reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama

Załączniki

• Zdjęcie0035Am.jpg
    Zdjęcie0035Am.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 56
  • Zdjęcie0022m.jpg
    Zdjęcie0022m.jpg
    81,4 KB · Wyświetleń: 56
  • Zdjęcie0031m.jpg
    Zdjęcie0031m.jpg
    71,8 KB · Wyświetleń: 51
  • Zdjęcie0023m.jpg
    Zdjęcie0023m.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 60
  • Zdjęcie0044m.jpg
    Zdjęcie0044m.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 54
  • Zdjęcie0041m.jpg
    Zdjęcie0041m.jpg
    42,1 KB · Wyświetleń: 60
Witam.
Ja dzisiaj nad ranem jednak dostałam @. szkoda tylko że tak strasznie to przezywam, tzn brzuch mnie boli a krzyż jeszcze bardziej.:dry::baffled:

my od ponad tygodnia obiadu nie jedliśmy normalnego, no tylko w niedziele bo tak to wykopki to na kanapkach itp się żyje.
u nas dzisiaj tez słoneczko jest. ale jesień już zawitała bo ranki są strasznie zimne.
Asheara Witaj ponownie..:tak:
Gosia aaa tot akie buty, a pewnie jakieś doszkalające godziny weźmiesz co? ja to na wtorek czekam z niecierpliwością.:blink:
Młodamamusia a co w avonie kupujesz? ja też już czekam aż złapię babkę bo musże kupić taki fajny szampon dla dzieci z odżywką 2w1. mówię Wam rewelacja.
Liza Fajne zdjęcia, z czuprynką Ci jest bardzo ładnie. a dzieciaki cudo.
tylko S mowi ze już nie bedzie brał od niej katalogu bo za dużo kasy się traci :-D:-D:-D
Nancy Śliczna jest Twoja Malwinka...:tak:
Herbata Zazdroszczę Ci takiego długiego spania :-D:-D:-D

A my się lenimy:p Mam w planie pomalować sobie pazurki. Na razie to czekam aż Myszka wstanie i zje obiadek, już prawie 3h śpi:p Też szaleje jak nasza Harbatka:p Szkoda tylko, że po e-cioci nie ma późnego wstawania rano;>

Liza
a ja to zakochana najbardziej jestem w Hani:D normalnie mała Modeleczka:) Ja to w ogóle jakoś tak mam zamiłowanie do dziewczynek jakkolwiek to brzmi. Dlatego zawsze o córci marzyłam:) Gratki kolejnego ząbka:)
Ewi współczuję bolesnej ciotki klotki. Jak to dobrze, że ja po ciąży mam takie fajne. Bo przed ciążą to pierwsze 3 dni miesiączki to czułam się jak w morzu:sorry: i brzuch naparzał. Ja w pon. biorę ostatnią tabletkę i czekam na @.

EWI o widzisz jednak @ sie pojawiła ;) mnie w sumie lekko boli ale nie brzuch ;P heh nie bede pisała co :-D
Co do szamponu z Avon ja mialam go własnie i tez go olecam, włoski Hani są po nim takie super delikatne ;-) ale jak narazie mi sie skonczyl i nie planuje go zakupic, mam innym tez ok.

Vegas ja tez lubie dziewczynki, zresztą hania to teraz taka modelka i jej na spokojnie moge zdjecia robic,bo Daniel mi ucieka i miki to samo ;P heh
Mam takie pytanie juz na zas, bo mnie ciekawi, kiedys ty je zadawałas cos mi sie kojarzy a odpowiedzi nie pamietam ;P jak teraz zaczelam brac prochy nie, to po wzięciu tych 21 pigułek jest przerwa, a jesli okres sie nie pojawi w tej przerwie? po 7dniu dniach zaczyna sie dalej brac mimo braku @? :-)

Byliśmy na dworku, fajnie cieplo sie zrobilo:)))) starszaki do dziadków poszli a ja z mikim w domku ;P musze troszke ogarnąc zabawki ;] nie chce mi sie :dry:

Liza ja Ci odpowiem :) okres powinien sie pojawic, bo tak naprawde to nie prawdziwe krwawienie, tylko krwawienie z odstawienia. jesli raz go nie bedzie to nic, ale drugi lub trzeci jest juz niepokojacy. kiedy bierzesz tabletki to w ogole nie masz cyklow, wszystko jest jakby zatrzymane przez hormony.

Herbatka dzieki :) ja tak szczerze to pierwszy raz zaczynam brac tabletki anty nie dla karmiących ;P także sie wdrażam w ten temat :tak: to ze tych cyklów nie ma to akurat wiedziałam ;-)
Jak sie czujesz?:-) jeszcze 3 tygodnie no prawie 4 ;-) gotowa??? :-)

reklama
Liza dobrze mówi Herbata. Ja dodam, że w czasie brania hormonów po prostu nie ma owulacji, więc jeśli się stosuje wszystko w porządku to nie zajdziesz w ciążę:p Ale jeśli nie dostaniesz @ za pierwszym razem, co raczej nie nastąpi, to na pewno w kolejnym cyklu będzie. Musi. Wyreguluje się wszystko.

Do góry