reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dawno mnie tu nie było, witam nowe mamuśki.. i stare też! :-)
pamieta nas tu kto?

Gosdia - widzę, żeśmy z jednej wiochy ;-) dawno dolaczylas na forum? nigdy wczesniej Cie tu nie widzialam :confused: ;-)

mlodamamusia18 -rety, uwierzyc nie moge, że Twoj Rafałek ma juz 3 miesiace! :szok: kiedy to minelo.. co dopiero rodzilas :-p i powiedz, jak Ci sie uklada ? Odnalazlas sie w nowej zyciowej roli? ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Liza, cieszę się z Twojej @ jak ze swojej ;P. I teraz zaczynasz brać tabletki? Moje recepty czekają ;)
Kasiek, widzę że udane zakupy ;) a mąż będzie miał co ściskać jak Ciebie nie będzie ;P
Asheara, ja jestem tutaj mniej więcej od pól roku ;) ale jakoś od miesiąca może 1,5 udzielam się bo jakoś wcześniej nie potrafiłam wszystkiego ogarnąć ;)

Lecę karmić głodomora.

Asheara no ba , pewnie ze pamietamy:) co u was??????????????????

gosdia no ja recepty dostaam 2tyg temu, i wykupilam na poczatku tego tygodnia, bo wiedzialam ze w tym tyg napewno dostane ;-) i pierwsza tabletke sie bierze w pierwszy dzien okresu, kazde chyba tak sie bierze bo i jak karmilam piersia i zaczynaam brac Azalie tez zaczelam w pierwszym dniu, i poteem 7mies bez okresu :-D a Ty jakie tabletki masz wykupic? dla karmiacych ? i czemu ich nie masz jak okres powinnas miec;P:) ja wolalam zakupic by miec jak sie zacznie a nie na szybkiego leciec ( u mnie to jechac w sumie ;P)

No ide lozka scielac:)

witam moje dziecko śpi a dała dzisiaj popalić bo miała tylko jedna drzemke. byliśmy na tych zalełych szczepieniach, troskę tylko płakała na ukłuciu.Zdrowa jest.
Młodamamusia Rafałek śliczny
Agnieszka witaj i teściami się nie przejmuj.
Ewi zdrówka dla dzieciaczków
kasiekNo tak za miesiąc świętujemy razem.:-)
Gosia tak Oli właśnie tu ma to obniżone napięcie.Zdrówka dla męża

kasiek hehe pomysly maja te chlopy. Udanej randki:)
ewi ja na testy teoretyczne musze sie zapisac...bo juz godz wyjezdzilam rok temu:) troche dlugo mi to prawko idzie....

Witam:) Wreszcie weekend. Choć i tak zalatany będzie, no ale.. Coraz zimniej na tym polku, ale z Małą do 18 na ogrodzie byłyśmy, 2h, potem tylko w domciu przed kominkiem:]

Ewi to już trzymam kciuki za egzamin:) Zdrówka dla dzieciaków.
Asheara pamiętamy:) Opowiadaj co u Damianka.
Kasiek
ten Twój ma pomysły hehehe. Udanej randki:) A moja mama na odwrót, dumna była jak byłam w ciąży, też byłam w Twoim wieku. Ale nie wiem jak u Was, my staraliśmy się 7 miesięcy o dziecko i mama już była oswojona:) Współczuję z zębami, w sumie mnie też to czeka, muszę się zapisać, też się boję. Daaawno nie byłam.
Liza gratuluję nowego ząbka:) Zdrowia dla dzieci.
Herbata w pracy w porządku:) Nikola już chodzi, więc łatwiej mi, bo ja to chudzina i drobniutka, więc nie marzyłam nosić tego 12kg dzieciątka:)
Młoda ależ Rafałek już wielki, o kurcze! Śliczny i super go ubierasz.
Gosia u mnie też długo z tym prawkiem:p Masakra a jaki stres. Też się jadę zapisać na teorie. Ciekawe na kiedy mnie wpiszą.

Liza, ja mam żabi skok do apteki. U nas w sumie to apteka to na każdym kroku ;). Prawidłowo to też powinnam mieć wykupione.. Ale wiesz jak to jest niby blisko a jednak tak daleko. Ja biorę Yaz, one nie miają przerwy na miesiączke ;). Dla mnie najlepsze, bo moja pamięć szwankuje.

Uciekam się kąpać i spać. Miłego wieczoru i spokojnej nocki.

Liza o rety, nieźle masz z tym @. Dobrze, że ja mam regularne dzięki tabsom bo mając taką rozbieżność jak Ty to bym co miesiąc świrowała, żem w ciąży hehe.
Agnieszka witaj. Fajnie, że Igorkowi rehabilitacje pomagają tak szybko:) Teścia masz widzę z innej planety, ale super, że z nim nie mieszkasz. Wklej fotki:)

Dobry ale tym razem wieczór :-D

Liza gratki ząbka !;-) jejku kiedy młodymu bedą rosły ?;-)
Herbatka a dziękuję, dobrze byle do wakcji ;-) :-D .
Agnieszka witaj ;-) . pOkaz sie nam :-D
Kasiek widze zakupy sie udały :-D
Ewi co @ sie spóźńia ? :-D
Asheara no wiesz początki bywały trudne . Ale teraz jest super . W przyszłym tyg bede sama z małym mama do szpitala tata w pracy :-) dam rade ;-)

No dzisiaj zakupiłam sobie kremik do twarzy z ZIAJA :-D farbe do włosów :-D a jutro ide złożyć zamówienie z AVONU :-D ;-)

reklama
A ja witam porannie ;P
gosdia aha, to nie karmisz peirsią i nie robisz przerw? to są takie tabsy? a okres kiedy?
Vegas no mam nadzieje ze i mi sie ustabilizuje teraz:tak:

Nocka moze byc ;) narazie na dworku średnio 13 stopni, czekamy az bedzie cieplej ;)
Maz pojechal do brata mojego ;P o i znow samotny dzien ;]
jutro do tesciów jedziemy bo papryke zamówilismy u M ciotki i w poniedziałek czeka mnie robota papryka, leczo na zime w słoiki....... ;]

Do góry