reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

mineralna jeśli masz zagrożoną ciąże to gin od razu by Ci l4 wystawił. Jeśli nie ma żadnych przeciwskazań to CI nie wystawi l4, bo ciąża to nie choroba, jesli wszystko ok to dla dziecka nawet lepiej jak mama jest aktywna i nie sądzę żeby Ci życzyli żebyś poroniła, bo niby dlaczego?

reklama
Bo stwierdził ż ezaśiwadczenbie ze jestem w ciazy 4/5 tygodni i ze zagrozona wystarczy ale jak co to mam przyjśc po l4 to dzis po 10 ide po l4

a no to idź niech Cię zbada może wszystko już ok:tak: a dlaczego masz zagrożoną ciąże? tzn. jaki powód jest tego?

\
mineralnakocica Ja serduszko widziałam w 12tyg.
Eliza Kacperek bawił się wczoraj z chłopczykiem troszeczkę młodszym a wyglądał przy nim jak jakiś byk:-D smacznego :)

A Kacper bawił się wczoraj ze starszym i wyglądał jak byk... Nawet na huśtawce tamten nie mógł opaś na dół :-)

ViKamcia- no to pewnie malutka niedługo nam się pokaże. Mi odszedł wieczorem czop a rano urodziłam:)

MineralnaKocica- masz urodziny razem z moim synkiem:)

Adaś właśnie wcina serek i mam chwilkę by napisać. Wczoraj cały dzień marudził, ryczał co chwilę. Nie wiem czy to ten bunt dwulatka-ale jeśli tak to coś strasznego.

Wiem o czym mówisz... Ja ciągle czekam aż się skończy ten bunt bo trwa juś od 23miesiąca jego życia

KasiaF naprawdę na starszą? Pierwszy raz ktoś tak twierdzi :-):-)
Ale ten Twój Kacper jest mądry :szok: i on ma tylko 2,5 roku? Pół roku starszy od mojej Zuzi.. nie wierzę, że Zuza za pół roku zacznie tak gadać :-p i to po angielsku :szok:

Zuza od rana woła, że do baseniku chce wejść, oszaleje z nią :dry: woda zimna, na dworze ciepło ale jeszcze nie tak, żeby do basenu wchodzić :dry: wyschną mi włosy i idziemy na plac zabaw to może zapomni o wodzie :sorry2::-p

Kacper jak bajki ogląda to tylko właśnie takie gdzie zachęcają do wspólnej zabawy, i w jednej jest właśnie że dziewczynka trochę po angielsku mówi i tak podłapuje.. Nawet jak Złotą Rączke ogląda to tam po włosku mówi i kacper "nic się nie stało" mówi po włosku... Znaczy chyba to to znaczy... Podejrzewam że pójdzie do przedszkola to mu minie

MINERALNA mój M pracuje w cukierni... Kilka razy byłam u niego w pracy i wiem jak nie fajnie sie pracuje przy tych piecach...

Co do przedszkola to nie wiem która dzisiaj o tym pisała że musi do pracy iś i że lepiej jak szybciej pójdą do szkoły... Ale trzeba pamięta że predszkola są czynne cały czerwiec i sierpień zazwyczaj te... A szkoły niestety nie... :/ Zerówki już też chyba nie...

A my wstaliśmy o 10.20...
teraz śniadanko o zaraz na dwór...
Wczoraj wam o tym nie pisałam bo byłam rozstrzęsiona i nie mogłam poją pewnej sytuacji...
Wyobraźcie sobie w sklepie przedemną i Kacprem, stała babcia z wnukiem (ok1,5roku) Kacper podszedł do tego małego i zaczął mu tłumaczy że przyszedł do sklepu dzie na plac zabaw i wogóle, babcia się odwróciła i do Kacpra:"Odsuń się od niego, nie podchodź, co ty sobie wyobrażasz, odsuń sie bo ci nogi poprzestawiam, a z pani co za matka, jak tak można..!!!" No normalnie wryło mnie.... Kacper prawie mi się popłakał, ludie w sklepie znieruchomieli, normalnie szok... Kacper ma czasem że przez przypadek machnie i uderzy, ale teraz nawet małego dotkną nie zdążył...

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam pytanko , jakie buty bedziecie zakładały dzieciom w lato , bo ja własnie sobie uswiadomiłam ze Zuzia nie ma zadnych sandałek

Hej. Kolejny bardzo gorący dzionek:)

KasiaF masakra z tymi babami, trzeba było jej coś powiedziec by się odpierwiastkowała:p
Wow, ale pospaliście. U nas ostatnio dzienne pobudki są o 6.30:p
Daffi Agoosia miłego spotkanka:)
Anetka no właśnie, ja bym dała Zuzi z wieku max 1.5 roku hehe, ma taką słodziutką twarzyczkę i raczej niska jest, co? Mojej też zawsze dają mniej z wieku niż ma bo maleńka:p
Mineralna witaj. Pisałaś już tu czy mi się wydaje? Bynajmniej pisała tu wcześniej pewna Anna, też miała 17 lat i podkreślała, że niebawem kończy 18.
Malwina Martynka ma i sandałki takie wyższe na pięcie dla takich Szkrabów przystosowane, ma też trampki, adidki odpadają co by się jej stópka nie zapociła, ciekawe czy nie wyrośnie mi z nich do jesieni.

Kasia ja pisalam ze im wczesniej tym lepiej:) przez 2 miesiace wakacji dam rade:) a tak to przynajmnie sie nie martwie co z dzieckiem zrobic bo moge oddac je do szkoly:)

reklama
KasiaF zatłukłabym tą babę :szok::szok: tak wlasciwie to o co jej chodziło ?? :dry::dry:

Malwina ja będę zakładać Zuzi sandałki, ale jeszcze nie mamy, myślę, że w maju kupimy :tak:

Vegas ja sama też Zuzi nie dałabym 2 lat :-p czy niska to w sumie nie wiem, nie wiem ile mają dzieci (dziewczynki) w jej wieku :-p ma 87-88 cm :tak: A Zuza wygląda na młodszą bo te policzki ma takie pulchniutkie :-p

My niedawno wróciliśmy ze spacerku. Byliśmy na placu zabaw. Zuzia probowała pogadać z jakąś starszą dziewczynką, ale dziewczynka niestety jej nie rozumiała, zresztą chyba była bardzo nieśmiała, bo nawet jej nic nie odpowiedziała :-p

Do góry