reklama
klaudix
Mamunia Filipka:*
Umi wg mnie optymalnie to 3 zabiegi..., ale tak jak pisałam każda z nas jest inna... Jakbyś widziała super efekt po dwóch to np 3 zrobiłabyś dla utrwalenia. Kosmetyczka, która wykonuje dany zabieg na pewno poinformuje o wszelkich zaleceniach itd i również oceni postęp od poprzedniego zabiegu...
Agosia z dwojga złego dobrze, że tak się to skończyło i na dobrą sprawę nic sobie nie zrobiłaś:-)
Liza widać, że małemu naprawdę smakowało:-)
Agosia z dwojga złego dobrze, że tak się to skończyło i na dobrą sprawę nic sobie nie zrobiłaś:-)
Liza widać, że małemu naprawdę smakowało:-)
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Dobry dzien;-)
Ale ciepło ;-)
POpichciłam w kuchni i upiekłam murzynka ;-)
Komu kawałek ?;-)
Lana wszystkiego najlepszego dla Taty ;-)
Liza smakowało małemu;-)
Ale ciepło ;-)
POpichciłam w kuchni i upiekłam murzynka ;-)
Komu kawałek ?;-)
Lana wszystkiego najlepszego dla Taty ;-)
Liza smakowało małemu;-)
Z
zupkaogorkowa
Gość
Agosia dobrze ze nic sobie nie zrobilas... na drugi raz niech facet odkurza.
Liza Miki jest przeslodki jak je
Gosia gratuluje pierwszego zabka!
Lana 100 lat dla Taty.
tu pogoda sie zrabala calkiem, wiec nie wiem co ze soba robic.
poznalam dzis kolezanke, ma termin na wrzesien. wreszcie mam sie z kim spotkac na kawie. bo juz umieralam od braku znajomych.
Mloda jak sie czujesz?
Liza Miki jest przeslodki jak je
Gosia gratuluje pierwszego zabka!
Lana 100 lat dla Taty.
tu pogoda sie zrabala calkiem, wiec nie wiem co ze soba robic.
poznalam dzis kolezanke, ma termin na wrzesien. wreszcie mam sie z kim spotkac na kawie. bo juz umieralam od braku znajomych.
Mloda jak sie czujesz?
młodamamusia18
Zupa czuje się dobrze ;-);-) tylko gdyby nie te opuchnięte nogi i palce u rąk... :-)
Z
zupkaogorkowa
Gość
oj wierze Ci. mi strasznie rece cierpna. w nocy jak zasne jakos dziwnie to rano nie moge nimi ruszyc
młodamamusia18
Zupa ja w nocy to prawie nie śpie dzisiaj obudziłam się raz o 2 póxniej 4.45 poszłam do kuchnie wziełam delicje położyłam się jadłam i rozmawiałam z psem;-)
Z
zupkaogorkowa
Gość
ja tez nie sypiam za dobrze. dzis moze 6 h udalo mi sie przespac. a myslalam ze nim dziecko sie urodzi to sobie wypoczne
reklama
Liza
Fanka BB :)
młoda oj zebys widziala jak ja wygladalam rok temu w te upaly w ciazy jak słonik.... Musicie to przetrzymac, woda gromadzi sie przed porodem w organizmie, a potem mowie ci w ciagu tygodnia po porodze powinno wsio zleciec;-) ja dzien po, juz widzialam róznice