_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
czytam was i dosłownie skupić się nie mogę
trina ciesze się że jesteś w domku :*
powiem ci że już 3 majówki urodziły:-) w pn rodzi kolejna.. bliźniaki
trinko ja też mam torbę nie spakowaną.. a mam rodzić 1 albo o 2 tygodnie wcześniej bo tak usg wskazuje.. czyli.. hmmm już
ale ja mówię mojej małej żeby czekała bo mamusia jeszcze nie porobiła wszystkiego
koniczynko gratuluję ząbków..
patisia współczuję bolesnej@
całe szczęście moje są bezbolesne pod każdym względem.. jakby nie było
callie powodzenia w pisaniu.. ja Ci powiem ze jakbym miała prasować wszystko to bym się pochlastała.. kupuję ciuchy które nie wymagają prasowania a mój D tak samo..
no chyba ze czasem trzeba to się wyrpasuje tak samo dla Vui te co "twarde" lub pogniecione to prasuję pozostałych nie
dzisiaj składałam wszstko i mam dość!! ufff jeszczed tylko sukienki musze poroziweszać na wieszaczki...
ale stwierdzam ze prasowanie da się przyśpieszyć .. składania jednak nie
i męczyłam się prawie cały dzień.. ale co się dziwić po takiej ilości ciuchów
ciesze się że mam to już za sobą
trina ciesze się że jesteś w domku :*
powiem ci że już 3 majówki urodziły:-) w pn rodzi kolejna.. bliźniaki
trinko ja też mam torbę nie spakowaną.. a mam rodzić 1 albo o 2 tygodnie wcześniej bo tak usg wskazuje.. czyli.. hmmm już
ale ja mówię mojej małej żeby czekała bo mamusia jeszcze nie porobiła wszystkiego
koniczynko gratuluję ząbków..
patisia współczuję bolesnej@
całe szczęście moje są bezbolesne pod każdym względem.. jakby nie było
callie powodzenia w pisaniu.. ja Ci powiem ze jakbym miała prasować wszystko to bym się pochlastała.. kupuję ciuchy które nie wymagają prasowania a mój D tak samo..
no chyba ze czasem trzeba to się wyrpasuje tak samo dla Vui te co "twarde" lub pogniecione to prasuję pozostałych nie
dzisiaj składałam wszstko i mam dość!! ufff jeszczed tylko sukienki musze poroziweszać na wieszaczki...
ale stwierdzam ze prasowanie da się przyśpieszyć .. składania jednak nie
i męczyłam się prawie cały dzień.. ale co się dziwić po takiej ilości ciuchów
ciesze się że mam to już za sobą