reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Vegas jak mogłabym to bym Cię kopnęła w tą oponkę heheheh tylko ciekawe gdzie laska z Ciebie i tyle;p
rox jaki wywalony cycek ja jakbym takie miała to takie zdjęcie bym sobie w ramkę oprawiła heheh
też jak zaczynałam to mi ręce opadały posadziłam ja na nocniku ona wstała zrobiła 3 kroki i sika LITOŚCI!!!

rox ale ja nie napisałam że nauczyłam:D:D tylko że mam słaby zmysł pedagogiczny heheheh do tej pory nie umie raz zrobiła jak na telefonie jej filmiki pokazywałam to teraz wola sisi bierze nocnik a mi karze brać telefon wyśmienity pedagog ze mnie:D:D

Hej Wam
Jakoś zaglądam ale nie wiem całkwoicie co pisać.
ta pogoda za oknem dobija.
do spzitala jednak idę w poniedziałek. a zabieg we wtorek będzie dopiero. więc niedziele jeszcze w domku spędzę. ale S od razu każe mi przygotować ubrania dla dzieci na tych kilka dni bo on się nie ogarnie z tym :-D
wczoraj mialam taki atak bólu ze łzy mi leciały ciurkiem. nic nawet leżec nie moglam bo i tak przy oddychaniu bolalo. a dzisiaj mi słabo jakoś i zmęczona chodze.
Angel WItam nową mamusię. napewnio niektór e z nas myśłały w ten sposób co by bylo gdyby jednak nie bylo ciąży... ja też, ale kiedy już by;am w drugiej ciąży już takich myśli nie miałam. trzeba suie cieszyc tym co się ma, bo kto wie cz gdybyśmy poczekały to miałybyśmy takie słodkie szkrabiki ;-):tak::-)
Rox ALe pokaźny cycuszek. :-D:-D:-D swoją niezła pamiątka takie zdjęcie :tak:
Agosiaa Zdrówka dla CIebie i Kacperka.
Justyś Słodziak z Antosia.
Beacia Spóźnione sto latek.

rox własnie ja właśnie mam problem, bo wkładki to non stop zmieniam, ale co zrobic innego... W wakacje jedziemy nad morze i nie mam zielonego pojecia jak wyskoczyc w stroju kąpielowym skoro z obu cycochów mi tak mocno leci...Chyba też sobie wkładki włoże, bo co innego...??

Angel Witaj:-) Wiesz obie jesteśmy krótko po porodzie, ja co prawda nie mam takich myśli chyba że tak jak kasiek przed porodem (też prowadziłam imprezowy i szalony tryb życia, non stop gdzieś z mężem jeździliśmy) ale to tylko czasami jak oglądałam właśnie jakieś zdjęciaz takich wypadów... Ale nie musisz się tym martwic, poród i te pierwsze miesiące wykańczają psychicznie i fizycznie, my mamy musimy dawac z siebie 200% to ma swoje odbicie... Nie martw się takimi myślami, przejdą;-)

Vegas laseczka z Ciebie jak nic:-) a Ty mi o jakiś kompleksach pierdzieliłaś:p:p

Ostatnia edycja:
rox ja Martynkę przyzwyczajam do nocnika. Wie do czego służy, ale za nic nie chce na nim siadać z gołą pupą. Czaaasem się zdarzy, ale na chwilę i wstaje. W ubraniach jest w stanie posiedzieć dłużej. Nie chcę jej na chama sadzać, więc robię to delikatnie i przy okazji zagaduję, różne jej przysmaki daję, picie, nawet obok niej lala jest sadzana na taki swój zabawkowy nocnik. Być może powinnam ostrzej do tego podchodzić, ale na razie uważam, że Mała w ogóle nie jest gotowa na nocnik, więc wygląda to tylko tak - przygotowawczo;) Potrafi długo chodzić w samych majteczkach, ale to wtedy nie wiem czy ona wstrzymuje mocz czy co, ale potrafi i 2h nic nie zrobić. Za to jak już się zsika w majtki to jest larmo jakby ją ktoś zabijał. Nie cierpi mokrych majtek czy jak jej się leje po nogach.

Dziewczyny powiedcie mi czy mały mogłby dostac wysypki z pampersów.
Od urodzenia miała pampersy DADA a dzisiaj założyłam mu rano jednego pampersa PAMPERS .​

reklama
Do góry