FIKUSKU STO LAT!!!
LANA fajnie że lekarz cię uspokoił... Kacpra sposobem na wymuszanie było przez jakiś czas wpychanie palców do gardła czym doprowadzał się do wymiotów, ale przestaliśmy reagowa i po 2razach przestał...
GOSIA nie przejmuj się... Kacper też ma dużą główke... jak trafiła się jakaś bluzeczka niezapinana to był problem przez głowę włoży, o kupnie czapki nie wspomne...
ANETECZKA no teraz jak ci się rozgada to będziesz miała ubaw po pachy... Ja wiem jak Kacper... dzisiaj jak byłam z nim w sklepie i buty wybierałam a on siedział z moją mamą to ten do jakiejś blondyny 3razy "pani ładna jesteś wiesz...?" za trzecim tazem go dopiero usłyszała i się spłoszyła jakby ją jakiś facet podrywał. A ty LANA nie porównuj Juleczki do Zuzi bo u nich jest trochę różnica w wieku ;-) jeszcze jak ci gada zacznie to czasem będziesz uszy zatyka
Hejka!
Nadrobiłam Was kobitki ale nie odpiszę tak dokładnie bo jakoś weny brak,a ogólnie źle sie czuję od paru dni boli mnie strasznie tak jakby kark,najbardziej jak głowę schylam w dół nie mam pojęcia od czego to.W czwartek idę do ginka żeby mi w końcu jakąś cytologię strzelił bo dawno nie miałam to umówiłam się przy okazji też do lekarza to spytam od czego to może być z tą szyją.
A jutro bardzo Was proszę trzymajcie za mnie kciuki jeśli możecie gdyż idę do pracy swojej na rozmowę z menagerem aby pozwolili mi jednak od września wrócić na jedną zmianę a nie na dwie jak to zaproponowali,szanse mam małe po stwierdzili że procedury się zmieniły i mogę wrócić na dwie ale spróbować nie zaszkodzi.
Pewnie że nie zaszkodzi... kto nie ryzykuje ten nie ma... A co do karku to może cię gdzieś poprostu przewiało.... spróbuj może jakąś maś rozgrzewającą i szalik na noc, albo ciepłe okłady
Bry.
Nie mam weny pisac ;]
Noc dupna w sumie... górna dwójka juz na wierzchu...
i Mikusiowi zaropiało oczko:-( niewiem od czego...
M siostrzeńca pająk ugryzł (wida dwie dziureczki na powiece) i mu oko zaropiało, jak mu umyli to miał pół oczka zakrwawione... Leczą wapnem i herbatą rumiankową... Ale tamten mały ma 2,5roku więc nie wiem jak u twojego wapno naprzykład
Przyszła mi sukienka, zamówiłam błękitną i jestem zachwycona... Wogóle kurier mnie skasował zamiast 115 to 80. Kobita kosztów przesyłki chyba nie wliczyła:-);-) A do kacpra przyszedł garniturek... Bomba chłopak normalnie... No i dokupiłam sobie sandałki na wesele jakby mi nogi napuchły... Mama mnie pofarbowała i pojechali z Kacprem do siebie, zobaczymy ile wytrzyma bz nas:-)
Aproo wejś do domów... Ja kiedyś tak miałam że kładłam spa małego i ktoś wszedł do domu byłam pewna że to M albo mój tata bo drzewo na dworze cięli i dlatego drzwi były nie przekluczone... Wstaje po 5 min a w kuchni (naszczęście zaraz przy wejściu z korytarzyka) stoi mi jakaś cyganka!!! Jak zaczęłam się na nią drzec to ta do mnie że jak jak mogę na niewinną krzycze... noż ku**a... uciekła mi zawołałam M on ją złapał, a ja z tatem sprawdzałam czy nic nie zginęło bo przeszuka jej nie możemy, a w korytarzu portfel taty wszystkie komórki... MASAKRA