reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Justyna no humorek może jej nie dopisywać, bo nie dość, że nie wyspana, to stan podgorączkowy, obolała rączka. Mam nadzieję, że popołudniu ładnie pośpi i wstanie jak nowa :)

reklama
Lana ciesze sie że z oczkiem juz dużo lepiej :) no i mam nadzieje że szybko jej humorek wróci a dolegliwości poszczepienne mina :)

witam

U nas wsio ok, siedzimy juz na dwórku

agosia ale Malwina to fajne imie i rzadkie;-):-)

lana oby z raczka julki było dobrze i zeby temp spadła i trzymam kciuki za meza

My tez mamy Pepco , zawsze mozna cos wychaczyc za niewielkie pieniadze

emiliana Graruluję córeczki.
Anna A czemu mielibyście z narzecoznym sie rozstac? myśle ze dom samotnej matki to dobre rozwiazanie póki co.
Lana klocuszek mału z Julki jest. trzymam kciuki z arozmowę M o prace.
mam nadizeje że nic złego sie nei dzieje z tą rączką.

tylko tle, dzisiaj nadzwyczajnie zmęczona od rana jestem i oczy mi się same zamykają i nei mam siły żeby więcej pisac. odezwę sie południowa pora kiedy z podwórka przyjdziemy.

Lana gratulacje!!!!! :-)

My wrocilismy z z dwora, dzieciaki odpoczywają, miki spi od 9:30, troszke z siostra pogralam , poopalałysmy sie, i zaraz siostra jedzie po mame bo dzis grill ma tez byc wiec male zakupki robi...;] bo ja mialam jechac;]

A wyplaty ciagle nie ma :no: :no::wściekła/y:

No kurcze M ma dzwonic do kadr, bo w zeszlym mies wyplata byla juz 8ego a teraz juz 11ty i cisza :no: dobrze ze pracuje u mojego brata dorywczo to kasa jakas tam na duperele jest;] ale to malo przeciez a pampersy sie konczą. mleko malemu trzeba kupic... ehhhh... :no:

reklama
Do góry