anteka- zarabiamy wspolnie z partnerem tak malo ze nie stac nas bedzie na wynajem czegokolwiek. a u niego nie ma miejsca na kolejne 2 osoby. ja rodzenstwa nie mam .a babcia mnie nie chce... po prostu wszystko sie posypalo
reklama
.Aneta.
Fanka BB :)
anna to rzeczywiście nieciekawa sytuacja. A napiszesz dlaczego Cię w ogóle wyrzucili? Bo jesteś w ciąży?? Ile masz lat?
To może na razie wynajmijcie chociaż jeden pokój. Albo małe mieszkanko z jakąś koleżanką czy z kimś i opłaty na pół.. nie mam pojęcia co Ci doradzić. :-(
edit:
Już doczytałam,że masz 18. Dlatego rodzice Cię wyrzucili? :/
To może na razie wynajmijcie chociaż jeden pokój. Albo małe mieszkanko z jakąś koleżanką czy z kimś i opłaty na pół.. nie mam pojęcia co Ci doradzić. :-(
edit:
Już doczytałam,że masz 18. Dlatego rodzice Cię wyrzucili? :/
Ostatnia edycja:
Hej Wam.
Przepraszam ze ostatnio mnie nie było, ale tyle miałam na głowie że nawet nie moałam czasu na kompa usiąść, a z komórki to nie chce się odpisywac.
Pogoda u nas cud miód i malina. wczoraj w końcu udało się Justynce pojeździć na rowerze. Bo S był i ja mogłam jej pilniować na salcie. a samochodów jeździ sporo i chodnika nie ma to strach z dwóką dzieci i z rowerem jeszcze wychodzić i musi być S przy tym żeby matreckza pilnował. A Justynka jaka dumna że jeździ na rowerku
tylko ja wkurzona bo teraz nie wiem kiedy zrobię sobie badania, auto się nam zepsuło. Znów
Justynka mi kaszłe od piątku i tez syrop nie pomaga to mysłałam ze dizsiaj na wszelki wypadek do lekarza sie pojedzie, zeby zobaczył czy to tylko gardło.
ale też nici z tego.
Lana gratuluje pierwszej kupki w nocniku.
Konniczynka Gratuluje nowych zabków.
Firanka Zdrówka.
Veronicamelania Słodki Twój synek jest. z resztą jak wszystkie maluchy w tym wieku. a nie łobuzuje Ci w nocy, daje pospać?
Liza I jakie wieści o tacie? trzymam kciukiżeby było jka najlepiej.
Umi Powodzenia w szpitalu.
Karolina Witaj. Przykro z powodu poronienia ale mam nadizeje ż edoczekacie się zdrowego maluszka.
Anna a czemu wyrzucona? Chłopaka, narzeczonego masz? Moze do niego byś sie przeprowadziła. Masz trzy mieisace do porodu to przez ten czas napewno mogłabys pomieszkać u niego. a w tym czasie poszukać nie wiem, kawalerki jakiejś. dla dwójki dorosłych plus dziecko to byłoby jeszcze znośnie.
Przepraszam ze ostatnio mnie nie było, ale tyle miałam na głowie że nawet nie moałam czasu na kompa usiąść, a z komórki to nie chce się odpisywac.
Pogoda u nas cud miód i malina. wczoraj w końcu udało się Justynce pojeździć na rowerze. Bo S był i ja mogłam jej pilniować na salcie. a samochodów jeździ sporo i chodnika nie ma to strach z dwóką dzieci i z rowerem jeszcze wychodzić i musi być S przy tym żeby matreckza pilnował. A Justynka jaka dumna że jeździ na rowerku
tylko ja wkurzona bo teraz nie wiem kiedy zrobię sobie badania, auto się nam zepsuło. Znów
Justynka mi kaszłe od piątku i tez syrop nie pomaga to mysłałam ze dizsiaj na wszelki wypadek do lekarza sie pojedzie, zeby zobaczył czy to tylko gardło.
ale też nici z tego.
Lana gratuluje pierwszej kupki w nocniku.
Konniczynka Gratuluje nowych zabków.
Firanka Zdrówka.
Veronicamelania Słodki Twój synek jest. z resztą jak wszystkie maluchy w tym wieku. a nie łobuzuje Ci w nocy, daje pospać?
Liza I jakie wieści o tacie? trzymam kciukiżeby było jka najlepiej.
Umi Powodzenia w szpitalu.
