reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
lolkak, na UMCS chciałabym ochronę środowiska, a na WSNS dietetykę...
i na razie jestem w trakcie wyboru która uczelnia i który kierunek.
idę na zaoczne, ceny mniej więcej są podobne.
Kama, ja bym sobie tylko mieszkanie kupiła, urządziła je, pojechała w jakąś podroż... a resztę kasy bym oddała.
należę do tych osób lubiących może nie aż tak skromny tryb życia, ale nie chciałabym być bogata. Może dlatego że znam kilka osób które mają kupę kasy... ale w ogóle nie są szczęśliwi, w życiu aby same problemy, ledwo się z kimś zwiążą to już rozstają... szajba odbija po jakimś czasie.

a z tym zdjęciem to nie jest tak że jak wrzuca się z neta tzn. podając link to obrazek ma rzeczywiste rozmiary, a jak wrzucasz z komputera to się zmniejsza ? tam pod spodem jest okno "Obrazek w sygnaturce".

KasiaF
laugh.gif
ja zaszłam w ciaże w ostatniej klasie liceum i rodziłam pomiedzy maturami, może z ty ci sie pomyliło. Jednak przez tą całą sytuacje niestety na studia kasy brak puki co
femka sliczny kolorek:), bardzo mi sie podoba i wcale głupio nie wychodzisz
beacia jakiego ty masz duzego mężczyznę!!!! przystojniak:)
fikusek ty o ty badaniu sluchu, a mnie sie przypomniało ze dziś mi sie sniło ze ogłuchłam
laugh.gif

Kinga jesli chcesz żeby ktos tobie odpisywał to ty równiez odpisuj innym... takie są niestety brutalne prawa forów internetowych. Wybacz ale jesli ktos napisze jednego posta i liczy na esej w swoi kierunku nie dając nic z siebie no to czemu tu sie dziwić? Spróbuj czasem nadrobić chocby posty z kilku ostatnich godzin:) a na pewno zostanie to docenione
kaamaa a ja ci nie pommogę:-p nie ma zdjecia wiec nie wie jak inni to robią

Mariolcia mam takie samo podejście chciałabym do końca odremontować i urządzić tak jak bym chciała Nasz dom kupić samochód i jeszcze żeby zostało pare groszy na drobne przyjemnosći :tak:

Mariolcia moja kuzynka skończyła na KULu Ochronę,później nie wiem jaki kierunek studiowała na mgr,ale teraz jest nauczycielka WF w szkole ;-) Ale ona od zawsze trenowała siatkówkę,więc się nie dziwie że się wzięła za nauczanie tego przedmiotu ;-)

Umi jaki sen ;-) i tez póki co brak na studia ;-) Ostatnio myślałam o e-learningu,ale też za mało kasiasta jestem ;-)

Kaamaa on pewnie jeszcze z tydzień będzie "przeżywał " ;-)

lolkak ja do e-lerningu sie nie nadaje, nie jestem systematyczna i na pewno bym sie do tego nie przyłozyła. No a o studiach puki co musze sobie pomarzyć:):-p
kaamaa ja to bym nawet nie wiedziała co z taką kasą duzą zrobić:-p tzn oczywiscie z 1 miliona bym sie cieszyła, bo wybudowałabym dom, załozyłabym firme spłaciłabym kredyt i jeszcze coś by zostało, ale jakoś 28 milionów to do mnie nie przemawia:-p chyba bym pływala w tej kasie

ok, bede informowac. mam nadzieje ze juz niedlugo... ilez mozna czekac na mala uparciuche.
znow nie wiem co komu odpisac :D
Fikusek oby Alanek zalapal sie na badanie :) trzeba korzystac.
Kama dobra i dwojka :)
Kasiek milego pobytu w Lublinie. co tam bedziesz robila?
Liza mam nadzieje ze zab juz nie dokucza i nocka przespana...
Elwirka jak Oli? mam nadzieje ze juz lepiej z nia
Mariolcia a ktory bardziej Ci odpowiada? ja nie doradze, nie znam tych uczelni, ale mam nadzieje ze dobrze wybierzesz. z reszta masz jeszcze troche czasu.

tutaj dzis pochmurnie i chyba bedzie padalo... ide do lekarza o 15.00 moze dowiem sie co z moja szyjka

reklama
Do góry