reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

rox hehehe nie no moja w takich grubych rajstopach chodzi tylko jesienia i zima:p
a zdaza sie ze moja bratowa ubierze swoje dzieciaki tak: spodnie, krótki rekawek, bluza a moje biegają w spodenkach i krótkim rekawku tylko:DDDD paranoja :p

reklama
Witam ja to zawsze do tej pory mam problem jak małego ubrać bo nie chcę żeby było mu chłodno ale też nie chcę żeby się zgrzał...
A do tego te nasze pogody nam tego nie ułatwiają bo np. pogoda za oknem średnia,wychodzimy na dwór a tu słońce zaczyna świecić.

Z w pracy do 14,mały drzemkę sobie ucina a ja kawka i BB,dziś Z rano przed 6 zrobił Antosiowi mleczko,ten zjadł na śpiku i tak wstaliśmy po 9 hihi.

Muszę się pochwalić jakiego mam grzecznego syna,rozlał on bowiem swoje piciu na łóżko i podłogę(jak to często robi),więc ja zła gadam że jest niegrzeczny,że ma tak nie robić po klapsa dostanie itp. i poszłam do drugiego pokoju,patrzę a on wziął sobie szmatkę z kuchni i wyciera podłogę hihi Tak mnie rozczulił że szok, kochany urwisek.Dodam że zawsze wyrzuca po sobie pampersy do kosza,a ostatnio go podejrzałam,a ten wyrzucił pampersa,zamknął szafkę,pobił sobie brawo i przyszedł do pokoju ach te nasze cudowne dzieciaczki...

Yhm, nie no tak powinno byc oki.
A czemu wlasnie zauwazylam ze niektore dziewczyny zakladaja kaftanik i spiszki, ja wolałam zalozyc body i spioszki:-D i pampersiaka trzyma ;) i jakos tak innaczej:) :p

Dobra zmykam do domu obok :p Miki wstal, :p z wielkim trudem ale 1h30min przespal:p
zajrze wieczorem :p

Witam lachony...

A my po miłym weekendzie, w piątek na urodzinkach u kolezanki a wczoraj cały dzien na rajdzie.1 miejsce w klasie i 3 w generalce na 50 załóg z czego my startujemy tico...objechalismy lansery, subaru i inne hehe przywiezlizmy do domu 4 puchary, koszulki, wejscie na gojkarty i znizki .:)

A pogoda u nas tez do d... niestety, M znów spi i Z tez wkoncu zasnęła

vegas i rox fajne dziołchy z Was...
Rox zawsze gdzie sie pojawiasz tam ruch ...fajnie

Zuzia jak tak chłodniej to w spodenkach i bluzce chodzi

młodamamusia ja bym stawiała na potówki , Z miała gdzieś około 3 miesiecy bo u nas nie mozna było uregulowac grzejnika i zawszee gorąco było

justys słodko to musiało wyglądac, fajny okres teraz dzieci mają bo naśladują dorosłych.Zuzia to chodzi i sprzata , przynosi mopa bądz miotłe i robi porządki...

uff... przeczytalam co pisalyscie jak mnie nie bylo, ale juz nie pamietam co komu mialam napisac, bo tylko tak na szybko. urodziny byly srednie, poklocilam sie z S, a pozniej jak goscie przyszli to udawal ze wszystko jest ok. do tego wszystkiego kacper mial goraczke cala noc i plakal i biegunki dostal. ja cala noc nie spalam i o 5 rano wyladowalismy na pogotowiu. lekarka powiedziala ze to moze byc od bactrimu, ale mnie sie wydaje ze od zabka. w ogole jakis maruda i gorazke caly czas ma. jutro pojde z nim do swojego lekarza i musze mu posiew moczu zrobic bo to moga byc bakterie. ;/ no i wczoraj mielismy jechac z S i tesciowa do babci S, ale z racji tego ze maly zachorowal to ja wrocilam do moich rodzicow a S pojechal, bo rodzina z anglii przyjechala, a on nie mialby kiedy sie z nimi zobaczyc bo do pracy jedzie. dzisiejsza noc tez taka jakas do pupy.;/ Kapi mial napady histerii, dzis tez caly dzien marudzi. chyba mu kielek z lewej strony idzie. mam nadzieje ze to przez to ta goraczka, a nie przez bakterie. moj kacper ma dzis body lekki sweter i rajstopki z racji tego ze goraczkuje, a tak to siedzi albo w samych bodach albo jeszcze spioszki ma, albo w samym pajacu.

witam nowa mamusie :)

rox swietne zdjecie z tego karmienia. ja mam tez jedno jak spie karmiac kacpra z golym cycem na wierzchu.

mlodamamusia ja sie moze nie znam za bardzo ale moze to byc tradzik dzieciecy, skoro na buziulce tez mial.

justys no to rzeczywiscie Antos jest strasznie grzeczny :) oby tak dalej :))

widzę daffi, że wróciłaś do starego nicku :)

Kacper chyba nocki ostatnie odsypia, bo caly dzien mi prawie przespal. obudzil sie teraz i gada z babcia. w ogole chyba Kacper z cyca zrezygnuje, bo woli pic wode albo soczki czy herbatki niz cyca;/ a ja sie chyba dzis z S pokloce.. ;/

Ja swoją małą trzymam w bodach i śpioszkach,czasem założę body i pół śpioszki.Jakoś kaftaniki mnie nie przekonują.100 razy bardziej wole body.
W ogóle dziewczyny to chciałam wam bardzo podziękować za miłe przyjęcie.Postaram się pisać jak najczęściej.
A co do tego trądziku dziecięcego to powiedzcie jak odróżnić go od potówek.Bo Bianka ma takie małe chrosteczki na buzi i nie wiem czy to potówki czy ten trądzik właśnie.

reklama
Wróciłam od rodziców, gorzej zmeczona niz niewiem...
Nie spie od 5, caly dzien funkcjonuje jakos ale chyba zaraz padne...ale nie moge poki M nie ma... wykorzystam go dzis chyba do usypiania mikolaja:( jestem padnieta, wymacałam u Mikołaja dwie dolne czwórki, ze są na "wyjsciu"... :no: tak myslalam ze marudzi od 3 dni od zebow, bo miesiac bylo spokoju a teraz znow jeczy, i tylko u mnie siedzi...
Wymiękam...:-(

Daffi , rox, bylam u rodziców, przyjechal moj brat z dziecmi i jego córka starsza od Hani o 3 lata miala na sobie sukienke i rajstopy zimowe.... :nerd: :dry: :sorry:

Do góry