reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kama link do forum wklejasz:)

patisia bedzie dobrze,musi byc:(

Mariolcia no u mnie problemy sa i ze wzrokiem i sluchem w rodzinie,szkoda ze mloedego nie dalo sie zbadac.

a mnie jakies chorobsko rozklada,gardlo boli nos zawalony...ogolnie jakas slaba jestem.
Agnieszka pamietam ze zqawsze tak mialam ze jak nastepnego dnia mialam test robic to @ przychodzila:-D

reklama
Hej ;-) ja dzisiaj w końcu wybrałam się wybrać te rzeczy bo wczoraj jednak nie pojechaliśmy ;-) no i wybrałyśmy teraz jedynie szukam inspiracji jak pokoje pomalować :-p ale już pewną koncepcje mam :-)

Kupiłam takie babeczki Kuchnia - Nowości - Galeria z pisaczkiem więc namaluje jakieś serduszka napiszę coś i będzie prezent na dzień chłopaka ;-) do tego jakiś pyszny obiad przygotuje i powinno być si :-) a wy jakie macie pomysły na ten dzień robicie coś ? :-p

Kurcze nie poodpisuje wam bo mam lenia :-p dziękuje za komplementy jedynie ;-)

O o czymś takim myślałam jak tu wzór W25 tylko inny wzór ale taka kolorystyka mniej więcej pokoju :http://www.mirekp.webd.pl/drzewa.htm

Albo taka kombinacja kolorów jak ten bob marley wzór jakiś i w tym samym kolorze jakaś część ściany pasek albo ze dwa wzór W182 : http://www.mirekp.webd.pl/twarze.htm

Co myślicie ??

Ostatnia edycja:
jestem
wink2.gif
wink2.gif

wkur^#^#^#^%#^(()(*&^$@@##$%^&&**((*&& jak osa .
Wszystko mnie drazni a jeszcze do tego . Pamietacie jak mialam dostac 1000zl macierzynskiego przez wrzesien i pazdziernik ! to kurde dzisiaj dostałam ale 90 zl ;/;/;/ oh !! jutro musze isc do szefowej !
A @ jak nie ma tak nie ma .

Ostatnia edycja:
ja tylko wpadam powiedzieć,że żyję!
Nie dam rady nadrobic jestem po nocce i do tego Mała zle placze co chwile:wściekła/y:
aaaa i miliona nie wygrałam..moj załamany bo gadal mi caly dzien co by zrobił jak by wygrała hehe:-D

HEEJKA! :)
Sorrka ze dopiero teraz ale noc okropna do 4 ząb bolał :( bralam proszki co te 4-6h i dupa, przestawalo na 1,5-2h bolec i znowu! i tak bylo.... kolo 1 wzielam procha i do 3:30 mi nie bolalo wiec spalam a potem wyłam z bólu :( a kolo 4:30 przestalo całkiem i padłam.... rano wsiedlismy wszyscy do samochodu, Hania do szkoly, i my pojechalismy do tesciow ale tesciowej nie bylo ;] posiedzielismy troszke z dziadkami meza :) i pojechalismy na miasto za butkami dla Hani ale nic ładnego nie znalazłam;/ szukalam tez bluzeczek z krótkim rekawem i tez nic ciekawego ;] w lumpku dwie bluzeczki ciensze z dlugim wzielam, i u mnie na wsi kupilam dopiero dwie bluzeczki i leginsy:) zostaly adidaski i bedzie oki:)
Potem po Hanie , i do domku, obiad, na dwórek... i niedawno wrocilismy do domku bo zimno sie zrobilo ;]
maz w pracy a ja tam czuje ze w szczęce cos mnie pobolewa co jakis czas ale chyba najgorsze za mna ;] oby bo jak nie to bede szla do dentyski jak tylko tak zacznie bolec bo cos sie mnie zdaje ze to ząb na gorze nie ten co robila :dry:

Elwirka mam nadzieje ze malej przejdzie....
HErbata no ja czekam na sms ze juz urodzilas jakby co :-D
Patisia i jak wam idzie z wlasną firma?
mloda wspolczuje, mam nadzieje ze da sie to jakos wyjasnic.... robilas test?
Beata ale masz slodkiego synka! przystojniak ze.... ;-)
Femme ja sie nie znam na tym :-D

