reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Cześć

Mam pytanko czy któraś was w ciązy miała podwyższony HBS?

bo ja mam problem robiłam 3 razy te badanie ale oni nie mogą stwierdzic czy jest ujemny czy dodatni .

stwierdzili że przez ciąże mógł tak podskoczyć tak jak czasem bywa z cukrzycą

reklama
justys współczuję kuzynce.. :-(

patrycja a jakoś przekupić Kacperka się nie da? ;-) jakimś samochodzikiem może? :-p

Agusia jak będziesz znała płeć to szybko nam tu pisz ;-) trzymam kciuki,żeby to dziewczynka była ;-) no i jak z Twoim mężem? wiadomo już coś więcej?

Rezczywiście mało do nadrabiana, ale każdy zapewne korzysta z pięknej pogody :-) Zuzia wczoraj cały dzień spędziła u mojej mamy na wsi i wróciła zadowolona :tak:
U nas właściwie nic nowego się nie dzieje, więc nawet nie mam o czym pisać :-p

Liza A mi Kacperek zrobił niespodziankę i spał do 7:40:-) też mam pomidorówkę na obiad, uwielbiam z ryżem :)
Justys Boże, współczuje Twojej kuzynce. Wspieraj ją, na pewno wszystko dobrze się skończy.
Vegas Chciałabym poznać płeć :) M też, ale dla niego to czysta formalność, oczywiście córa, poza tym zawsze mówił Oleńka, a od jakiegoś czasu puka mi w brzuszek i mówi Malwinka:-D A z pracą to jest tak, że on jest żołnierzem z prawdziwego powołania, kocha tę pracę, to widać, daje mu ona dużo satysfakcji.
Zupaogorkowa A ja Kacperka płeć poznałam w 20 tyg.
Kaamaa Jasię w naszym pepco do końca nie rozejrzałam, bo masa ludzi, że oddychać nie szło, ale kupiłam sobie bluzeczkę za całe 13 zł:-) i Kacperkowi 3 koszulki za łączną kwotę 35 zł, więc zadowolona jestem. Szkoda, że nie znalazłam jakiś krótkich spodenek.
Anetka Na pewno sie pochwalę:-) Na razie temat Afganistanu ucichł u nich na kompanii, bo maja dziś egzaminy roczne z wychowania fizycznego, więc każdy tym się stresuje. Mam nadzieję, że ten temat już nie powróci.
Patrycja Jak ja sobie pomyślę, żeby z Kacprem iść do dentysty, uffff... Dzieci się boją, a ciężko im wytłumaczyć. Może faktycznie lepiej wyjść, żeby nie widział, że Ty też się denerwujesz.

justys współczuję kuzynce.. :-(

patrycja a jakoś przekupić Kacperka się nie da? ;-) jakimś samochodzikiem może? :-p

Agusia jak będziesz znała płeć to szybko nam tu pisz ;-) trzymam kciuki,żeby to dziewczynka była ;-) no i jak z Twoim mężem? wiadomo już coś więcej?

Rezczywiście mało do nadrabiana, ale każdy zapewne korzysta z pięknej pogody :-) Zuzia wczoraj cały dzień spędziła u mojej mamy na wsi i wróciła zadowolona :tak:
U nas właściwie nic nowego się nie dzieje, więc nawet nie mam o czym pisać :-p
Anetka SEBUSIA juz nie raz przekupywałam obiecywałam różne rzeczy itp itd byle by dał sobie zrobic te ząbki ale niestety, od tamtej sytuacji z ta dentystka zamknoł sie całkiem na lekarzy :(
Liza A mi Kacperek zrobił niespodziankę i spał do 7:40:-) też mam pomidorówkę na obiad, uwielbiam z ryżem :)
Justys Boże, współczuje Twojej kuzynce. Wspieraj ją, na pewno wszystko dobrze się skończy.
Vegas Chciałabym poznać płeć :) M też, ale dla niego to czysta formalność, oczywiście córa, poza tym zawsze mówił Oleńka, a od jakiegoś czasu puka mi w brzuszek i mówi Malwinka:-D A z pracą to jest tak, że on jest żołnierzem z prawdziwego powołania, kocha tę pracę, to widać, daje mu ona dużo satysfakcji.
Zupaogorkowa A ja Kacperka płeć poznałam w 20 tyg.
Kaamaa Jasię w naszym pepco do końca nie rozejrzałam, bo masa ludzi, że oddychać nie szło, ale kupiłam sobie bluzeczkę za całe 13 zł:-) i Kacperkowi 3 koszulki za łączną kwotę 35 zł, więc zadowolona jestem. Szkoda, że nie znalazłam jakiś krótkich spodenek.
Anetka Na pewno sie pochwalę:-) Na razie temat Afganistanu ucichł u nich na kompanii, bo maja dziś egzaminy roczne z wychowania fizycznego, więc każdy tym się stresuje. Mam nadzieję, że ten temat już nie powróci.
Patrycja Jak ja sobie pomyślę, żeby z Kacprem iść do dentysty, uffff... Dzieci się boją, a ciężko im wytłumaczyć. Może faktycznie lepiej wyjść, żeby nie widział, że Ty też się denerwujesz.

