reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dołączam się do porannego powitania :) Nocka nawet w porządku, Malutka obudziła się tylko 2 razy, więc jestem wyspana :-) Pogoda nieładna, mieliśmy jechać dziś na basen, ale darujemy sobie, jutro za to jedziemy na kucyki. Ciekawa jestem jak Malwinka zareaguje.

Wkleję parę zdjęć, co by się pokazać :p Bo jeszcze tego nie robiłam ;-) SDC11713.jpgZdjęcie0373.jpgZdjęcie0407.jpg

reklama
dzien dobry :-D
pogoda nawet słonka nie ma ale zimno tez nie jest . :-)
Dzisiaj idziemy w teren na miasto jest impreza :-D ;-)

Nancy sliczni jesteście ;*

Ostatnia edycja:
Witam

Rano M pojechał na rajd z kolegami a ja z Zuzią siedziałysmy w firmie , a teraz Z próbuje zasnąć.
Jak wstanie to jedzziemy do moich rodziców na noc a jutro na odpust.

U nas pogoda jest przepiękna, jest ciepło i bezchmurnie:)

Nancy śliczną masz córeczkę:)

młodamamusia ale masz przystojniaka z tego synka

kasiek fajnie ze zakupy udane i nie bój się dentysty:)

Cześć Laseczki
A ja sobie sprzątam jak to w soboty bywa. Została mi góra do zrobienia i drugie danie bo zupa już jest. J z Małą u teściowej. A dziś Chrześniaczka roczek skończyła, ale odprawia jutro:) Tak czy siak leci ten czas:))

Nansy fajne fotki, ładne jesteście:) Lalunie:D
Malwina to widzę plany już są na weekend. U nas dziś popołudniu czas rodzinny w trójkę a jutro na roczek do Majki:D

Witam ;)

Liza, ja karmiłam piersią tylko z 3-4 tygodnie. Ciężko u mnie było ;/. Te tabletki polegają na tym, że masz w opakowaniu 24 różowe ( na dni bez miesiączki) i na końcu 4 białe i wtedy powinna być miesiączka. Ale jeszcze ani razu nie utrafiłam z tymi tabletkami. Mi się w ogóle strasznie rozregulował po ciąży. Tak jak miałam idealnie co do dnia to teraz jakiś koszmar.. Ale przynajmniej przechodzę prawie bezboleśnie.
Nancy śliczną masz córeczkę, bardzo ładnie się uśmiecha.
Vegas, udanej imprezy roczkowej jutro ;)
Kasiek, jak tam randka się udała?

Ja dzisiaj rozglądałam się za kurtkami i kombinezami na zimę dla Małej i udało mi się śliczną fioletową czapkę kupić. Jedna sztuka była to już wzięłam będzie miała ;) No i szukałam zegarka dla D. na imieniny ale jakoś nie wiem jaki mu kupić ...

reklama
Nancy super focie:)

U nas słoneczko tez sie pojawiło ładne i na termometrze 27 stopni :tak:
Do tego miki wstal, zjadł obiad i odkryłam kolejnego ząbka:-D wiedziałam ze znów jak zaczną wyczodzic to jeden po drugim:tak: z dwójkami tak bylo w maju ;-)

edit. gosdia dzieki za wytlumaczenie:) niewiedzialam ze yaz takie są :)
Miki siedzi na podłodze i gada se: tata, tata, tata, tata :D łobuziak

Do góry