reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

co do ustawy to mi sie podoba:-) alan i tak od przyslego roku idzie do przedszkola i "juz zaczyna nauke" musze wracac do pracy wiec dla mnie im wczesniej tym lepiej:) tym bardziej ze ida rok wczesniej :)

my dzis wsaliismy wczesnie o 6.30:) ale zqapowiada sie pieny dzien wiec ebedziemy spacerowac:)

reklama
Fikusek Oby tak dalej :)
Eve Wiem co to alergia, nie na własnej skórze, ale moja mama o mały włos by się nie udusiła, tak spuchła jej twarz po wiosennej wizycie w lesie kiedyś.
ViKamcia No to lada dzień Wasz wielki dzień :) Trzymam kciuki.

Dziś kolejny piękny dzień, ok 11 wpada do nas Justyna, więc do drzemki Kacperka jakoś zleci, a po drzemce zakupy na święta, już widzę te kolejki, szkoda że brzuszka jeszcze nie mam:-D

Agusia u nas brzuszek nie pomaga i tak nikt nie przepusci... ale ja wczorajk bylam w sklepie i za mna stala pani w ciazy to przepuscilam przed siebie ale szkoda ze ci z przodu nie b yli juz wyrozumiali:/
ja tez bym wpadla do Was dziewczyny:-D

Ja to nigdy się nie upomniałam o miejsce w kolejce, ale np w tesco jest kasa pierwszeństwa, to kasjerki jak tylko widzą to od razu wołają :) ale tak sam z siebie to wbrew pozorom częściej mężczyzna przepuści niż kobieta, przynajmniej ja miałam takie doświadczenia.
To zapraszam :)

Ostatnia edycja:
Tak to prawda kobiety sa wredne a faceci chętnie puszczaja :)

Jestem przyszłą mamusia jestem w 4/5tygodniu ciazy :) w grudniu bede rodzić ok 22 grudnia hehe. 5 maja usg bedzie bicie serduszka może już słychac :)

Bry dzien :-p

Daffi cóż, teraz juz nic na to nie poradzisz ze nie chcesz, taka ustawa weszla i bedziesz musiała ja posłac ;]
Kamcia super! juz niedlugo bedziesz miała dwa szkraby ;-) ja czopa nigdy nie widziałam :-D
Fikusek szczesciaro Ty :-p ;-)
Lolkak to moja u nich 3cia kampania ;-)

Z Uchem Daniela o niebo lepiej! juz tak nie leci, Dzieciaki zjadły sniadanie, załozylam im dzis rybaczki i niech opalają nogi ;-)
Wiecie co miedzy Hania a Danielem jest 2kg różnicy, ale Danielek to jest taki drobniutki... ma chudziutke raczki, nóżki... a Hania to jest taka normalniejsza mi sie wydaje :-D niewiem, cos mi sie ubzdurało :-p

Dobra ide zjesc jakas rybke z puszki ;-) mniam :-D

edit. mineralnakocica witamy :-) napisz cos wiecej o sobie :-)

Mm na imię Anna :) mam 17 lat ale 22 czerwca kończe 18 :)
Jestem w 4/5 tygodniu ciązy :) z jastrzębia zdróju jestem bardzo szczęsliwa

a oto nasze maleństwo ma 4,5 mm

mineralnakocica Ja serduszko widziałam w 12tyg.
Eliza Kacperek bawił się wczoraj z chłopczykiem troszeczkę młodszym a wyglądał przy nim jak jakiś byk:-D smacznego :)

17 a 22 czerwca bede miała 18

Mi kazał powiedział bym przyszła po długim weekendzie bo może będzie słychać bicie serduszka no to ide 5 maja

reklama
Eliza super ze z uchem Danielka juz lepiej:)

mineralnakocica witaj:-)

my z alanem zjedlismy na sniadaniqa kanapke z ketchupem:) zaraz trzeba po jakas rybke pojsc:-)

Do góry