaś i sprawdziłaś słuch... a masz jakieś leki?
pytam się bo za bardzo się nie orientuje, oby za pół roku już było lepiej.

Agnieszka, super że @ przyszła, tak jak się jej spodziewałaś.
oby za tydzień okazało się że będzie trzeba podcinać.

Anula, KUL też ma świetną renomę... ale tak miedzy nami to jakoś każdy rezygnował w liceum z tej szkoły.nie wiem czemu.
UMCS to bardzo dobra uczelnia... tylko tam coś ostatnio pieniążków na wszystko brakuje, dlatego zaoczne co raz droższe.

a co do oponki na brzuchu to może hula hop ?????:-)

Kama, na tym forum w sygnaturkę wchodzą pliki zaczynające się kodem [URL....]
ale czemu ci błąd wychodzi? nie wiem.

Elwirka, zdrówka małej życzę, oby się nie męczyła już;-)

reklama
kasiek88kasiek uu to widzę przygotowania do megaimpry pełną parą :-D ja miałam 14 ludzi dorosłych + dzieci na roczku i.... ostatni raz taka impreza w domu :-p zajechać się można :dry:

Anula współczuje śmierci babci...
oj na pewno zatęsknisz:-p jak jeszcze się włączy bunt dwulatka wszystko jest beee to marzę o chwili gdy lezał tak bezbronnie i grzecznie w łóżeczku :-p

femme świetny kolor!:-) ico do mieszkania to jeszcze taka okazja super :tak:

Herbata a bo malutkiej jest dobrze u mamusi to po co będzie wychodzić jak tu jesień i chłodem wieje :-p Czuje że tu nie ma takich luksusów ;-)

Beacia jeeeej jaki Kacperek duży i śliczny! Boże, no uwielbiam go, dawaj więcej zdjęc!:-)

kamaa ja tylko liczbę 15 miałam, więc no comment :-p

fikusek dobrze, że wykryli i że w ogóle dostałaś się na badanie bo na NFZ to masakra z czymkolwiek :dry:

noi ja mam nie za fajne wiadomosci... Już doszłam do siebie, ale wyłam jak bóbr... Poszłam do gina na kontrole i po anty i robi mi cytologie i mówi że mam bardzo dużą nadżerkę z podejrzeniem zmian nowotworowych :-( Nosz qwa mać :-( Wynik dopiero mam odebrać 12 października:-( Jeszcze jestem panikara to już mi się czarne scenariusze we łbie roją :-( się odechciewa wszystkiego :-(

Do góry