reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Młodamamusia- może mieć wysypkę od pampersów. My stosowaliśmy różne, ale pampersy active spowodowały u niego wysypkę. Podejrzewam,ze przez dużą ilość balsamu, tak samo miał od happy fioletowych. A inne happy były ok, pampersy mieliśmy też pieluchomajtki i też było ok. Zauważyłam ,ze jak więcej tego zielonego w pampersach to mały miał zaczerwienienie. Koleżanki córeczka też. Dla pewności może wróć do dady a jak małemu zejdzie to spróbuj z pampersem. Wiadomo,ze u każdego maluszka jest różnie. Ja tak właśnie sprawdziłam i miałam odpowiedź. A swoją droga najlepiej się u nas właśnie sprawdzają dady i te z rossmana(babydream)-bo niestety orginalne mu nie służyły. Teraz na szczęście mamy tylko na noc:)
A synka masz prześlicznego, podobny do Ciebie, nie widziałam tatusia-ale twoje fotki i tak mi się wydaje.

Dawno nie pisałam,ale sesja mnie pochłonęła- 7 lipca ostatni egzamin:):):) teraz poświęcę się pisaniu pracy.
Byłam z Adasiem na bilansie, nie wysiedział, tak nie lubi lekarzy. Ledwo go zmierzyli- według pielęgniarki 94cm-wychodziło mi więcej jak spał-chyba odjęła za te kręcenie się, a waży 14,5(nie przytył od jakiegoś czasu). Odpukać nie choruje ostatnio-mimo iż pogoda taka zmienna. Siusia na nocnik od miesiąca ponad.Nawet spacerujemy bez pampka.

Ostatnia edycja:
Wróciłam i jestem !
Wojtuś odstawiony do mamy i wiecie co? przeszły mu wymioty jak mu kupiłam w sklepie koło mnie taki zegarek z cukierkami w środku co sobie upatrzył w piątek hihi, więc nie wiem w końcu co mu było bo był nie do życia a jak zaproponowałam że pójdę do sklepu to zaraz mu przeszło.No nic najważniejsze że przeszło i biedak się juz nie męczy.

Antoś lula ale dziś jakoś późno zasnął jak na swoje możliwości bo zawsze tak o 20 już śpi a dzisiaj dopiero 22.30 ale to pewnie przez to że zdrzemnął się w drodze jak wracaliśmy.
Wściekła jestem bo jednak umówiłam się na dziś z tym facetem na zamiane mojego tel. na nokię i co jak dzwoniłam to on już nie odebrał a rozmawiałam z dupkiem z godz wcześniej i mówił że ok.No trudno niech spada ale mógł chociaż smsa napisać że rezygnuje czy coś.

Angel
witam i pisz jak najwięcej i jak możesz pokaż nam sie kochana!
Ewi trzymam kciuki za zabieg i szybki powrót do domciu i do nas rzecz jasna.
Młoda ja tez myślę że ta wysypka może być od pampków
Rox śliczna z Ciebie Dżaga no i Borysek jaki przystojniak ale chyba do taty podobny co?
Vegas ja to Ci już pisałam żeś łądniutka i wiesz też bym Cię kopła w tą oponkę której nie masz laseczko!
lenka śliczny chłopczyk z Adasia

A i jeszcze dziewczyny wiecie może co się z Kamą dzieję? bo cos ostatnio chyba nie zagląda?

Ostatnia edycja:
Hej
mlodamamusia u nas jak byla wysypka od pampersów u Daniela to od tego zielonego wkladu ale tylko na pupce... na buzi i na pleckach to mozliwe ze to potówki były, tez takie czerwone kropeczki :tak:

U nas drugi dzien leje...
Nie spimy od 5 bo M jak szykowal sie do pracy obudzil mi mikolaja :no:
szykuje sie ciekawy dzien ehhh...

Daffi ah te nasze chłopy :p jak se pomysle ze od wt do pt jeszcze bedzie szedl od 6 do 18 i mozliwosc ze nas obudzi o 5 to we mnie sie gotuje :p ehhh

reklama
A co dziwnego w rajstopkach :szok: :-p
Ja dzis Hani zalozylam krótki rekawek, sukieneczke i te cienkie rajstopki. Daniel ma krótki rekaw i spodnie. Miki body, spodenki i lekki sweterek, ale u mnie w domu chlodno jest raczej, siostra byla chwile i uciekla bo stwirdzila ze zimno jej:p

Do góry