reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
hej... wczoraj byłam u dentysty i mi wyrwał zęba
boli mnie strasznie... ehhhh
normanie nie miałam na nic checi
a dzisiaj mnie cała szczęka jeszcze boli
fikusek wszystkiego naj :-)
kama ciesze się że fajnie spędziłaś cz\as z Paulą .. fajnie macie z tymi spotkaniami :-)
malwina współczuję rozciętej wargi
więcej nie napiszę bo nie mam siły boli mnie ta szczęka i normalnie nic mi sie nie chce...
lecę zobaczyć jeszcze na inne wątki
boli mnie strasznie... ehhhh
normanie nie miałam na nic checi
a dzisiaj mnie cała szczęka jeszcze boli
fikusek wszystkiego naj :-)
kama ciesze się że fajnie spędziłaś cz\as z Paulą .. fajnie macie z tymi spotkaniami :-)
malwina współczuję rozciętej wargi
więcej nie napiszę bo nie mam siły boli mnie ta szczęka i normalnie nic mi sie nie chce...
lecę zobaczyć jeszcze na inne wątki
Cześć . Ja jestem Kaśka. mam córeczkę Amelkę ale mówię na nią Karmelek albo Melawitam my sie chyba nie znamy napisz cos o sobie
mam 21 latek, nie pracuje poświęcam czas mojej małej. hmm co by tu jeszcze napisać
a skad jestes?
witaj cieplo na Młodych mamach:0 obys czula sie tu dobrze.
doczytalam ze Amleka ma 16 miesiecy wiec tylko miesiac mlodsza od mojego szoguna;p
Z Łazisk Górnych. to okolice Katowic. A twój łobuz lata już? bo moja coś nie chce się puścić.
tylko za rączki przy meblach, z pchaczem a jak poczuje że jej nikt nie trzyma zaraz ciap na dupe
tak lata jak wariatka:d
zaczela chodzic jak miala 10.5 miesiaca.
spokojnie nabierze pewnosci to sie pusci. moze ise uderzyla kiedys ma jakis uraz i boi sie..
kurde fajnie. Możliwe ale ja sobie to tłumaczę tym że miała problemy zdrowotne . i ma obniżone napięcie mięśniowe w nogach jest troche pulchna.
i może dlatego. Rehabilitacji żadnych nie mamy. ale ja sobie sama ją ćwiczę, chodzimy na basen itp itd
obnizone napiecie miesniowe tlumaczy ten fakt. pulchna? ile wazy Twoja niunia?
hmmm dziwi mnie ze nie macie stalej opieki skoro mala ma taka przypadlosc. to prawidlowe nie jest i wymaga diagnostyki lekarskiej. tak mi sie zdaje. a na szczepieniach nic lekarze nie mowia ci?
ja lece juz do wyrka. pogadamy jutro
z 11- 12 kg Jest pod kontrolą Neurologa, miesiąc temu nas uspokoił ale wczoraj z nim rozmawiałam i kazał nam przyjść na wizytę w czerwcu. Zobaczymy co teraz nam powie. A nie szczepiliśmy ją bo nie może być szczepiona. wiesz z dnia na dzień dostała ataku tak jakby padaczki. Leżałyśmy miesiąc w szpitalu , nikt nie wie co jej jest. Ataki był co 2 tyg co miesiąc. potem rozpracowałam jak idzie je przerwać, wystarczyło chlustnąc wodą twarz i momentalnie przechodziło. Ale dostała lek taki wyciszający, jest on również na padaczkę, i od 3 miechów sie jej nic nie robi na szczęście.
Dobranoc :*
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
Późno już, już bym dawno spała, ale zrobiłam z rodzicami przegląd zdjęć i filmików :-)
Wszystkiego najlepszego dla fikuska!!!!!!!!!!!!
Dzisiaj Emilka zaczęła sama chodzić
Wszystkiego najlepszego dla fikuska!!!!!!!!!!!!
Dzisiaj Emilka zaczęła sama chodzić
reklama