reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Lizka:wściekła/y: przez cie bie musze isc do sklepu bo sie głodna zrobiłam:-D. Widac ze smakowało...
agosia no u nas to ja jestem szoferem mojego T:-D
malwina wiesz co, no niby to chyba bedzie coś koło 97 centyla wiec malutka nie jest:-D

reklama
Umi wg mnie optymalnie to 3 zabiegi..., ale tak jak pisałam każda z nas jest inna... Jakbyś widziała super efekt po dwóch to np 3 zrobiłabyś dla utrwalenia. Kosmetyczka, która wykonuje dany zabieg na pewno poinformuje o wszelkich zaleceniach itd i również oceni postęp od poprzedniego zabiegu...

Agosia z dwojga złego dobrze, że tak się to skończyło i na dobrą sprawę nic sobie nie zrobiłaś:-)

Liza widać, że małemu naprawdę smakowało:-)

Dobry dzien;-)
Ale ciepło :-D ;-)

POpichciłam w kuchni i upiekłam murzynka ;-)
Komu kawałek ?;-)

Lana
wszystkiego najlepszego dla Taty ;-)
Liza smakowało małemu;-)

Agosia dobrze ze nic sobie nie zrobilas... na drugi raz niech facet odkurza.

Liza Miki jest przeslodki jak je :tak:

Gosia gratuluje pierwszego zabka!

Lana 100 lat dla Taty.

tu pogoda sie zrabala calkiem, wiec nie wiem co ze soba robic.
poznalam dzis kolezanke, ma termin na wrzesien. wreszcie mam sie z kim spotkac na kawie. bo juz umieralam od braku znajomych.

Mloda jak sie czujesz?

Zupa ja w nocy to prawie nie śpie dzisiaj obudziłam się raz o 2 póxniej 4.45 poszłam do kuchnie wziełam delicje położyłam się jadłam i rozmawiałam z psem;-)

ja tez nie sypiam za dobrze. dzis moze 6 h udalo mi sie przespac. a myslalam ze nim dziecko sie urodzi to sobie wypoczne

reklama
młoda oj zebys widziala jak ja wygladalam rok temu w te upaly w ciazy :no: jak słonik....:dry: Musicie to przetrzymac, woda gromadzi sie przed porodem w organizmie, a potem mowie ci w ciagu tygodnia po porodze powinno wsio zleciec;-) ja dzien po, juz widzialam róznice :tak:

Do góry