Miałyście się zlitować
Elwirka dobrze że mała się w końcu uspokoiła
Beacia nadążam nadążam
staram się każdej coś odpisać
Fikusek pewnie jak taka okazja to trzeba korzystać!! Zdrówka życzę
Mariolcia niektóre rozmowy to totalna pantalonia buhaha ale są i poważne tematy nie powiem
Już wróciłam z mojej wspaniałej uczelni
Ja chciałam iść na dietetykę 4 lata temu teraz wahałam się między ochroną i towaroznastwem. I radzę Ci dietetykę
A ja to kiedy urodziłam 4 października mam akademickie dziecko i dziennie to zrobiłam
Ty tez powinnaś się numerami z którąś wymienić
Kinga ja też nie mam czasu ale jak już zasiądę to pisze posta że pół strony zajmuje i się męczą ze mną
Umi jakie sny co do tasy też właśnie tak myślę żebym za to miała dom z podwórkiem wsio w nim zrobione i mi starczy no i żeby opaczność zesłała mi przyzwoicie dobrą pracę i tyle do szczęścia
Herbata a byłam na audiencji i pogawędce z dziekanem a wymieniłaś się z którąś numerem??
Agnieszka mówiłyśmy że z @ będzie ok?? Oj a to długi zabieg będzie??
Anula do Chełma mi nie po drodze dawaj do Lublina
Miałam sporo znajomych z KULU i mówili że drugi raz by nie poszli każdy kierunek obowiązkowo Biblia i inne przedmioty związane z kościołem ale nie w tym rzecz mówili że tam dziwnie jest;/ Ja jeśli miałabym operacje wybierać to żadne oponki i cycki tylko operacje oczu bo mam wadę;/ 2 tyś jedno oko;/
Patisia ja będę miała 12 dorosłych i dwoje dzieci
też narzekam ale tyle radości mi sprawia to przyjęcie że będę robiła po za tym to jedna z niewielu okazji żebym zobaczyła się z rodzicami i siostrami
Uuu to nie fajnie masz może to jednak nic poważnego nie martw się na zapas
Fame bardzo fajne te pomysły mieszkaniowe fajnie że możecie wszystko pod siebie wybrać
Młoda bez stresu idź po test w ogóle jest możliwość że jesteś??
Gosia heheheh marzyciel
życzę żeby małej lepiej było
Liza współczuję wiem ja tez kiedyś beczałam pół nocy z bólu;/ może Ci przejdzie poprostu podrażniła;/
No byliśmy w tym lublinie JESTEM STUDENTKĄ I ROKU MAGISTERKI
byliśmy na zakupach C kupił bluzę a ja nowy portfel bo Domka mi zniszczyła i wstyd było chodzić potem w nagrodę zaszliśmy do McDonalda
Wiem że to nie wychowawcze i nie zdrowe ale cały dzień nie chciała mi nic zjeść;/ jestem padnięta jeszcze w Biedronie zakupy zrobiłam dzięki Bogu teściowa popiekła