reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

liza, gratuluje ząbka!! :). Ale ty masz niepokorną tą @, że przyłazi kiedy chce. Łącze się z Tobą i też wciąż czekam :)
Kasiek, biedna Ty z tym zębem, ale wytrzymaj to później przynajmniej będzie ok ;)

A ja idę w sobotę z tatą do pubu oglądać ten boks hahahaha... ;) Nie miał z kim iśc biedak to się zdeklarowałam. Ja nie wiem nawet o co tam chodzi ;P No a Zosia zostanie z moją mamą.

A Zosia rozmawia właśnie ze swoja skarpetką na nóżce ;) Znalazła sobie koleżankę ;P

reklama
vegas hehe to Ci historia z pedałami no:-Du nas tez maz ma duza rodzine jak liczylismy to na roczku bedzie cos ok 25 osob:no:ja to bym ich nie zapraszala ale.......no.
elwirka widze ze Oliwka na 2 zdjeciu ma napiete raczki moja Amelka tez tak robila nawet mies temu bylismy z nia u lekarza na to...ale Ona to robiła tylko do zabawek jak cos bardzo chce. Ale Chwała Bogu jak zaczela raczkowac to przestala...śliczna masz corcie:)
mloda przystojiacha Ci rosnie:)

Moj malzonek lezy...chory,jeczy steka marudzi o Mamo...

Agnieszka witaj.
tesciem sie nie przejmuj. chory czlowiek jak dla mnie nie lubie takich ludzi,no nie lubie!!!
Dobrze ze rehabilitację pomagają Niuniowi i że widać postęy:tak:

Musze sie brac troche za testy na prawko bo jak mi przyjdzie po nowym roku zdawac to chyba sie zaplacze....
zajrze wieczorkiem.
milego popoludnia:)

Dzieki laski:)
Herbata ja jestem z 13ego i slub t13 ego ;) takze dla mnie to raczej dobry dzien;)
gosdia no ja własnie @ dostałam, wiec teraz trzymam kciuki bys i u Ciebie sie pojawiła.... który to juz dc?
gosia widze ze i ty prawko bedziesz zdawac;-)

Na dworku oki, tylko wiaterek chłodny ;P ale jutro ma byc lepiej! oby ;-)

Jejku dziewczyny dzięki za wszystkie miłe słowa otuchy na prawdę ciężkie to dla mnie było...

Liza dobrze że @ przyszedł... Ja też mam takie rozpiętości że hoho kiedyś między jednym a drugiem chyba było 65 dni?? ale tak to między 34-44 ale zdarza się i 22 eh... Chyba czas i to ogarnąć ale do gina tylko prywatnie tam gdzie mieszkam... Wiesz u mnie też wieje ale słońce wyszło wygoniłam Domke z dziadkiem do stodoły w niedziele podobno 30?? Współczuje tych problemów z zębami;/

gosia no bierz bierz się bo będziesz leżeć i kwiczeć dobrze że ja mam to daaaawno za sobą. Owocnego rozwiązywania:)

gosdia
opowiedz wrażenia z wieczoru w towarzystwie mężczyzny i lejącego się piwa:D:D

Dziewczynki za to że byłam taka odważna to wybrałam się na miasto kupić sobie nagrodę:D:D I wyobraźcie sobie wpadłam do centrum chińskiego za 15zł kupiłam sobie takie buty szaciaki co teraz są modne wszystkie laski w nich latają takie trampkowate za 15zł czarną spódnicę z kokardą przed kolano za 35zł i jeszcze poszłam bo bieliźnianego obskurnie wygląda ale ma super ceny i kupiłam sobie 3 pary gaci takich że tancerka w klubie gogo by się nie powstydziła:D:D Mam nadzieje że C będą się podobały:zawstydzona/y:

kasiek heheh ale zakupy, no no ;-) pozazdroscic ;P:)
My bylismy na dworku z 1,5h, takze tez spoko, dzieciaczki by sie gorzej nie załatwiły przez ten wiatr dlugo nie trzymałam :-p
Jakis serial bym obajrzala, ciekawe co dzis w tv zapodają ;P
Ale tu cisza.... Połowe dziewczyn wywiało gdzies ;P

GOSIA Ucz się ucz. A ty już jakiś kurs miałas czy dopiero zamierzasz robić go.? Z facetami tak jest, mój też dzisiaj steka ale jemu co innego dolega. :-)
HERBATA Ja 13 zaczynałam jazdę i się bałam a szło mi bardzo dobrze to i egzaminu się nie boję. Gorszy jest stres.:-)
LIZA Dobrze że @ przyszła. :-) Ciekawe czy do mnie przyjdzie :-) :-D

Liza no jeszcze jutro idę do ciotki to wiesz:D:D Zapomniałam napisać C też kupił sobie coś w nagrodę... Wiecie jak wyglądają takie piłeczki do ściskania takie odstresywacze?? To kupił sobie takiego cycka z sutkiem i w ogóle hahahah eh faceci... Idę się wykąpać bo mąż mnie na "randkę" zabiera to znaczy idziemy coś zjeść na miasto:D:D:D

kasiek heheh ale ten Twój ma pomysły :-D cycka se do macania kupil?;-)
I udanego wypadu życze;-)

EWI a to jest opcja by nie bylo? kiedy @ powinna byc?
Ja od dzis zaczynam z tabsami :tak:

Liza a niech i drugiego sobie kupi może czasami oddychnąć mi da buhahaha

Ewi może i przyjdzie... Podobno jak kobiety ze sobą mieszkają to im @ się synchronizują ciekawe czy tak samo z forum jest:D:D:D

reklama
Do góry