reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

gosia I jak w pracy?
kamcia Tak, ta z uk. Urodziła 8ego:-) Nie znoszę prasować i rzadko kiedy się za to zabieram, więc cię podziwiam za te 4h:-D
anetka Gratuluję postępów w nocnikowaniu:tak:
agoosia, paula Juz kiedyś pisałam, że Emilce ani jednego ubranka nie kupiłam, bo wszystko, co potrzebne, dostałam:-D
agoosia Hehe, a mi się przy jednym dziecku czasem nie chce gotować obiadków:-D
Malwina za 40zł:szok: Ja dziś byłam w kilku sklepach, a tam żadnych promocji, więc nic nie kupiłam:-D
eve Jaka mała księżniczka, śliczny uśmiech:tak:
patrycja Trzymałam kciuki i cieszę się, że zabieg się udał:tak:
kaama Kasa z fuchy przyda się, żeby coś z tą kuchnią pokombinować:dry:
Daffi Emilka już kilka dni nie widziała P., ja też:-( On pracuje, ja pracuję i mam szkołę, więc żeby nie wozić małej przed 6 rano do dziadków, nocuję u rodziców od kilku dni:-( Jak ostatnio P. widział Emilkę, miała 3 zęby, a teraz ma już 5:-D

Jutro dopiero będę w domu i w poniedziałek zrobię sobie dzień porządków. Na szczęście okna już umyte, chociaż dzień po tym, jak P. je umył, padał deszcz, a balkonowe drzwi są już brudne od Emilkowych rączek:-D
Emilka dziś cały dzień płakała, w końcu usnęła i śpi już 1,5h. Szkoda mi ją budzić, ale o 19 chcę ją już na noc uśpić:dry:

reklama
Pati buziaki :* dzielna babo!

Eve sliczna córeczka z tą kokardą wygląda jak księzniczka :-)

Fikusek a nie mówiłam!! :-D całe życie bawię się w swatkę :-p

Koniczynka gratki nowych ząbków.

Więcej nie pamiętam :-p

Julka się usypia a my z J planujemy dzisiaj się w wannie pomoczyć ;-) mam nadzieję że we dwójkę się zmiescimy :-D:-D

łooo, widzę, że Fikusek nam tu szaleje, chwal się szybko ;-)
Koniczynko, to Ci córa galopuje z zębiskami :-D co studiujesz?
Malwina, ale Ci się wyprzedaż trafiła! też bym chętnie na jakąś się wybrała, ale u mnie niby wyprzedaż wielka a ceny góra 10 zł niższe :dry:
Kama, nie za fajnie z tą szafką :sorry2: wymyśliliście coś? no i miłej kąpieli ;-)
ViKamcia, o matko, 4 godziny nad żelazkiem... ja ostatnio staram się prasować na bieżąco każdy wsad :-D bo inaczej chodzilibyśmy w niewyprasowanym, a tego nie lubię :dry:
Vegas, jak po wizycie u dermatologa?
Patrycja, cieszę się, że Kubuś dzielnie zniósł operację, szkoda tylko że się biedny męczy przy siusianiu :sad:

u mnie nic nowego, cały czas na speedzie, wkurzam się bo dziś miałam odebrać samochód i wielkie G z tego wyszło... kolega sobie pije zamiast malować... ale po spotkaniu ze mną obiecał, że na poniedziałek będzie gotowe :-D
Urwis już śpi od 30 minut, strasznie się dziś umęczył ze mną, w domu byliśmy tylko coś zjeść a tak cały czas w rozjazdach. może jutro odpocznę trochę. a teraz muszę skończyć mój ostatni rozdział pracy magisterskiej :-D

konniczynka jak jest taka okazja, że można dużo dostać, to trzeba korzystać:-)
kaamaa zapowiada Ci się bardzo miły wieczorek:tak:
callie powodzenia w pisaniu pracy, jak to już ostatni rozdział to teraz z górki:-)

Mój Mały w ekspresowym tempie wykąpany, już śpi. Bylismy z Justyna na placu zabaw nad jeziorem, się dzieciaki wyszalały:-D Co tam się za cuda nie działy:-)

hej;-)

eve śliczną masz córeczkę :)

koniczynka pytałaś jak mój w nowej pracy;) powiem Ci,że bardzo dobrze,ma co robić,ale jest innaczej niż przedtem, nawet po samym jego zachowaniu widać,nie jest już taki nerwus :-D

Patrycja ciesze się,że już po wszystkim, dzielna jesteś :)

Callie powodzenia przy pisaniu :)

Jesteśmy wreszcie w domu!!! ale się ciesze :-) nie ma to jak własne wyrko:-p nawet ładnie ogarnięte,a już miałam tragiczne wizje co do tego :-D

Pati dzielny Kubuniek! i naprawdę co za konowal mu tą skórkę zerwał :/

Fikusek ooooooo proszę :-p jeden wieczór i facet Twój:-p

kaamaaa tylko grzecznie w tej wannie :-p

callie powodzenia przy pisaniu :tak:

umieram mam strasznie bolesną @:-(

Urwis się obudził z płaczem i mnie wybił z rytmu... chyba dziś jednak nie skończę...
Trina, miło Cię widzieć, jak się czujesz?
Patisia, współczuję :sad:
Agusia, zazdroszczę, u mnie nie ma czegoś takiego jak plac zabaw :dry: ale muszę namówić męża, żebyśmy pojechali z Urwisem do fikolandu.

Agusia nie mam innego wyjścia:p

Callie no w porównaniu z tym co było jakiś czas temu,to czuje się o niebo lepiej :)

po lekturze "majówek" stwierdzam,że chyba musze spakować torbę do szpitala tak porządnie.... i tak będe się musiała stawiać regularnie na badania,żeby mi skontrolowałi małego,czy jest z nim wszystko dobrze,ale torba swoją drogą

reklama
trinaa oj, tak torbę lepiej prędzej spakować, ja miałam rodzić 5go lipca, a urodziłam 5go czerwca i mąż mi pakował torbę na szybko, więc wiesz:-)
Dobranoc dziewczynki:-)

Do góry