reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

LANA :-D

KASIA To dopiero sytuacja. Z cyganami tak jest że ci wszędzie wejdą. Teściowa już nie raz miała że nie zdążyła drzwi otworzyć a już włazili i to nie jedną a w kilku albo do samochodu drób łapąli

reklama
hej... wczoraj byłam u dentysty i mi wyrwał zęba:sorry2:
boli mnie strasznie... ehhhh
normanie nie miałam na nic checi
a dzisiaj mnie cała szczęka jeszcze boli:baffled:

fikusek
wszystkiego naj :-)

kama
ciesze się że fajnie spędziłaś cz\as z Paulą .. fajnie macie z tymi spotkaniami :-)

malwina
współczuję rozciętej wargi

więcej nie napiszę bo nie mam siły boli mnie ta szczęka i normalnie nic mi sie nie chce...

lecę zobaczyć jeszcze na inne wątki

a skad jestes?:)
witaj cieplo na Młodych mamach:0 obys czula sie tu dobrze.
doczytalam ze Amleka ma 16 miesiecy wiec tylko miesiac mlodsza od mojego szoguna;p

Z Łazisk Górnych. to okolice Katowic. :p A twój łobuz lata już? bo moja coś nie chce się puścić.
tylko za rączki przy meblach, z pchaczem a jak poczuje że jej nikt nie trzyma zaraz ciap na dupe :p

tak lata jak wariatka:d
zaczela chodzic jak miala 10.5 miesiaca.
spokojnie nabierze pewnosci to sie pusci. moze ise uderzyla kiedys ma jakis uraz i boi sie..

kurde fajnie. Możliwe ale ja sobie to tłumaczę tym że miała problemy zdrowotne . i ma obniżone napięcie mięśniowe w nogach jest troche pulchna.
i może dlatego. Rehabilitacji żadnych nie mamy. ale ja sobie sama ją ćwiczę, chodzimy na basen itp itd :D

obnizone napiecie miesniowe tlumaczy ten fakt. pulchna? ile wazy Twoja niunia?
hmmm dziwi mnie ze nie macie stalej opieki skoro mala ma taka przypadlosc. to prawidlowe nie jest i wymaga diagnostyki lekarskiej. tak mi sie zdaje. a na szczepieniach nic lekarze nie mowia ci?

ja lece juz do wyrka. pogadamy jutro:)

z 11- 12 kg :p Jest pod kontrolą Neurologa, miesiąc temu nas uspokoił ale wczoraj z nim rozmawiałam i kazał nam przyjść na wizytę w czerwcu. Zobaczymy co teraz nam powie. A nie szczepiliśmy ją bo nie może być szczepiona. wiesz z dnia na dzień dostała ataku tak jakby padaczki. Leżałyśmy miesiąc w szpitalu , nikt nie wie co jej jest. Ataki był co 2 tyg co miesiąc. potem rozpracowałam jak idzie je przerwać, wystarczyło chlustnąc wodą twarz i momentalnie przechodziło. Ale dostała lek taki wyciszający, jest on również na padaczkę, i od 3 miechów sie jej nic nie robi na szczęście.

Dobranoc :*

Późno już, już bym dawno spała, ale zrobiłam z rodzicami przegląd zdjęć i filmików :-)

Wszystkiego najlepszego dla fikuska!!!!!!!!!!!!

Dzisiaj Emilka zaczęła sama chodzić :-D:-D:-D

reklama
Do góry