reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

L.a.N.a super gratuluję :-) Jak jest złośliwy to pewnie naliczy od kwoty z umowy, najważniejsze,że teraz będzie miał lepsze warunki:tak: Oby Julce jak najszybciej przeszło. A jaką maścią jej smarowałaś?

Ewi a jak badania?

Umi jak najszybciej wychodźcie :-)

patrycja u mnie nie było by źle gdyby nie M. Tak to wstawała mniej więcej co 3 godziny,ale i tak się zmęczyłam więc rano trafiła do mojego wyrka.

Ale zrobiłam odkrycie :-D net domowy mi działa w ogrodzie;-)

e:

Liza a do którego jest na umowie? jedna firma w której pracowałam wysyłała dopiero pieniądze tego dnia z umowy:no:

reklama
Lolkak A ja niewiem nawet, ale zawsze do 10 wyplacali podobno:dry:

mlodamamusia M ma konto w mbanku ;]

edit. dzwonil i podobno przelew wczoraj wyszedl. A niewiem z jakiego banku idzie, jak to poznac? :dry:

Ostatnia edycja:
ELIZA współczuje z czekaniem... Ja też czekam na kaske z opieki i co chwile zaglądam na konto bo mam 12zł w portfelu...
LANA gratulacje... Tak jak mówisz, jeden miesiąc cieższy bedzie a potem już tylko lepiej... I tego sie trzymaj... Oby malutka szybko doszła do siebie... Spróbuj jej okłady z rivanolu robi albo z kwasu bornego (albo jakoś tak, w aptece jak byś spytała i powiedziała do cego to sie zorietują o co kamman)... Nam też kiedyś jedno szczepienie, to ostatnie, dało tak do wiwatu to aż na pogotowie jechaliśmy i właśnie te okłady pomogły
UMI wracaj wracaj
PATRYCJA bedzie dobrze... W końcu znajdzies na niego sposób... Szkoda że z tatusiem nie może jecha bo myśle że to by podziałało

U nas dzisiaj pochmurno ale ciepło... muszę dzisiaj skończyc ten piep...ny remont bo mam już dośc a jutro babcia do nas przyjeżdrza... Ale mi sie nie chce... Na dodatek w poniedziałek w pracy sobie limo nabiłam na środku czoła bo szafka jedna magnesu nie ma i mi się otworzyła, a ja pewna że jest zamknięta odwróciłam się i ruszyłam i buuum... A wczoraj ręke sobie poparzyłam... Chode jak połamaniec...Mam nadzieje że przed weselem mi się coś takiego nie przytrafi...

Po numerze rozliczeniowym banku ;-)

Numer rozliczeniowy banku to:3,4,5...do 10 liczby rachunku np:

Twój rachunek to: 11 2222 2222 3333 3333 3333 3333

Gdzie 1 - liczba kontrolna

2 - numer rozliczeniowy banku

3 - numer rachunku bankowego

Sprawdź w historii numer rachunku z którego był przelew;-) napisz mi te cyfry albo znajdx w necie ;-)

hej ...
jakos ostatnio nie mam czasu na bb:(
wczoraj bylam z Alanem na tym ostatmnim szczepieniu i tak mi goraczkowal ze temperatury nie mogl;am zbic....dzwoilam na oddzial dzieciecy do lekarza i kazal podac kolejna dawke paracetamolu ,..w przeciagu 2 godz dpstal dwie dawki,pozniej poszedl spac,o 4 placz i znowu temp ,znowu daje syrop i pospal do 6 i,narazie od tamtej pory nie ma temperatury...mam nadzieje ze juz nie wrocil!!!!

Liza a to jak jest w mbanku to nie wiem . k ma w lukasie i tez spóźniają ...
Szef zrobił mu przelew a bank tak sobie obracał kasą ze trwało to 3dni;/

hello:) tak podczytuje Was mlodamamusia witaj w klubie ja juz jestem dyplomowanym sprzedawca a bedziesz dostawała 100 zl....za macierzynski....
yy..ide dalej podczytac jak cos mi sie nasunie to skrobne bo potem zapomne:dry:
lolkak jak w pracy???dobrze ze Maja grzecznieje;)
ja musze sie pochwalic za 7 dni pracy dostalam prawie 700 zl...normalnie szoku doznalam jak to zobaczylam,ale juz sie nie moge doczekac 10 czerwca pelnej wyplaty :D
ja nadal brak okresu juz 2 testy robilam w ciazy nie jestem niee wiem o co kaman:-(
fiskusek Lana biedne te Wasze dzieciaczki:*
cos jeszcze mialam napisac tylko co????nienawidze tej swojej sklerozy....
Lizka jak tatus sie czuje???

Ostatnia edycja:
reklama
No hej... ja zaraz obiadek bede jeść...
Kuba śpi a Seba biega z kolegami zaraz go bede wołac na obiad i niech lata dalej :)
Justyna wiedziałam że bedzie dobrze :):) ogromnie sie ciesze że w końcu los sie odwrócił :):):):):)
Fikusek mam nadzieje że juz dzis Alanek bedzie sie lepiej czuł....
Liza no to jak wczoraj poszedł to dzis do 18 powinien byc przelew.... oby ....

Sebusiowi sie upiekło dziś z dentysta bo dentysta na chorobowym...... mamy termin na 26 maja i to juz R z nim pojedzie... nie ma innej opcji :):)

Ide jeśććććć :):):):):)

Do góry