reklama
Liza
Fanka BB :)
ja wlasnie wstalam...:-) ide sie ogarnac. milej niedzieli!
Dopiero?:O zaszalałas ;P
Tu troszke nas z dzis i wczoraj ;-)
Załączniki
ELWIRKA 25
Mamuśka
liza śliczne dzieciaki
vegas miłej imprezy roczkowej
vegas miłej imprezy roczkowej
Witam.
Ja dzisiaj nad ranem jednak dostałam @. szkoda tylko że tak strasznie to przezywam, tzn brzuch mnie boli a krzyż jeszcze bardziej.
my od ponad tygodnia obiadu nie jedliśmy normalnego, no tylko w niedziele bo tak to wykopki to na kanapkach itp się żyje.
u nas dzisiaj tez słoneczko jest. ale jesień już zawitała bo ranki są strasznie zimne.
Asheara Witaj ponownie..
Gosia aaa tot akie buty, a pewnie jakieś doszkalające godziny weźmiesz co? ja to na wtorek czekam z niecierpliwością.
Młodamamusia a co w avonie kupujesz? ja też już czekam aż złapię babkę bo musże kupić taki fajny szampon dla dzieci z odżywką 2w1. mówię Wam rewelacja.
Liza Fajne zdjęcia, z czuprynką Ci jest bardzo ładnie. a dzieciaki cudo.
tylko S mowi ze już nie bedzie brał od niej katalogu bo za dużo kasy się traci
Nancy Śliczna jest Twoja Malwinka...
Herbata Zazdroszczę Ci takiego długiego spania
Ja dzisiaj nad ranem jednak dostałam @. szkoda tylko że tak strasznie to przezywam, tzn brzuch mnie boli a krzyż jeszcze bardziej.
my od ponad tygodnia obiadu nie jedliśmy normalnego, no tylko w niedziele bo tak to wykopki to na kanapkach itp się żyje.
u nas dzisiaj tez słoneczko jest. ale jesień już zawitała bo ranki są strasznie zimne.
Asheara Witaj ponownie..
Gosia aaa tot akie buty, a pewnie jakieś doszkalające godziny weźmiesz co? ja to na wtorek czekam z niecierpliwością.
Młodamamusia a co w avonie kupujesz? ja też już czekam aż złapię babkę bo musże kupić taki fajny szampon dla dzieci z odżywką 2w1. mówię Wam rewelacja.
Liza Fajne zdjęcia, z czuprynką Ci jest bardzo ładnie. a dzieciaki cudo.
tylko S mowi ze już nie bedzie brał od niej katalogu bo za dużo kasy się traci
Nancy Śliczna jest Twoja Malwinka...
Herbata Zazdroszczę Ci takiego długiego spania
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
A my się lenimy Mam w planie pomalować sobie pazurki. Na razie to czekam aż Myszka wstanie i zje obiadek, już prawie 3h śpi Też szaleje jak nasza Harbatka Szkoda tylko, że po e-cioci nie ma późnego wstawania rano;>
Liza a ja to zakochana najbardziej jestem w Hani normalnie mała Modeleczka Ja to w ogóle jakoś tak mam zamiłowanie do dziewczynek jakkolwiek to brzmi. Dlatego zawsze o córci marzyłam Gratki kolejnego ząbka
Ewi współczuję bolesnej ciotki klotki. Jak to dobrze, że ja po ciąży mam takie fajne. Bo przed ciążą to pierwsze 3 dni miesiączki to czułam się jak w morzu i brzuch naparzał. Ja w pon. biorę ostatnią tabletkę i czekam na @.
Liza a ja to zakochana najbardziej jestem w Hani normalnie mała Modeleczka Ja to w ogóle jakoś tak mam zamiłowanie do dziewczynek jakkolwiek to brzmi. Dlatego zawsze o córci marzyłam Gratki kolejnego ząbka
Ewi współczuję bolesnej ciotki klotki. Jak to dobrze, że ja po ciąży mam takie fajne. Bo przed ciążą to pierwsze 3 dni miesiączki to czułam się jak w morzu i brzuch naparzał. Ja w pon. biorę ostatnią tabletkę i czekam na @.
Liza
EWI o widzisz jednak @ sie pojawiła mnie w sumie lekko boli ale nie brzuch ;P heh nie bede pisała co
Co do szamponu z Avon ja mialam go własnie i tez go olecam, włoski Hani są po nim takie super delikatne ;-) ale jak narazie mi sie skonczyl i nie planuje go zakupic, mam innym tez ok.
Vegas ja tez lubie dziewczynki, zresztą hania to teraz taka modelka i jej na spokojnie moge zdjecia robic,bo Daniel mi ucieka i miki to samo ;P heh
Mam takie pytanie juz na zas, bo mnie ciekawi, kiedys ty je zadawałas cos mi sie kojarzy a odpowiedzi nie pamietam ;P jak teraz zaczelam brac prochy nie, to po wzięciu tych 21 pigułek jest przerwa, a jesli okres sie nie pojawi w tej przerwie? po 7dniu dniach zaczyna sie dalej brac mimo braku @? :-)
Byliśmy na dworku, fajnie cieplo sie zrobilo))) starszaki do dziadków poszli a ja z mikim w domku ;P musze troszke ogarnąc zabawki ;] nie chce mi sie
Co do szamponu z Avon ja mialam go własnie i tez go olecam, włoski Hani są po nim takie super delikatne ;-) ale jak narazie mi sie skonczyl i nie planuje go zakupic, mam innym tez ok.
Vegas ja tez lubie dziewczynki, zresztą hania to teraz taka modelka i jej na spokojnie moge zdjecia robic,bo Daniel mi ucieka i miki to samo ;P heh
Mam takie pytanie juz na zas, bo mnie ciekawi, kiedys ty je zadawałas cos mi sie kojarzy a odpowiedzi nie pamietam ;P jak teraz zaczelam brac prochy nie, to po wzięciu tych 21 pigułek jest przerwa, a jesli okres sie nie pojawi w tej przerwie? po 7dniu dniach zaczyna sie dalej brac mimo braku @? :-)
Byliśmy na dworku, fajnie cieplo sie zrobilo))) starszaki do dziadków poszli a ja z mikim w domku ;P musze troszke ogarnąc zabawki ;] nie chce mi sie
Herbata
Liza ja Ci odpowiem okres powinien sie pojawic, bo tak naprawde to nie prawdziwe krwawienie, tylko krwawienie z odstawienia. jesli raz go nie bedzie to nic, ale drugi lub trzeci jest juz niepokojacy. kiedy bierzesz tabletki to w ogole nie masz cyklow, wszystko jest jakby zatrzymane przez hormony.
Liza
Herbatka dzieki ja tak szczerze to pierwszy raz zaczynam brac tabletki anty nie dla karmiących ;P także sie wdrażam w ten temat to ze tych cyklów nie ma to akurat wiedziałam ;-)
Jak sie czujesz?:-) jeszcze 3 tygodnie no prawie 4 ;-) gotowa??? :-)
Jak sie czujesz?:-) jeszcze 3 tygodnie no prawie 4 ;-) gotowa??? :-)
reklama
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Liza dobrze mówi Herbata. Ja dodam, że w czasie brania hormonów po prostu nie ma owulacji, więc jeśli się stosuje wszystko w porządku to nie zajdziesz w ciążę Ale jeśli nie dostaniesz @ za pierwszym razem, co raczej nie nastąpi, to na pewno w kolejnym cyklu będzie. Musi. Wyreguluje się wszystko.