Karolina Witaj. Przykro z powodu poronienia ale mam nadizeje ż edoczekacie się zdrowego maluszka.
Anna a czemu wyrzucona? Chłopaka, narzeczonego masz? Moze do niego byś sie przeprowadziła. Masz trzy mieisace do porodu to przez ten czas napewno mogłabys pomieszkać u niego. a w tym czasie poszukać nie wiem, kawalerki jakiejś. dla dwójki dorosłych plus dziecko to byłoby jeszcze znośnie.
anteka,ewli- my zarabiamy łącznie okolo 600 zł. M właśnie otworzył firme ktora nie przynosi dochodów. Wiec nie stac nas bedzie na wynajem czego kolwiek. u niego nie ma nawet takiej opcji by zamieszkać bo u niego mieszka 8 osob w mieszkaniu 3 pok.
Skonczylam 18 lat w styczniu. Boje sie. bo strasznie kocham te malenstwo i nie chce by cierpialo. Narzeczona ojca mnie wywalila bo nie moze miec dzieci i sprawia jej przykrosc jak na mnie patrzy :/
Skonczylam 18 lat w styczniu. Boje sie. bo strasznie kocham te malenstwo i nie chce by cierpialo. Narzeczona ojca mnie wywalila bo nie moze miec dzieci i sprawia jej przykrosc jak na mnie patrzy :/
Ojciec ma to w 4 literach co sie ze mną stanie. nic sie nie odzywał.. jest mu dobrze bo ma za co pić(a jest alkoholikiem) . wraca z pracy i od razu kladzie sie do lozka i pije. zaden z niego ojciec. :/anna narzeczona ojca? a co na to ojciec?!
Z
zupkaogorkowa
Gość
witam sie i ja.
Eliza wspolczuje ze musisz isc na taka impreze... tez by mi sie nie chcialo.
anna to faktycznie nie za ciekawie...a co na to twoj narzeczony ?
umi powodzenia!
Eliza wspolczuje ze musisz isc na taka impreze... tez by mi sie nie chcialo.
anna to faktycznie nie za ciekawie...a co na to twoj narzeczony ?
umi powodzenia!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
agoosiaaa21
Mama Kacperka i Oli :)
Witam was dziewczyny! Przepraszam że się nie odzywałam, ale to ucho bolało, potem odebrałam wyniki krwi i moczu i też nie wszystko po mojej myśli i nie miałam natchnienia:-( Ale mam nadzieję, że nie taki diabeł straszny jak go malują i w środę na wizycie u gina dowiem się wszystkiego dokładnie... Tak jak obiecałam wstawiam brzuszek:-)
Justyna Biedna Julka, dziś ją odwiedzimy z Kacperkiem po południu.
Anna A może pomoże Wam opieka społeczna, albo narzeczony niech znajdzie lepszą pracę? Może akurat się coś znajdzie?
Ewi U nas też piękna pogoda, a jutro ma być 27 stopni:-) Gratulacje dla Justynki na pewno zadowolona z rowerowych szaleństw:-)
Karolina Powodzenia:-)
Liza To faktycznie nie za ciekawie... Ja w sobotę jadę na roczek do chrześniaczki i też może być kwas, mam nadzieję że będzie spokojnie, bo bratowa lubi się kłócić z moją mamą.
Ale się tutaj troszkę pozmieniało:-)
A za tydzień w poniedziałek jak M dostanie wolne to jadę do mamy do Szczecina, ale sobie odpocznę:-) Nie mogę się doczekać.
Justyna Biedna Julka, dziś ją odwiedzimy z Kacperkiem po południu.
Anna A może pomoże Wam opieka społeczna, albo narzeczony niech znajdzie lepszą pracę? Może akurat się coś znajdzie?
Ewi U nas też piękna pogoda, a jutro ma być 27 stopni:-) Gratulacje dla Justynki na pewno zadowolona z rowerowych szaleństw:-)
Karolina Powodzenia:-)
Liza To faktycznie nie za ciekawie... Ja w sobotę jadę na roczek do chrześniaczki i też może być kwas, mam nadzieję że będzie spokojnie, bo bratowa lubi się kłócić z moją mamą.
Ale się tutaj troszkę pozmieniało:-)
A za tydzień w poniedziałek jak M dostanie wolne to jadę do mamy do Szczecina, ale sobie odpocznę:-) Nie mogę się doczekać.