Liza A mi Kacperek zrobił niespodziankę i spał do 7:40:-) też mam pomidorówkę na obiad, uwielbiam z ryżem
Justys Boże, współczuje Twojej kuzynce. Wspieraj ją, na pewno wszystko dobrze się skończy.
Vegas Chciałabym poznać płeć
M też, ale dla niego to czysta formalność, oczywiście córa, poza tym zawsze mówił Oleńka, a od jakiegoś czasu puka mi w brzuszek i mówi Malwinka
A z pracą to jest tak, że on jest żołnierzem z prawdziwego powołania, kocha tę pracę, to widać, daje mu ona dużo satysfakcji.
Zupaogorkowa A ja Kacperka płeć poznałam w 20 tyg.
Kaamaa Jasię w naszym pepco do końca nie rozejrzałam, bo masa ludzi, że oddychać nie szło, ale kupiłam sobie bluzeczkę za całe 13 zł:-) i Kacperkowi 3 koszulki za łączną kwotę 35 zł, więc zadowolona jestem. Szkoda, że nie znalazłam jakiś krótkich spodenek.
Anetka Na pewno sie pochwalę:-) Na razie temat Afganistanu ucichł u nich na kompanii, bo maja dziś egzaminy roczne z wychowania fizycznego, więc każdy tym się stresuje. Mam nadzieję, że ten temat już nie powróci.
Patrycja Jak ja sobie pomyślę, żeby z Kacprem iść do dentysty, uffff... Dzieci się boją, a ciężko im wytłumaczyć. Może faktycznie lepiej wyjść, żeby nie widział, że Ty też się denerwujesz.