Aga no mam nadzieje że to pomoże, ale boje sie jak cholera :baffled:

Justyś o fajnie czyli żłobek masz już zaklepany?? Nie przejmuj się będzie dobrze :-) Ja tez parę dni temu poszłam do pracy i moje dziecko jakoś grzecznieje :-D

l.a.N.a trzymam kciuki za rozmowę męża. Jak oczko Julki?

Agoosia i jak sprawa z wyjazdem? Wiadomo już coś?

patrycja gratuluję przespanej nocki :-D;-)

Liza no to podobnie jak u nas ;-) Tylko najpierw muszę w nią coś wepchnąć do jedzenia ;-)

Vegas jak ja bym się chciała opalić. ;-) U mnie niestety to jednak wygląda tak,że albo jestem blada jak ściana albo czerwona jak rak,że mnie wszystko piecze.

Patisia Miłego dnia:)
Patrycja Wcale Ci się nie dziwię, wiem sama co czułam z Kacprem u szczepienia. Tylko to się nawet nie umywa do dentysty, miejmy tylko nadzieję, że nie będzie bolało i będzie więcej strachu niż to wszystko warte. A Sebuś szybko zapomni o wizycie.
lolkak na razie temat Afganistanu ucichł, bo mają egzaminy z w-fu coroczne i tym się stresują. Ja tylko mam nadzieje, że ten temat juz nie powroci.

patrycja ale jestem intelignetna.. :dry: myślałam Sebusia a napisałam Kacperka :dry: chyba myślami byłam już przy poście Agusi :-p
A nie da mu się jakoś wytłumaczyc, że to jest inna pani, że lubi dzieci, że jest fajna? Sama nie wiem. Ja mówię Zuzi, że jej zęby wypadną jak nie będzie myła i u niej to działa, ale u Sebusia może być odwrotnie, bo może wtedy będzie się bał, że dentystka mu je wyrwie..??

Agusia ja też lubię Pepco :tak: i na pewno jakieś krótkie spodenki tam znajdziesz :tak:
To oby temat Afganistanu już nie wrócił...

edit:

Lana powodzenia dla męża :tak:
No i żeby Juleczkę rączka przestała boleć ;*

a umi możliwe, że już dzisiaj wyjdzie z Kacperkiem ze szpitala.

Aga tak szczerze pisząc to nawet sie nie nastawiam że uda mu sie dzis coś zrobić....pewnie kilka takich wizyt bedzie "zapoznawczych" by na nowo zaczoł ufać lekarzom....
Lolkak a jak twoja nocka??
Anetka teraz to jest Pan doktor..... także niewiem jak to bedzie może do faceta nabierze szybciej zaufania... ja tez mu mówie że jak nie bedzie mył zębów to bakterie mu je zjedza do końca na mycie zębów działa gorzej z naprawianiem ząbków...
Lana daj jej może jakis syrop przeciwbólowy.... może to pomoże

Ostatnia edycja:
reklama
Justyna biedna Julka :( zamieniła się z Kacprem snem :) on nawet w nocy do nas nie chciał przyjśc i nie obudził go Marcin szykujący się rano do pracy, szok :)

Do góry