reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

wpadam się tylko przywitać zaraz znajoma wpada z synkiem na kawę :-)

nie wysyłajcie mnie na porodówkę tak szybko..:-p narazie nie czuję bóli skiurczy ani nic...;-)
mała też się nadal mało rusza dzisiaj rano nie wiem czy to ona się wierciła czy to był efekt wypicia wody gazowanej...
i się zastanawiałam....

wogóle moja mała kliseczka dzisiaj sobie guza w czoło nabiła:-(
biegła odwrócona i zarypała w słupek od poręczy schodów...
przyłożyłam jej troszkę zimnym ale uciekała i więcej nie chciała.....
ale nie wygląda żeby cierpiała:-p;-)

reklama
Szczerze to mnie tak wryło że słowa nie zdążyłam wydusic... Nie wiem o co jej chodziło. Może to jakiś książe nietykalny był...Nie mam pojęcia...

Ja Kacprowi zawsze sandałki ubierałam latem... A i tak nóżka mu się pociła...

Łazienka wypucowana... Teraz biorę się za kuchnie... Spacer odłoże na później bo niestety ale bałaGAN TROSZKE SIE ZROBIŁ

KasiaF bo takim małym dzieciom stópki się pocą co jest rzeczą normalną, ale dobrze miec butki takie co jednak stópka oddycha, typu właśnie sandałki. Martynka ma też trampki co by mogła biegac w nich po ogródku:)

a tutaj Mycha dzisiaj - znowu się chwalę córcią, wybaczcie:p
DSCN4590_640x480.jpgDSCN4586_360x480.jpgDSCN4598_640x480.jpg

vegas super fotki..
a ta z żonkilami.. bajeczna :-)

Niech Wam jajeczko dobrze smakuje,
bogaty zajączek uśmiechem czaruje,
mały kurczaczek spełni marzenia,
wiary, radości, miłości, spełnienia.

WSZYSTKIM MŁODYM MAMOM ..
PRZYSZŁYM I OBECNYM :-D

Vegas super fotki :tak: Mała jest bosska ;-) lalaczka taka

edit a dodam pare fot ;-)
Na jednej widac jakie ma białe u góry dziąsła Miki ;] oo tutaj DSC01398.jpg

A tu reszta ;-) DSC01397.jpg DSC03000.jpg DSC03003.jpg DSC03006.jpg DSC01395.jpg DSC03009.jpg DSC01401.jpg DSC01403.jpg

Ostatnia edycja:
Eliza Ja robię jarzynową sałatkę i piekę karpatkę, a dzisiejszym leniem to sie nie martw, raz nie zawsze :-)
Fikusek Ja lubię chleb z musztardą:-)
Zupaogorkowa Z Kacperkiem czułam koło 18 tygodnia, a na dzień dzisiejszy w drugiej ciąży jeszcze nic.
Patisia Lekarz do którego ja chodzę daje zwolnienie na życzenie kobiety jeśli powie, że ma uporczywe mdłości, złe samopoczucie. Mi dał ze względu na to że pracowałam przy surowym mięsie i musiałam dźwigać (skrzynki ok 25kg, bo taka masa dopuszczalna dla kobiet, ale zdarzaly sie nawet takie 35 kg) nawet nie musiałam mówić, bo on do mnie do sklepu przychodził prawie codziennie i wiedział że tam pracuję. Ale jeśli ciąża zagrożona, myślę tak jak Ty, że l4 byłoby od razu i to koniecznie, bo wiadomo ciąża nie choroba, ale zagrożona to nie żarty.
Anetka Dziękuję:-) Kacper też zaczepia starsze dzieci, wczoraj w piaskownicy nawet z jakąś babcią wdał się w ostrą dyskusję.Fajnie jak tak dzieci szukają kontaktu, nawet jak nie do końca potrafią się dogadac.
Justyna Ach ta Twoja teściowa:-) Znalazłaś schronienie u mnie. Doniosłaś jakoś tę torbę? :)Ja do Ciebie nie przyjdę bo Kacper padł:-D ale nie ma się co dziwić po tym koncercie co nam dali na pożegnanie:-D
Vegas Zdjęcia świetne, słodka dziewczynka :)
Malwina Ja na pewno sandałki i właściwie nie na lato, tylko lada moment, bo Kacperek jest pulchniutki i ma problem z pocącymi się nóżkami, nawet jak ma firmowe buciki z naturalnej skóry, to po dłuższym czasie nóżka mokra, dla tego sandałki to ratunek dla jego stópek.

reklama
Do góry