Produkujecie tyle ze juz nie pamietam co odpisac a nadrobilam wszystko ;P az dziwne ze dzieci mi daly ;]

Ostatnia edycja:
Miałyście się zlitować:p:p

Elwirka dobrze że mała się w końcu uspokoiła;)

Beacia nadążam nadążam:) staram się każdej coś odpisać:)

Fikusek pewnie jak taka okazja to trzeba korzystać!! Zdrówka życzę:)

Mariolcia niektóre rozmowy to totalna pantalonia buhaha ale są i poważne tematy nie powiem:) Już wróciłam z mojej wspaniałej uczelni:) Ja chciałam iść na dietetykę 4 lata temu teraz wahałam się między ochroną i towaroznastwem. I radzę Ci dietetykę:) A ja to kiedy urodziłam 4 października mam akademickie dziecko i dziennie to zrobiłam:) Ty tez powinnaś się numerami z którąś wymienić :)

Kinga ja też nie mam czasu ale jak już zasiądę to pisze posta że pół strony zajmuje i się męczą ze mną:):p

Umi jakie sny co do tasy też właśnie tak myślę żebym za to miała dom z podwórkiem wsio w nim zrobione i mi starczy no i żeby opaczność zesłała mi przyzwoicie dobrą pracę i tyle do szczęścia:)

Herbata
a byłam na audiencji i pogawędce z dziekanem a wymieniłaś się z którąś numerem??

Agnieszka
mówiłyśmy że z @ będzie ok?? Oj a to długi zabieg będzie??

Anula
do Chełma mi nie po drodze dawaj do Lublina:) Miałam sporo znajomych z KULU i mówili że drugi raz by nie poszli każdy kierunek obowiązkowo Biblia i inne przedmioty związane z kościołem ale nie w tym rzecz mówili że tam dziwnie jest;/ Ja jeśli miałabym operacje wybierać to żadne oponki i cycki tylko operacje oczu bo mam wadę;/ 2 tyś jedno oko;/

Patisia
ja będę miała 12 dorosłych i dwoje dzieci:) też narzekam ale tyle radości mi sprawia to przyjęcie że będę robiła po za tym to jedna z niewielu okazji żebym zobaczyła się z rodzicami i siostrami:) Uuu to nie fajnie masz może to jednak nic poważnego nie martw się na zapas:)

Fame bardzo fajne te pomysły mieszkaniowe fajnie że możecie wszystko pod siebie wybrać:)

Młoda bez stresu idź po test w ogóle jest możliwość że jesteś??

Gosia heheheh marzyciel:) życzę żeby małej lepiej było:)

Liza współczuję wiem ja tez kiedyś beczałam pół nocy z bólu;/ może Ci przejdzie poprostu podrażniła;/

No byliśmy w tym lublinie JESTEM STUDENTKĄ I ROKU MAGISTERKI:D:D:D byliśmy na zakupach C kupił bluzę a ja nowy portfel bo Domka mi zniszczyła i wstyd było chodzić potem w nagrodę zaszliśmy do McDonalda:) Wiem że to nie wychowawcze i nie zdrowe ale cały dzień nie chciała mi nic zjeść;/ jestem padnięta jeszcze w Biedronie zakupy zrobiłam dzięki Bogu teściowa popiekła :)

