reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

jakos trzeba dac, ja nie mysle narazie o tym co mnie czeka. nie chce sie stresowac :)

Liza sliczna gromadka, a jakie podobne do siebie

reklama
Eliza bo po 1 mam okropny bebech a po 2 okropne rozstępy az nad pepkiem... :p:p:p

My przyszliśmy do domku na obiad .. Kuba śpi a Seba wcina ... ja zmeczona jestem bo wziełam sie za nasz chodniczek.... ehh łapy mnie bola a końca nie widać :/

Moja znajoma w wieku 16 lat urodziła dziecko!!!!! dziewczynka, która sama potrzebowała opieki rodzicielskiej, a tu nagle miała ją zapewnić komuś innemu....i wiecie co? to niesamowite jak te 9 miesięcy przed porodem potrafią zmienić człowieka!!!! naprawdę się zmieniła i niesamowicie dojrzała...

oooo ale tu pustooooo
aż nie poznaje tego wątku....
tatiana dzielna dziewczyna :)
Dziewczyny nie ma sie czego bac ( chodzi mi tu o poród) jak juz przyjdzie ta chwila nie bedzieci myslec o strachu uwierzcie mi :):)

reklama
U mnie w pepco też jest masa ubrań dla dziewczynek i właśnie dużo kompletów no i fajne ceny mają :tak:

A co do strachu przed porodem to ja do 31grudnia do godz.24 się stresowałam jak wybiło 1styczeń to już lajt :-D
A co się okazało przenosiłam ciążę 12 dni i wtedy było mi wszystko jedno jak urodzę oby jak najszybciej :-D

Dziś był piękny dzień pogoda miodzio oby więcej takich :-)

Do góry