reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam popoludniowo.
Rodzice z bratem pojechali do szpitala i co sie okazalo, szybko tate wzieli na oddzial intensywnej terapii, jakas babka miala tam byc (bo jedno miejsce mieli) to zamiast jej tate polozyli bo mial gorsze wyniki... takze chyba raczej za dobrze nie jest :-( pewnie jutro po obchodzie wiecej sie dowiemy...
Ja rano przed 7 bede musiala mame zawiezc na rynek, M jedzie dorobic, a potem po poludniu na 15 do logopedy z Hanią...
Ehhh dzien pelen wrazen :dry:

reklama
Liza a czemu na ta komunię nie chcecie iść???
czyja to ??Twojego brata dziecka?? to chyba wypadałoby iść co ??
veronica normalne .. całkiem normalne... :-) może się tak slinic kilka miesięcy aż mu pierwsze ząbki wyjdą:tak:

a my dzisiaj na kulkach byliśmy mała się wyszlała... z mamusią oczywiście:-D
bo pogoda mimo że słoneczna to wiejer strasznie więc zabawy na dworze odpadają...
ale przynajmniej była zadowolona...
szkoda że te kulki mamy tak daleko bo z chęcią codziennie bym tam jeździła:tak:

Liza oj..... trzymam kciuki za tatę :*

Kamcia fajnie że dzień udany, a z Emmą tatuś został?

U mnie dzisiaj piękna pogoda i cieplutko bardzo, całe popołudnie spędziliśmy na podwórku, lubie takie dni :-)

Liza zdrowka dla taty!

aja po komuni:) w sumi wrocilam z alanem o 17 bo byl niegrzeczny.
Padl o 19:) a ja zmeczonqa a do tego 7 dzien boli mnie glowa!!!

nieee
tatuś był z nami i Emma też..
no wiesz cyca bym jemu nie zostawiła... hehe
ale on wiekszość czasu siedział z Emmą a ja biegałam z małą :-D

szkoda że te kulki mamy tak daleko i nie jeżdzimy zbyt często... bo naprwde mała świetnie się bawi..:-)

Lana,ale raz wydać tyle kasy to wiesz nie ma co się stresować ;-) myślę,że większą frajdą niz świecące rajstopy byłby wypad do wesołego miasteczka ;-)

witam niedzielnie:) my dziś byliśmy u szwagra na urodzinach, fajnie było, znowu grill:D a teraz z winkiem świętujemy naszą rocznicę ślubu:)

Liza zdrówka dla taty.. Oby było dobrze:**
ViKamcia a dużo masz pokarmu?
Fikusek ojc, współczuję.. nienawidzę bólu głowy, więc wiem co to za męczarnia.. I jak na Komunii było?

Heja

Mała glomza jeszcze nie spsi, oststnio chodzi o 22:szok:

A my dzisiaj na placu zabaw bylismy, a jak wróclismy to spadałaz ze schodka i ma limo nad okiem i na czole . Kurde chwila nie uwagi i dziecko ma guza

A pozniej wzięłam się za firanki w jej pokoju, a tak wysoko ze bym musiała chyba z 2m wysokosci miec, jakoś dałam rade ale mnie tak nogi bolą , gorzej niz po sexie;-):-D

Eliza zdrówka dla taty*
vegas wszystkiego naj z okazji rocznicy ślubu
lana raz się zyje, najwazniejsze ze małej się podobały rajstpoki:)

reklama
Liza nie boję się bolesci bo z Vi też jadłam truskawki i nic jej nie było.
a miesiąc po porodzie (równo iesiąc) była wigilia i jadłam wsyztsko
ani razu nie miała zaparć kolek , ani nic takiego...
nawet u nas na porodówce dostałam na obiad lasagne
albo kurczaka curry
tu sie je wszystko i dzieci nie mają ani wywypek ani kolek ani nic podobnego... :tak:
ja sobie niczego nie odmawiałam jak karmiłam pierwszą oi teraz też nie zamierzam no chyba ze coś by jej wyszło to wtedy odstawię to co spowodowałoby ból albo wysypkę ale nie myslę żeby coś miało wyjść:-p
kama mam nadzieję że sie odstresowałaś.. nie ma co się na chłopa wkurzać heheh;-)
firanka zdrowia życzę
veronicamelania śliczne masz dzieciątko
umi sliczny tort!!!
patisia a co to że humprek nie taki?? życze poprawy humorku :)

a teraz zmykam spać ... mój D ma jutro wolne..
ale sie ciesze ... jupiiiii :-p

a co do aguagu tez mam problem.. musiałam się logować przez stronkę :baffled:

ja trzymałam dietę miesiąc potem już wszystko jadłam i nie miał uczulenia ani kolek, a niedawno mu się pojawiło na cytrusy :dry:

co do humorku moja mama w szpitalu, miała operację i troche G. mnie wpienił :dry:

Do góry