hej. ja wcześniej próbowałam popisać ale kiedy już wszystko przeczytałam musiałam zejść z kompa a teraz nie pamiętam. więc jeśli kogoś pominę to przepraszam.
u nas dzień w miarę ciepły, taki powiedzmy w sam raz.
tylko ja znów męczę się z bólami głowy. i do tego jeszcze prawa noga doszła:baffled: żyć nie umierać normalnie.
Herbata a ja myślałam ze ty już urodziłaś.
Beacia :-) jaki smieszek z Kacperka.
Anulka Mareczek akurat na chrzciny tez miał buzie w krostkach. niekoniecznie to od skazy, może mu być za ciepło. lub zbyt tłustą ma skórę, przyczyn może być wiele. ale sposobu na to nie mam, u Mareczka samo przeszło.
Kinga Zdecydowanie popieram to co dziewczyny napisały do Ciebie. Samo pisanie to nic, zwłaszcza jeśli pisze ktoś tak jak ty że nie ma chęci, czasu, i tak za każdym postem. choć nie mówię że akurat ty tak robisz. wystarczy poczytać niekoniecznie wszystkie strony odkąd ostatni raz byłaś, a choć kilka ostatnich postów i spróbować coś napisać (jeśli jest co), a na pewno ktoś odwdzięczy Ci się tym samym.:tak:
Fikusek O i jak to przez przypadek można wykryć u siebie wadę. oby z apół roku się polepszyło. ja to szczerze mówiąc tez powinnam zbadać słuch bo kiedyś jeździłam do laryngologa. Ale wszystko tak się odkłada.
Agnieszka No to dobrze że @ przyszła.:tak:
Patisia Będzie dobrze,
Młoda No to oby szefowa się poprawiła z tym macierzyńskim.
Liza Współczuję nocki i bólu zęba. a to ten co u dentysty robiłaś?
Kasiek Gratuluje STUDENTKO!!!!

Ewi oby bol szybko minal... a noga dlaczego boli?
kasiek gratuluje studentko!!! :)) i zazdroszcze wizyty w Maku... :-)
Liza to mialas pracowity dzien, dobrze ze udalo Ci sie cos znalezc dla Hanusi. Wspolczuje strasznie bolu zeba. Oby dzisiejsza noc byla spokojna.
Mariolcia skoro to tylko weekendy to pewnie dasz rade :) tez musze sie zabrac za studia :crazy:
fikusek oj to niedobrze... mam nadzieje ze sie polepszy ze sluchem. Szkoda ze Alanka nie przebadali...
Agnieszka dobrze ze dostalas @. Moja siostra miala podcinane, ale to bylo dosc dawno temu, wiec nie pamietam co i jak
Anula nie przesadzaj :D chyba nie jest az tak zle... cwiczylas cos w ciazy czy nie bardzo ?
patisia wspolczuje bidulko strasznie!! ale Cie nastraszyli... trzymam &&&& zeby to jednak nie bylo nic zlego!! :-(
Mloda a czemu tak Cie zrobili z kasa :szok:?? niedobrze... obys odzyskala swoje pieniadze
Gosia zeby Malej przeszlo &&& ;-)

ja wrocilam od lekarza. Szyjka krotka, spulchniona, ale rozwarcia brak...

EWI a ten co mi robila chyba nie boli, no nie czuje bynajmniej ;) niewiem co to bylo wczoraj :dry:
Herbata to jak juz rozpulchniona i krótka to dobrze;-) nie martw sie powoli masz jeszcze tydzien:-D moze sie zaczac w kazdej chwilim korzystaj poki nie masz bąbla, odpoczywaj, spij, rób porzadki, zakupy bys potem sobie tym glowy nie zawracala bo wiadomo jak faceci cos kupuja to nie zawsze nam to odpowiada;-)

U mnie chłopaki juz spia, Hania konczy malowac jakis obrazek. i zazwyczaj na koniec podpisuje obrazek "mama" i rysuje serduszka :-D Kochane dziecko.....
W szkole dzis pokazala mi jak pieknie wykleiła drzewko i wogole super! :-) jestem dumna z niej ;-)

reklama
witam wieczornie. dzis mniej do nadrabiania :) dzis mielismy spacerek z kacperkiem. no i pozniej kolezanka wpadla w odwiedziny, troche pogadalysmy i powspominalysmy ;p no a teraz malego babcia usypia a ja na chwilke do was weszlam.

herbata mariolcia a wy sie wymienialyscie nr z ktoras z nas? zeby nas powiadomic w razie co ?
ewi liza wspolczuje bólow ;/
fikusek o widzisz jak dobrze ze poszlas sie przebadac :) oby sie polepszalo
kasiek gratulacje studentko :)
patisia więcej zdjec dam jutro ;P

wiecej nie pamietam co mialam odpisac.

Do góry