reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Eliza najważniejsze żebyś czuła się dobrze w swoim ciele, jeżeli będziesz szczęśliwsza mając 6 kg mniej, to na pewno dasz radę:) ale z czego chcesz to zrzucać :) Ja po ciąży z Kacperkiem bardzo szybko schudłam, praktycznie po dwóch miesiącach było już dobrze, chociaż nie tak jak przed ciążą, ale potem masakra bardzo utyłam, a na dzień dzisiejszy się tym nie martwię, wiadomo ciąża,ale po porodzie postaram się znów zrzucić, a przede wszystkim utrzymać wagę.

Przepraszam za post pod postem, zagapiłam się, już nie będę:-(

reklama
Kasia ostatnio agoosia chyba miała przeprawy z babami w sklepie a elizka w przychodni. co za kraj.

Ja byłam z ojcem na zakupach. Boże co się dzieje w marketach:szok::no: Ludzie się tratują,wyrywają wózki. Jakies baby prawie się pobiły o ostatnią paczkę cukru na półce.

Hej wybaczcie ale nie nadrobie.... sił mi juz dziś brak...
Cały dzień na mieście a tam jakieś szaleństwo... masa ludzi każdy goni no masakra jakaś:no::szok::no::szok:
Z Kubą dużo lepiej, wczoraj juz zdjęliśmy opatrunek i buła jest mniejsza duzo... sądze że w tym tępie to do wtorku nie bedzie po niej śladu :tak:
Jeszcze dziś musze okno u chłopaków umyć i tyleee;-)
A od jutro wielkie gotowanie także raczej mnie nie bedzie znów...
W takim razie chciałam Wam juz dziś życzyc Wesołych pogodnych Świat...:-):-):-)

lolkak oj miałam przeprawy, miałam... jak Kacper wstanie, to wybieram się na zakupy, aż mi skóra cierpnie jak pomyślę co nas tam czeka:-D
patrycja super, że z Kubą już prawie ok, silny chłopak, sporo ostatnio przeszliście, to chociaż święta będą spokojne. I wzajemnie Wesołych Świąt :)

Nadrobiłam :-D i weź człwieku nie zajrzyj do Was przez cały dzień nie ma szans :-p

Vegas Martysia jak zwykle powala a co do żonkili to je uwielbiam :-) nie mam w ogrodzie więc sobie dziś 24 sztuki cietych fundnęłam, pieeknie wygladają na półce.

Eliza zako****e się w Twoim Mikusiu ;-):*

Przestancie ludzie nie mają za grosz poszanowania dla innych szook.

Ja dziś od 6 na nogach M i Julka jeszcze spali jak wychodziłam, a co do ludzi to jeszcze nie było tak strasznie w sumie może dlatego że byłyśmy z samego rana.

Chcialam kupić pieluchy Dada i doszłam do wniosku że się nie opłaca w paczce 5 jest chyba 40sztuk albo i mniej nie wiem dokładnie, a dziś za pampersy 5 w opakowaniu 58szt zapłaciłam 43zł.

Jak wróciłam to wyszorowałam vanishem wykładzinę i nic mi sie nie chce robic :dry:

A muszę zrobic karkówkę, zrazy 2 sałatki 4ciasta i jajka faszerowane :szok: dajcie mi kopa na rozpęd :-D

kaamaa jakie jajka faszerowane robisz? podawaj przepis :-D

Dzis M jedzie na zakupy po robocie wiec kolo 18:30 :-D juz widze tę jego mine jak wroci i tekst "zachciało Ci sie zakupów dwa sni przed świetami" :-D :-D :-D
A ja mu odpowiem : mówiłam Ci zebys wczoraj pojechal to nie... :-) ;-) faceci....
Dzis sie strasznie przymila:-D chyba cos chce.... :dry:

Ostatnia edycja:
Eliza Miki jest śliczny:) Czas leci, po nim to chyba najbardziej widzę z dzieci forumowych:D Jak tu wparowałam na forum to chyba miał 2 miesiące:) A Ty jakie masz duże piersi, a ja myślałam, że ja mam duże:D Ale fajnie wyglądasz:)

my w 3kę siedzieliśmy na ogrodzie, cudna pogoda to się pyszczek do słonka wystawiało. Teraz J gra w symulator farmy a my z Dziunią szalejemy:)

Eliza nie daj mu sie! :-D:-D

Przepis na jajka faszerowane i sos tatarski do jajek :

[FONT=&quot]Sos tatarski [/FONT]​

• śmietana 0.5 szklanki
  • majonez 1 szklanka
  • ogórki kiszone 3 szt.
  • pieczarki marynowane 4 szt.
  • czerwona cebula 1 szt.
  • sól 1 szczypta
  • pieprz 1 szczypta

1. Mieszamy majonez ze śmietaną
  2. Siekamy na drobno ogórki, grzyby oraz cebulę
  3. Mieszamy wszystkie składniki
  4. Doprawiamy do smaku

Jajka faszerowane​
Składniki:
- ugotowane na twardo jajka
- 1-2 łyżki majonezu
- łyżeczka musztardy
- szczypiorek
- rzodkiewka
- sól, pieprz, słodka papryka
Wykonanie:
Jajka przekroić wzdłuż na połowę. Wyjać żółtka. Białka ułożyć na talerzu na liściach sałaty. Do żółtek dodać majonez, musztardę, drobno posiekany szczypiorek, sól i pieprz. Całość dokładnie wymieszać. Powstałym farszem nadziewać białka. Gotowe jajka posypać słodką papryką, udekorować szczypiorkiem i plasterkami rzodkiewki. Smacznego :)

No już jedno ciasto ready jeszcze "tylko" 3 :dry:

reklama
ELIZA Hehe ja sobie rzadko coś kupuję, ale na ogół w Sferze w Bielsku albo w Tychach na targu, albo u nas ta targu, a czasem w ciucholandzie bo jest towar jak nowy:) a cycniki kupuję u sprawdzonej babeczki na targu, push up, fajnie biust podkreślają, musiałabym kupic znowu bo mam wrażenie, że mi jeden cycek urósł:D:D

Kaamaa ostatnio J kupił sos tatarski, fuuuuj:p:p

E:
opluskałam Perłę, już jest padnięta, ale jeszcze do tej 19.30 chociażby musi wytrzymac;) Właśnie się dowiedziałam, że mój małż dziś też pracuje, aż się zdziwiłam bo to nasze kościelne święto, ale coś mówił, że na chętnego szedł bo za weekendy więcej płacą. To fakt, ale ja sądziłam, że dziś nie liczy się jako sobota.

Ukrop niesamowity. Nie ma to jak miec sypialnię na poddaszu!!

ups..
traktor J z gry super farmer uśpił mi dziecko:D Mała leżała, bawiła się smoczkami u nas na wyrku, patrzę a jej się stopniowo oczy zamykają, otwierają lekko i zamykają.. i śpi:D A traktor w kompie buczy i buczy:p

Ostatnia edycja:
Do góry