reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

L.a.N.a super gratuluję :-) Jak jest złośliwy to pewnie naliczy od kwoty z umowy, najważniejsze,że teraz będzie miał lepsze warunki:tak: Oby Julce jak najszybciej przeszło. A jaką maścią jej smarowałaś?

Ewi a jak badania?

Umi jak najszybciej wychodźcie :-)

patrycja u mnie nie było by źle gdyby nie M. Tak to wstawała mniej więcej co 3 godziny,ale i tak się zmęczyłam więc rano trafiła do mojego wyrka.

Ale zrobiłam odkrycie :-D net domowy mi działa w ogrodzie;-)

e:

Liza a do którego jest na umowie? jedna firma w której pracowałam wysyłała dopiero pieniądze tego dnia z umowy:no:

reklama
Lolkak A ja niewiem nawet, ale zawsze do 10 wyplacali podobno:dry:

mlodamamusia M ma konto w mbanku ;]

edit. dzwonil i podobno przelew wczoraj wyszedl. A niewiem z jakiego banku idzie, jak to poznac? :dry:

Ostatnia edycja:
ELIZA współczuje z czekaniem... Ja też czekam na kaske z opieki i co chwile zaglądam na konto bo mam 12zł w portfelu...
LANA gratulacje... Tak jak mówisz, jeden miesiąc cieższy bedzie a potem już tylko lepiej... I tego sie trzymaj... Oby malutka szybko doszła do siebie... Spróbuj jej okłady z rivanolu robi albo z kwasu bornego (albo jakoś tak, w aptece jak byś spytała i powiedziała do cego to sie zorietują o co kamman)... Nam też kiedyś jedno szczepienie, to ostatnie, dało tak do wiwatu to aż na pogotowie jechaliśmy i właśnie te okłady pomogły
UMI wracaj wracaj
PATRYCJA bedzie dobrze... W końcu znajdzies na niego sposób... Szkoda że z tatusiem nie może jecha bo myśle że to by podziałało

U nas dzisiaj pochmurno ale ciepło... muszę dzisiaj skończyc ten piep...ny remont bo mam już dośc a jutro babcia do nas przyjeżdrza... Ale mi sie nie chce... Na dodatek w poniedziałek w pracy sobie limo nabiłam na środku czoła bo szafka jedna magnesu nie ma i mi się otworzyła, a ja pewna że jest zamknięta odwróciłam się i ruszyłam i buuum... A wczoraj ręke sobie poparzyłam... Chode jak połamaniec...Mam nadzieje że przed weselem mi się coś takiego nie przytrafi...

Po numerze rozliczeniowym banku ;-)

Numer rozliczeniowy banku to:3,4,5...do 10 liczby rachunku np:

Twój rachunek to: 11 2222 2222 3333 3333 3333 3333

Gdzie 1 - liczba kontrolna

2 - numer rozliczeniowy banku

3 - numer rachunku bankowego

Sprawdź w historii numer rachunku z którego był przelew;-) napisz mi te cyfry albo znajdx w necie ;-)

hej ...
jakos ostatnio nie mam czasu na bb:(
wczoraj bylam z Alanem na tym ostatmnim szczepieniu i tak mi goraczkowal ze temperatury nie mogl;am zbic....dzwoilam na oddzial dzieciecy do lekarza i kazal podac kolejna dawke paracetamolu ,..w przeciagu 2 godz dpstal dwie dawki,pozniej poszedl spac,o 4 placz i znowu temp ,znowu daje syrop i pospal do 6 i,narazie od tamtej pory nie ma temperatury...mam nadzieje ze juz nie wrocil!!!!

Liza a to jak jest w mbanku to nie wiem . k ma w lukasie i tez spóźniają ...
Szef zrobił mu przelew a bank tak sobie obracał kasą ze trwało to 3dni;/

hello:) tak podczytuje Was mlodamamusia witaj w klubie ja juz jestem dyplomowanym sprzedawca a bedziesz dostawała 100 zl....za macierzynski....
yy..ide dalej podczytac jak cos mi sie nasunie to skrobne bo potem zapomne:dry:
lolkak jak w pracy???dobrze ze Maja grzecznieje;)
ja musze sie pochwalic za 7 dni pracy dostalam prawie 700 zl...normalnie szoku doznalam jak to zobaczylam,ale juz sie nie moge doczekac 10 czerwca pelnej wyplaty :D
ja nadal brak okresu juz 2 testy robilam w ciazy nie jestem niee wiem o co kaman:-(
fiskusek Lana biedne te Wasze dzieciaczki:*
cos jeszcze mialam napisac tylko co????nienawidze tej swojej sklerozy....
Lizka jak tatus sie czuje???

Ostatnia edycja:
reklama
No hej... ja zaraz obiadek bede jeść...
Kuba śpi a Seba biega z kolegami zaraz go bede wołac na obiad i niech lata dalej :)
Justyna wiedziałam że bedzie dobrze :):) ogromnie sie ciesze że w końcu los sie odwrócił :):):):):)
Fikusek mam nadzieje że juz dzis Alanek bedzie sie lepiej czuł....
Liza no to jak wczoraj poszedł to dzis do 18 powinien byc przelew.... oby ....

Sebusiowi sie upiekło dziś z dentysta bo dentysta na chorobowym...... mamy termin na 26 maja i to juz R z nim pojedzie... nie ma innej opcji :):)

Ide jeśććććć :):):):):)

Do góry