reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam sie po nie tak tragicznej nocy jak myslalam. wstal przed 6, zjadl sniadanko, pomarudzil, pochodzil troszke za raczke i teraz znowu zasnal. a ja wpadalam do was na chwilke.

kasiek widze tak jak i ja nienadazasz z czytaniem ;p dlatego dzis postanowilam rano wejsc ;D
elwirka dobrze ze mala sie w koncu zalatwila.
herbata no ja mam nadzieje, że jakos znac dasz ze juz rodzisz :)

reklama
Beacia ale twoj mlody juz duzy:szok:

femme swietny kolorek w ogole niezla laska z ciebie:) o ile pamietam to w kazdych wloskach ci bylo ladnie:)

malwina niezly rajdowiec z ciebie:)

my zaraz z alanem zbieramy sie do przcyhodni bo wczoraj jak poszlam sie zapisywac do laryngologa to bylo ogloszenie ze dzis robia darmowe badania sluchu,wiec zapytalam w okienku czy dzieciom tez robia,powiedziala ze tak to nas zapisalam:) za darmo to warto skorzystac:)
dzis znowu cieplo,sloneczko wiec kolejny dzionem spedzony poza domem:-D

fikusek Kacprowi kupuje ubranka na 80cm, choc tez czasami niektore 74 sa dla niego dobre. zalezy od numeracji. u nas dzis pochmurnie, ale widze teraz sloneczko zaczelo sie przeswitywac. moze sie zrobi ladnie. zobaczymy. fajne takie badanie sluchu za darmo. :) ciekawe czy u nas cos takiego kiedys bedzie. a Twoj Alanek tez juz duzy chłopak. :)i na dodatek przystojny. od dziewczyn sie nie bedzie mogl odpedzic.

Anula, kurcze bo i ja za rok idę... tylko waham się pomiędzy UMCS a wyższą szkołą nauk społecznych:-)
gosdia, to od jakiegoś czasu tak mi brzuch strasznie rośnie... od początku miałam taki malutki, nie pozorny... a teraz :)
kasiek, też oglądałam te rozmowy... ale mi się wydaje że oni to mówią za kasę tylko... to wczorajszy temat jako tako... a jak przychodzą faceci przebrani za Dodę, albo panki i gadają jak im to dobrze się żyje... ja jeszcze to pamiętam... tytuł brzmiał... "życie panka to ma smaczek, raz dziewczynka raz winiaczek!" :-) albo jeszcze jak wypowiadali się bezrobotni, że oni za 1200 zł to nawet z łóżka nie wstaną... masakra...

i mówisz że do Lublina dziś zawitasz ??:-)
KasiaF, no ja wiem,wiem że to wszystko zależy też od mojej budowy :)
moja ciocia co jest w tym samym tygodniu co ja, ma trzy razy większy brzunio... ja to jej współczuje...
Femme, no super wyglądasz :-)
Herbata, trzymam kciuki bardzo mocno !!
beacia, to pogratulować postępów w kroczkach :-) świetny Kacperek :)

Hej..
Dużo piszecie. Widać chyba macie czas na bb. Ja to ginę tutaj u was
nawet mnie nie zauważacie. NIe moge tyle poswiecac czasu forum tak jak niektóre z was.. niestety.
Pozdrawiam
i miłego życzę

nawet nie nadrabiam bo i tak mnie nikt nie zauważy pewnie.
Hejka.

kinga czasem jest trudno odpisac kazdej.dlatego niekiedy mozesz miec wrazenie ze cie nikt nie zauwaza. niektore z nas maja troche starsze dzieci ktore sie umieja sie soba zajac i dlatego maja wiecej czasu na BB. ja tego czasu osobiscie mam o wiele za malo.

Witamy się i my ;-)

Kinga je tez nie nadążam ;-) Nie przejmuj się tylko pisz,nadrabiaj ile możesz :tak:

No przyznać sie teraz ile milionerek mamy na forum :-D:-D:-D

Mariolcia a na jaki kierunek chcesz iść??

Fikusek oo fajnie,że Ci się badanie słuchu trafiło :tak: Rzadko lekarze kierują na takie badania,wiem po sobie :dry: Doczekałam się po 7 latach :dry:

Femmee Ty to masz szczęscie z tym mieszkaniem ;-) A jaki masz kolorek? Sama farbowałaś czy u fryzjera?

Kinga, to nie aktywność się liczy na forum :-)

Dokładnie.

Kinga a co byś mi odpisała żebym za każdym razem pisała "Cześć nie mam czasu na forum nie nadrabiam miłego tygodnia" :sorry2: wystarczy komuś odpowiadać żeby ten ktoś odpowiedział Tobie, prosta forumowa zasada.

Beacia :szok: jestem w szoku ale masz dużego faceta, pamiętam go jako takiego maluszka a tu proszę już chodzi :-)

Mariolcia śliczny brzuszek :-) ja miałam 3 razy większy ale i Julka grubaskiem się urodziła.
Dla mnie rozmowy w toku to już pomału jak "Jerry Springer" się robią.

Herbata dokładnie zostaw którejś numer :tak: i informuj w razie godziny "0" ja też trzymam kciuki żeby szybko się rozkręciło.

No i niestety milionerką nie zostałam :dry:trafiliśmy 2jkę czyli nic :-p może to i lepiej bo padły dwie 6tki i każdy po 28mln zarobił, człowiek od takiej kasy wariuje, dla mnie by 250tyś. starczyło :-D

reklama
Witam i ja

U nas słoneczko pieknie swieci wiec zaraz zmykamy

Kamma a ja ani jednej liczby nie trafiłam;-):rofl2:
Fikusek fajnie zena darmowe badania sie załapaliscie

Herbata szybkiego rozwiazania:)

A ja nie mam pomysłu na obiad.........

Do góry