reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

herbata no i ja myslalam ze i Ty juz jesteś na porodwoce;-)
Liza i mnie tak kiedys zab bolal ale jak dzwonilam do dentystki to akurat przestal i ze strach nie poszlam:zawstydzona/y:
Nie pamietam bardzo co tam drukowalyscie ;p
Ewi oby bol glowy i nogi przeszedl;)

Moje dziecko z tata pojechalo po dziadkow:) bo na imieninach u wuja byli zadowolona ze papa poszla:)
a ja ciacho zrobilam wlasnie sie piecze w domku ogarnelam podlogi mialam pomyc ale juz mi sie nie chce bo na noc do roboty:-(

reklama
Kasiek ja srednio chce na kul na mojej uczelni uczyli mnie wykladowcy z KULu i UMCSu i
ci pierwsi uczyli gorzej ciagle do wychowania wpychali religie i tak ciagle wiec UMCS zostaje, ja teraz do Lbn sie nie wybiore nie mam jak...
Herbata w ciazy nie cwieczylam bo mialam zagozona nawet chodzic nie moglam, z wykladowcami kontaktowalam sie przez neta poszlam tylko na egzaminy bo juz bylo blisko terminu. Zachodzac w ciaze wazylam 55 na koniec 72, teraz wchodze w sponie sprzed ciazy ale ten brzuch to tragedia:wściekła/y:co do szyjki ja z nia miala problem bo sie skracala przez ostatnie 3 mies mialam na cm a 3 tyg prze terminem bylam bez szyjki a ur tydz po. Oby u Ciebie szybko poszlo&&&&&&&&
Ewi lakarka mowila ze przez alergie tak ma, teraz pije mleko na recepte dla alergikow jest ciut lepiej ale skora szorstka i sucha codziennie nawilzam i kapie w emolientach. Oby bol przeszedl;-)
Mloda &&&&& zeby pojawila sie @
Liza widze ze zakupy u ciebie wygladaly jak moje gdy chcialam kupic ubranko do chrztu...tragedia. &&&&&&& zeby bol przeszedl
Przepraszam ze do reszty sie nie odniose ale maly wstaaje musze go kapac i karmic
SPOKOJNEJ NOCKI WSZYSTKIM ZYCZE:)

Witam,

Liza,
Dobranoc i odeśpij zęba.
Herbata, bardzo ładne imię dla Małej.
Femme, ładny kolorek ;)
Kasiek, gratuluje !!!!
Anula, widzę, że przygotowania pełną parą
Młoda, może to jest takie rozdrażnienie przed @?

Więcej nie odp. Przepraszam, ale padam dzisiaj na ryjek, a oczy same się zamykają. Miłego dnia.
Dooobranoc ;*

Domownicy już śpią :-p a ja nie mogę :dry: oszukać przeznaczenie 5 sobie włączyłam ale już mnie nudzi taka to prosta konstrukcja 3 jak oglądałam pierwszy raz to fajna była a im dalej tym gorzej :sorry: przed @ jestem i tak mnie wsztstko drażni że już ze sobą nie mogę przez co oczywiście K się obrywa i ten też ma mnie już dosyć :dry:

ANULA - 2 miesiące po porodzie jesteś jeszcze brzuch ma prawo być odstający nie przejmuj się zniknie przy odrobinie ćwiczeń ;-)

LIZA - wow masz już córę w szkole jaka ona już duża czas leci masakra

KASIEK88KASIEK - uhu to pani magister będziesz fajnie fajnie ;-) Nina jak widzi maka albo kfc to od razu mówi że idziemy na frytki bo tylko to tam je :-p :-p

EWI - ty to się masz z tymi bólami współczuje :no:

HERBATA - raz dwa i będzie po zamiast się martwić kiedy się rozpakujesz poświęć czas tylko sobie odprężaj się ile wlezie zadbaj o siebie idź do kosmetyczki itp ;-) bo później to już nie będzie tak łatwo chyba że Ci się aniołek trafi :-p

Dobra uciekam obejrzeć jeszcze to przeznaczenie do końca i idę spać :-p

Wieczór :-D
dla relaaksu poszłam sobie na solarium :-D i mam kolejny karnet :-)
aaaa ciepło mi :-D ;-)

