reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Lana a nie ma opuchlizny w miejscu ukucia? no i trzymam kciuki za nową pracę M. :-)

Ja też lubię Pepco, tyle że ten najbliżej to ma kiepski asortyment. Dobrze że w Rzeszowie jestem często ;-)

hej:) U nas również był upał i jestem super spieczona na twarzy, rękach, dekolcie i udach:D Nie sądziłam, że przez 2h siedzenia na krześle na ogrodzie tak mnie opali:D Jutro koniecznie tył muszę opalac bo na razie jestem biało czerwona:D

Liza ja też jak Agoosiaa uwielbiam leżec plackiem na słonku:)
Agoosia obyś jutro poznała płec, aż mnie ciekawośc zjada:) I pomyślec, że mój mąż marzył zostac zawodowym żołnierzem. Ale na szczęście dostał wysoką posadę u siebie w firmie i nie myśli o żołnierzowaniu:)
Lana trzymam kciuki za pracę Marka.

Witam !
Widzę że ciężko mi się będzie wbić w rytm bb ale myślę że dam radę.
Dopiero teraz udało mi się coś skrobnąć bo dziś dzień zalatany miałam i na sam wieczór dostałam nie miłą wiadomość.
moja kuzynka bliska która jest w ciąży dostała krwawienia i trafiła do szpitala kurcze jaki ten świat niesprawiedliwy jest.Tak bardzo sie cieszyli bo dość długo się starali o dzidzię a teraz nie wiadomo co dalej będzie zrobli jej usg i powiedzieli że nie ma tętna ale ona jest dopiero w 7 tyg więc ja mam jeszcze nadzieję ona niestety już mniej tak mi przykro...ale jutro będzie więcej wiadomo.

Antoś szalał dziś cały dzień tak że normalnie padam co on zreszta zrobił juz dawno temu,byliśmy dziś w żłobku dostarczyć papiery i w sierpniu mam go zacząć powoli przyprowadzać na parę godz. żeby się przyzwyczaił.Mój maluszek nie wiem jak ja się z nim rozstanę

Hej
justys dasz rade, ;-) i wspolczuje kolezance... :-(

Mało nadrukowalyscie jakos:szok:

Za oknem super pogoda, ja gotuje zupe pomidorowa i zaraz na dwor mykamy bo od 5:30 nie spimy ;]

reklama
Eliza jak Ty umiesz tak wcześnie wstawać :szok: i już od rana gotować.....ranny ptaszku :)
Lana mam nadzieje że dziś juz z Julka bedzie lepiej no i trzymam & za Marka dzisiaj...
Justyś dasz rade ze żłobkiem... współczuje koleżance:(
Vegas ja wczoraj siedziałam duzo dłużej i nic mnie nie chwyciło, za to Kubusiowi raczki lekko opaliło, a Sebusiowi ręce i kark no ale on to latał cały dzień.....

No rzeczywiście coś mało tych postów no ale nie dziwne przy tak pięknej pogodzie :)
Ja wczoraj byłam tak wykończona że zaraz po Na Wspólnej poszłam spać, dzieci już spały to mogłam sobie raz wcześniej iść spać.... Kuba sie obudził po 22 ale pobujałam go i mniej wiecej po 30 minutach zasnoł i spał do 5 :) także noc mozna zaliczyć do przespanej :):)
Dzis jedziemy z Sebusiem do dentysty, R oczywiście nie może sobie wolnego wziąć a to on miał z nim jechać :/ Ale dziś wpadłam na pomysł by wprowadzic Sebusia do gabinetu i wyjść.....zobacze czy to cos da.... on za nic nie chce tam jechać także sądze że i to nic nie da no ale spróbujemy....

Do góry