reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Patisia współczuje bolesnej @ ja dostałam jak Kuba był na bloku operacyjnym....znów za wczesnie.. no ale teraz po tabletkach powinno byc lepiej, okaże sie...
Fikusek no no poawodzenie masz :):) jak Jacek tak sobie Ciebie olewa bo "umiera " z powodu złamanej reki to jego strata :):)
Trina nareszcie w domu, jak sie czujecie???

U nas dobrze choć problemy z siakniem sa nadal, udusze jutro tego lekarza przysiegam....
Kuba chodzi próbuje biegać i jakby nie ta rana na siusiaku to w 100% byłoby dobrze...
Przy zmianie opatrunku zdziwiło mnie to że nie ma szwów w ogóle, rana ma ok 4 cm długości ale nie jest otwarta, tak jakby miał niewidoczne szwy hehe

reklama
fikusku wcale sci się nie dziwię że zaczynasz być obojętna...
najważniejsze żbeyś była szczęśliwa
eliza w 30 tc to ja nawet nie myslałam jeszcze o praniu , albo przemeblowaniu.. jakoś nie chciało mi się...:-p teraz mam z tego radochę:-)

a dzisiaj wyprałam łóżeczko , słońce świeci wiec do wieczora wyschnie:tak: kołyska już stoi w pokoiku:-)
prawie koniec...

Cześć:-)
Patrycja Masz bardzo silnego synka, widać, że przeciwności losu mu nie straszne.
Ewi Wiem coś na temat popsutego auta ale na szczęście teraz mi nie będzie potrzebny, bo Marcina nie będzie, a ja nie mam prawka.
Fikusek Bez zobowiązań z kolegą też można miło spędzić czas:-) a szczególnie gdy Twój J zachowuje się nie fair.
Gosia Ja wróciłam do pracy jak Kacper miał 16 miesięcy i było jeszcze gorzej, bo nie dość że ja cierpiałam, to jeszcze Mały też bo już rozumiał i dzień w dzień przerabialiśmy wszystko od nowa, płacz i płacz:-(
Eliza Mi się najczęściej kończy gaz w niedzielę:-)
Natalenka Witaj:-)

A my dzisiaj mamy rocznicę ślubu :-)

Daffi dobrze ze M poradzil sobie z naprawa autka:)
no i Moja synowa cudowna jak zawsze no i juz kierowac potrafi:p
Kacperek ms rewelscyjny usmieszek:) Aga chyba z niego kombinatorek jest no nie?:)

hej hej!!!
Czy jest tu jakaś mamusia która mnie jeszcze pamięta? Wracam po 1,5roku nieobecności mam nadzieje że już na stałe. Postaram się wdroży w wasze tematy co pewnie mało czasu mi nie zajmie. Pozdrawiam wszystkie te które znam i których nie znam... Buziooooole

SDC13868.jpgTo my tak dla przypomnienia

Hej

Ależ mnie tu nie było:p Chyba z 5 dni:D

Callie odnośnie wizyty u dermatologa: okazało się, że mam uczulenie. Na co to nie szło jednoznaczenie odpowiedziec, ponieważ to, co mi wymieniła doktorka, pasowało do tego co jem/piję, bądź robię, a więc jednoznacznie nie dało się określic. To, że na nikiel to wiem. Po ciąży podczas noszenia tanioszkowych kolczyków zaczęły mi ropiec dziurki w uszach i swędziec /te dziurki od kolczyków/. Poza tym pod klamrą z paska zazwyczaj mnie swędzi. Uczulona mogę byc również na proszki/płyny a ja do niedawna odplamiałam bardzo często Małej ubranka w Vanishu, potem myłam w proszku ręcznie i w płynie też ręcznie, to wsjo bez rękawiczek bo nie sądziłam, że mogę miec z tego jakiekolwiek szkody - no ale były - plamy czerwone między palcami w dłoni. Na szczęście już zanikły bo doktorka przepisała mi maści sterdydowe. Powiedziała, że powinny pomóc. Mogę miec uczulenie również na wody kolorowe - a ja uwielbiam Coca Colę. Mogę miec uczulenie na ostre przyprawy - które uwielbiam. Mogę miec uczulenie na czekoladę - jak nie jadłam spory czas tak znowu zaczęłam. Tak czy siak jak miałam sporo plam czerwonych na rękach i nogach, tak dziś jest już trzeci dzień smarowania się maścią sterydową /można raz dziennie/ a ja już widzę efekty. Cieszy mnie to ogromnie!!

Daffi Julcia jest śliczna, jak mała Chinka wygląda, ale na prawdę urocza jest. Fajnie jej w ogrodniczkach:)

Agusia Kacperek niezłe ma 'fyfelki', a jaki z niego morowy chłopak:) Na karuzeli włoski to miał obłędne:D Gratuluję 2 rocznicy ślubu:) I tak patrzę na suwak niewielka różnica wieku między dziecmi będzie, ale to dobrze:) Myślę, że to lepiej:)

Eliza fajnie Daniello wygląda w krótszych włosach.

Malwina ale Zuza jest słodziutka:)

Trina super, że już w domu jesteście:) nie ma jak w domciu! Rety, i to już 34tc a ja pamiętam Twoje początki. Szok!

Anetka, brawa dla Zuzi!

Moja córa już dostała prezent na Zajączka od moich rodziców - rowerek. Taki:
rowerekz baba.jpg
Kaamaa jakie te ubranka masz na sprzedaż?

reklama
vegas fajny rowerek i widac ze Martynce sie podoba:)
co do masci sterydowych to szybko zazwyczaj dzialaja. Ja niestety niemalze codziennie musze glowe smarowac plynem ze sterydami bo mam nie milo przyopadlosc:/

u mnie dzis piekan pogoda juz jest 13 stopni a co dopiero pozniej:) wiec powoli zbieram sie n spcerek:) pozniej wieczorkim we trojke idziemy na spacerek:)

Do góry