Fifusek zdrrówka;*

Herbatko moja droga prosiła bym wiadomość na priv z numerem :-D zeby miec do ciebie stały kontakt;*
Kasiek włąsnie dzisiaj miałam lekcje towaroznastwa :-D jedyne co lubie w tym przedmiocie pisanie w zeszycie :-D ;-) ;-). I nie ma mozliwości zebym była w ciąży . Mozliwe ze to przez stres . Bo ja to panikara i zaraz sobie wmawiam ze w ciazy jestem ze brzuch mi rosnie i massakra... :-).
Liza kochana Hania ;*

Anula oj &&&& przydazdzą sie ;-):-)

Gosdia tez tak mysle poprostu jakaś massakra takiego nerwa niegdy nie miałam . Mam ochote zapalić ale ja nie paląca :-D chociaz paliłam :p

i cos dla ciotek ;*

P220911_13.03_[01].jpgZobacz załącznik 394427Zobacz załącznik 394428Zobacz załącznik 394429Zobacz załącznik 394430Zobacz załącznik 394431Zobacz załącznik 394432

Ostatnia edycja:
Ewi zdrówka żeby ból szybko przeszedł:)

Herbata
ja pamiętam że marzyłam o Maku jak poszłam z Domką do szpitala jak miała 7 miesięcy masakra 3 dni nie jadłam nie spałam nie miałam toalety bo C pojechał do rodziców a ja sama byłam w Lublinie a ona się tak bała że z nikim zostać nie chciała i jak wyszliśmy normalnie pożarłam to jedzenie z MAKA !!! Chociaż normalnie raz do roku jadam :)

Liza
ale Hania kochana właśnie ją sobie taką wyobrażam:)

Beacia to chwila oddechu:)

Anula nie przeżywaj jesteś nie całe 3 miesiące po porodzie!!! Trzeba po prostu wziąć się za siebie a że ja na przykład nie zrobiłam tego od 2 lat to inna historia:D:D Też mi się KUL pod tym względem nie podoba ja tem jestem na przyrodniczym i luzik:)

Elwirka żeby problemy się rozwiązały:)

Gosdia to odpoczywaj ja też padam ale weszłam jeszcze:)

Famme
zazwyczaj kolejne części czegoś dobrego wcale nie są dobre;/

Młoda na wszystko dobre solarium:) Hehehe wiesz na towaroznastwo składa się wiele różnych rzeczy a po za tym inaczej wyglądają zajęcia na studiach niż w szkole średniej szczególnie u mnie ponieważ teraz jak i wcześniej miałam masę zajęć w laboratorium przy preparatach mieszaninach i to jest o wiele ciekawsze niż siedzenie i pisanie bo też chyba bym nie wytrzymała:) Śliczne zdjęcia jaka poważna jesteś uśmiechnij się choć raz:)

Ja też podam więc idę spać jeszcze ciasto smażyłam więc jutro polewa i będzie zrobione:)

kasiek pozostane przy pisaniu notatek :-D ;-)

uciekam
wink2.gif

poczekam zeby zamknąć dzrzwi za tata bo idzie na noc do pracy
laugh.gif
jako krecik
wink2.gif
he
wink2.gif
.
i spać;* jutro szkoła znowu ;/

D O B R A N O C ; *****

reklama
Femme mojemu sie obrywa cala ciaze :) wykorzystuje czas dla siebie, ale jestem juz zmeczona swoim stanem. mam ochote wbic sie w normalne spodnie i pobiec na miasto... poki co gnije w dresach i po 5 krokach mam zadyszke :) ale chata posprzatana, to najwazniejsze

Mloda wszystkiego naj z okazji rocznicy! mam nadzieje ze ten rok bedzie dla Was lepszy! i &&& za okres. Rafalek jak zwykle piekny ;-)

Liza jaka kochana ta Hania :) jeszcze ma okres na mame :-p

beacia mieszkasz z mama czy tesciowa? dobrze ze spacerek sie udal

gosia to wbijam na ciacho :D a gdzie pracujesz? milej nocki, choc pewnie juz po.

Anula wspolczuje... niezle sie nameczylas przez ciaze. ja cale szczescie w miare beztrosko ja przeszlam, choc zdarzaly sie chwile grozy, ale to chyba bardziej przez to ze tu jest inna opieka niz w Pl i nie troszcza sie tak o ciezarne. po prostu co ma byc to bedzie, dlatego nie podtrzymuja ciaz, sa tylko 2 usg itd. z reszta mankamenty sluzby zdrowia moglabym wymieniac bez konca...

Elwirka nie doluj sie. oby problemy szybko przeszly...

Do góry