reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

czytam was i dosłownie skupić się nie mogę:hmm:

trina
ciesze się że jesteś w domku :*
powiem ci że już 3 majówki urodziły:-) w pn rodzi kolejna.. bliźniaki:tak:
trinko ja też mam torbę nie spakowaną.. a mam rodzić 1 albo o 2 tygodnie wcześniej bo tak usg wskazuje.. czyli.. hmmm już:-p
ale ja mówię mojej małej żeby czekała bo mamusia jeszcze nie porobiła wszystkiego:-D

koniczynko gratuluję ząbków..

patisia współczuję bolesnej@
całe szczęście moje są bezbolesne pod każdym względem.. jakby nie było:-D

callie
powodzenia w pisaniu.. ja Ci powiem ze jakbym miała prasować wszystko to bym się pochlastała.. kupuję ciuchy które nie wymagają prasowania:-D a mój D tak samo..
no chyba ze czasem trzeba to się wyrpasuje tak samo dla Vui te co "twarde" lub pogniecione to prasuję pozostałych nie:-p

dzisiaj składałam wszstko i mam dość!! ufff jeszczed tylko sukienki musze poroziweszać na wieszaczki...
ale stwierdzam ze prasowanie da się przyśpieszyć .. składania jednak nie:no::-D
i męczyłam się prawie cały dzień.. ale co się dziwić po takiej ilości ciuchów
ciesze się że mam to już za sobą:tak:

reklama
a tam moj:-D
a co mam z J zrobic? on ostatnio caly cza mi marudzi ze ta reka go boli bo ma zlamana i nie przyjedzie(wczesnie przyjezdzal i nie marudzil tak),po drugi w weekend pojechal sobie na zawody!!!wiec nagle go przestala bolec,jak ja sie nie odezwe to on tez ani nie napisze an i nie zadzwoni...wczoraj zadzwonilam to gadal jak z kolezanka...nic o spotkaniu ewentualnym tylko o swoich sprawach i o rece;/ wiem ze moze go biolc chociaz to juz bylo zlamana sporo temu...

a wczoraj bylo fajnie:) znowu posiedzielismy i pogadalismy sobie:-D i jak zwyklesie smiam\l ze mnie:-D tzn z moich niektorych tekstow:-D

Koniczynka studiuje pielęgniarstwo :-)

Trtinna super,że jesteście już w domu :-) I widzisz nie trzeba się było martwić :-D Dom cały stoi :-D

Callie i jak tam ostatni rozdział?;-)

Fikusek no,no chyba niedługo zmienisz faceta ;-)

Kaamaa i jak tam kąpiele ;-):-D

Bry

Kamcia kurcze Ty to masz terazglowe do takich rzeczy, ja ciuszki postaralam sie naszykowac do 30tc bo potem wiedzialam ze bedzie mi ciezko ;-)
Fikusek szalejesz....
Kaamaa i jak tam wspolna kąpiel...? ;-)

Mi sie nic nie chce znów :-D Wczoraj siostra byla wiec nie zagladalam, ale duzo nie naskrobałyście :-p
M jedzie cos na obid kupic, i tyle.... :-D

Trina super że jestescie już w domu! :-) rób zdjęcie i pokazuj się Nam z brzucholem!! i bez wymówek :-p

Fikusek ja mam wrażenie ze Ty juz zdecydowałaś :-D w ogóle inaczej piszesz na temat nowego o J prawie nic nie wspominałaś a tu prosze "byl na kawie" " śmiał się" itp. :-p

Patisia współczuje :* może dzis będzie lepiej.

Lolkak, Eliza
nie udana za grooby tyłek mam i się nie zmieścilismy:-D:-D nadrobilismy w łóżku :-p

Natalenka witaj.

A my byliśmy już poswięcić palmę, ledow zdazylismy bo trochę dziś zaspalismy.
Na szczęście już z głowy.

Dobra idę trochę ogarnąć, później przyjeżdża moja mama i jedziemy zobaczyć dzidzię :-)

kaamaa hehehe :-D
Natalenka witamy ;-)

No ja do kompa, a Miki wstał :dry: heh...
Se posiedzialam, ale obiad mam juz naszykowany, byle tylko gaz mi sie w butli nie skonczyl ale cos czuje ze tak bedzie :-D

witam sie :) niestety dzis tez2 zmiana nie chce mi sie zostawiac Malej jak mam wychodzic to mnie normalnie serce boli:no::no:
konniczynka dobrze jest, ale ja juz bym zrezygnowala ale wiem ze kasa jest potrzebna... ale teskni mi sie za Niunia jednak za wczesnie postanowilam isc do pracy

Eliza dlaczego niby szaleje???

Kama ja nic nie podjelam ...jak narazie to moj kumpel ktoregio z reszta znam od jakis 7 lat:p
Ale skoro J sie nie odzywa to ja nei mam zamiaru siedziec w chalupie...z reszta jak ma do mnei przyjechac to reka go boli ale jak na zawody ma jechac to juz nie:/

reklama
witam.
ja dzisiaj zrypany humor mam. miweliśmy jechać na rynek zebym sobie sukienki poszukała ale auto sie nam zepsuło w drodze. do tego nie wyspaliśmy się bo mareczek od 4 na nogach i bajki oglądął.
wczoraj generalne porzadki już zrobiłam. przed świętami wystarczy odświerzyć i tyle. ale cąły dzień sprzątałam.
Fikusek Czyzby nowa miłość? :-p
Patrycja dObrz e ze juz po wszystkim i ze w domku jesteście.
Eve Viki jest sliczna. ale czemu na każdym zdjeciu Ty taka ponura?
Terinaa No w końcu Wa swypuścili. a teraz odpoczywaj i dbaj o siebie.
Gosia No misisz przetrzyamć niestety.
Natalenka WItaj. Nie łądnie tak wpasć napisać jednego posta i poprosić o głosiki i zniknąć.

Do góry