reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam.
LANA To wczesną godzina to co ty chcesz :-).
Ja dopiero śniadanie wszamałam.
LIZA Może wczoraj coś mu wpadło, albo pocierał za dużo te oko.
JUSTYS TO trzymam kciuki. A ta szyja to może być napięte ścięgno. Mnie często kark boli kiedy pochylam głowę tylko że ja mam to po upadku.

FIKUSEK Sto latek.

Fikusku sto lat! duzo zdrowka i szczescia!!

Lana to niezla przygode mialas z rana. serdecznie Ci wspolczuje. pewnie bym sie niezle wkurzyla

młoda jak sie czujesz?:-)

fikusek kurcze wlasnie sobie uswiadomilam ze teraz ja nastepna w kolejce do skonczenia magicznych dwóch dwójek :dry:

Kurcze czuje ze ciotka sie zbliza... :no: Ehh...

reklama
Dzis mi komp strajkuje, wiesza sie jak nie wiem... Chyba prosi o zrobienie systemu...

Lana dobrze ze jestes spokojniejsza i że trafiłyscie na normalnego lekarza który poradził, wytłumaczył, a nie potraktował jak pacjenta do odfajkowania.
A ci policjanci tak, ni z gruszki ni z pietruszki wyszli nie pukając i nie czekając az ktoś otworzy? Jesli nie mieli nakazu to nielegalne przecież... Do mnie nie raz pukaja bo pode mną mieszka pijaczek i nie raz go oddelegowują a ze myla im sie pietra to do mnie pukają, ale jeszcze żaden mi nie wlazł..
Fikusek Wszystkiego najlepszego

Do góry