reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ViKamcia- no to pewnie malutka niedługo nam się pokaże. Mi odszedł wieczorem czop a rano urodziłam:)

MineralnaKocica- masz urodziny razem z moim synkiem:)

Adaś właśnie wcina serek i mam chwilkę by napisać. Wczoraj cały dzień marudził, ryczał co chwilę. Nie wiem czy to ten bunt dwulatka-ale jeśli tak to coś strasznego.

reklama
:)

Witam wszystkich

Mam dość psychicznie przez rodziców zawiozłam wczoraj na praktyki zaswiadczenie o ciazy zagrozonej praktyki mam jako cukiernik i mi pracodawca kazal przyjsc na 11 do 19 na praktyki pakować ciasto . bo sie o dziecko nie dośc ze zagrozona to jeszcze mam isc na praktyki by moze spotengowac zmartwienia.

ide do gina po l-4

Witam

Zuzi wczoraj temperatura spadła i juz cały dzien było ok , a wieczorem jak rozbierałam patrze a ta cała w krostkach... 3dniówke mamy juz za sobą;-)
Dzisiaj nocka juz o niebo lepsza , ale nad ranem zaczeła strasznie kaszleć , teraz juz lepiej

vikamcia mo czop odszedł 4 godz przed porodem:)

Anetka wow Zuzia juz ma kąpiel w baseniku za sobą, zazdroszczę:-)

mineralnakocica witaj!!!

Fikusek jak to z ketchupem? :-D hehehe
Agosia dziekuje ;-)
Daniel to ma troszeczke wieksze nadgarstki od Mikołaja a to przeciez 3 lata różnicy miedzy nimi :-D :p
mineralna super zdjecie:-) ja miałam usg w 5tc i serduszka nie bylo jeszcze po 3 tyg poszlam i biło juz :tak:

Na swieta robie Gyros sałatke i tyle, nie nadwyrezam sie w tym roku, dzieci chore, Miki marudny :-) chyba ze jakies ciasto upieke ale to jutro, bo dzis M po pracy ma jechac na zakupy ;] i dopiero jutro bede miec składniki...

Mam dość psychicznie przez rodziców zawiozłam wczoraj na praktyki zaswiadczenie o ciazy zagrozonej praktyki mam jako cukiernik i mi pracodawca kazal przyjsc na 11 do 19 na praktyki pakować ciasto . bo sie o dziecko nie dośc ze zagrozona to jeszcze mam isc na praktyki by moze spotengowac zmartwienia.cały brzuch z nerwów mnie boli oni chce bym poroniła skoro mnie tak denerwuja nie rozumieja ze mam zagrożona ciąże

ide do gina po l-4

reklama
KasiaF naprawdę na starszą? Pierwszy raz ktoś tak twierdzi :-):-)
Ale ten Twój Kacper jest mądry :szok: i on ma tylko 2,5 roku? Pół roku starszy od mojej Zuzi.. nie wierzę, że Zuza za pół roku zacznie tak gadać :-p i to po angielsku :szok:

Agusia niedługo drugą dzidzie będziesz w te ciuszki ubierać.. i pomyśleć, że nasze dzieci były takie małe kiedyś :-p
Gratulacje dla Kacperka :tak:

fikusek 20 stopni to i tak ciepło ;-) ja tam aż takich upałów nie lubię.
Super, że jesteś szczęśliwa :tak::-)

Vegas pewnie, że rajstopek już nie zakładaj małej do spodni, za ciepło już jest.
etam, szalony, a co za różnica czy wiosna czy lato.. skoro taki upał był :-p
Zdrówka życzę ;*

ViKamcia poczekaj już, żeby po świętach urodzić :-p:-p chyba nie chcesz w święta w szpitalu leżeć ;-) (jakbyś miała na to jakiś wpływ;-);-)) :-p

mineralnakocica witam nową mamusię :-)
A coś się stanie jak po prostu nie pójdziesz na te praktyki?

Malwina to dobrze, że to tylko 3dniówka :tak:

Zuza od rana woła, że do baseniku chce wejść, oszaleje z nią :dry: woda zimna, na dworze ciepło ale jeszcze nie tak, żeby do basenu wchodzić :dry: wyschną mi włosy i idziemy na plac zabaw to może zapomni o wodzie :sorry2::-p

Do góry