reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Jak tam Wam niedziela mija?
u nas raz pochmurno a raz słońko święci. Zabraliśmy dzieci na płac zabaw a teraz sobie bajki oglądają.
BEACIA Oby ta gorączka to od ząbka jednak była. Współczuję kłótni w urodziny. Mój S też mnie wnerwiał w urodziny.
JUSTYS Grzeczny chłopczyk z Antosia.
MALWINA Gratuluję. A w jakich rajdach bierzecie udział? W jakiej klasie? I tylko Uno i Tico?

reklama
Hej dziewczyny u nas niedziela mija przed tv... Sorry że nie odpisuje każdej ale dziś weny nie mam ale mam pytanie znacie jakąś fajną miejscówkę na wakacje nad polskim morzem... Fajną i w miarę tanią oczywiście chociaż wiem że polski może tanie nie jest:D:D

Hej:) My dziś rodzinnie, popołudniu byliśmy u teściowej i Chrześniaczki, miło było:) Teraz mam chwilę na neta bo J już nie okupuje kompa;)

Młoda, Beacia moja dziś też marudna była, za dnia mało spała bo godzinę i w dodatku w czasie drzemki 2x się zbudziła. Ale u niej cały czas kły rosną i w dodatku deszczowa pogoda nie nastraja ją optymistycznie. Ona to by chciała cały dzień siedzieć na polku a w taką pogodę to nie bardzo idzie..

Liza współczuję. Mnie Mała budzi od dłuższego czasu zazwyczaj o 8 i jest ok, jakby mnie o 5 budziła to bym ją próbowała dalej usypiać. Bo u mnie 5 to noc;p

Lenka a to już niebawem będziesz miała wolneee:)

Moja córa w zimne dni ma bluzkę z długim rękawkiem, legginsy i skarpetki, a w ciepłe dni krótkie rękawki. Zazwyczaj jak jedziemy w odwiedziny to ma w ciepłe dni sukienkę z kr ręk i skarpetki a w zimne dni sukienkę z dł rękawkiem bądź krótkim, pod spodem długi rękaw i cieńkie rajstopy;)

Padam . Drzemki po 20 - 30 min i to tylko na mojej klatce piersiowej . Padam dziewczyny . Nie mam siły.
unhappy.gif
. On cały czas płacze a ja bezradna nie wiem jak mu pomóc
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif

młoda współczuję ja tak z Antosiem miałam non stop,jak był malutki to też dał mi popalić,mógł nie spać cały dzień,drzemki miał po 30 min i to może ze 2 w dzień i to najchetniej na rączkach u mamy i przy cycu,próbowałam nawet włączać suszarkę bo wtedy tylko spał lepiej
Może zrób mu masaż brzuszka? może go boli? nie wiem może krople na wzdęcia kolki? bardzo bym chciała pomóc ale kurczę tak na odległość nie umiem.
Trzymaj się kochana i utul małego.
Ewi a ty jutro masz zabieg tak ?powodzenia i wracaj tu szybko do nas
Liza biedny Mikuś,oby jutro mamusi dał odetchnąć i zębole już tak nie dokuczały.

Ostatnia edycja:
witam oli pobudke zrobila o 4 przekrecila sie na brzuch i wolala pomocy ale niechciala zasnac wiec dalam i jej herbatki jak juz sie udalo moj M wstawal do pracy a o 7 oli sie obudzila wiec juz sobie nie pospalam i sie szczerze mowiac nie wyspalam teraz oli sie bawi a dien pochmury..............

EWI powodzenia

Mały dał mi popalić do południa i wieczorkiem wczoraj .
Zasnął dopiero po 22 i obudził sie o 2giej i UWAGA teraz dopiero wstał .
POdejrzewam ze to kolki :-(
I więc kupuje dzisiaj butelke antykolkową . Moze ma ktoraś z was ? I pogła by mi powiedzieć czy sie sprawdza ?;-)

reklama
mlodamamusia powiem szczerze ze ja mam ale malo uzywalam bo jest na niej smoczeklateksowy i niechcciala z niej pic ale olinaszczescie nie miala kolek. moze i masz racjeze to kolki wszystko mozliwe dobrze ze nocka nie byla zla

Do góry