reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kaamaa kurna to lipa. Nie wiem co lepsze kolejna kuchnia czy szafka?

Vikamcia jeny ja to bym chyba padła jakbym miała 4godz prasować :szok:

Agoosia u nas najlepszy plac zabaw to teraz 2 huśtawki przy szkole;-) Popołudniami żadnych "starszaków" tam nie będzie :-D

reklama
lolak ilość godzin to nic..
gorsza była ilość ciuchów!! ale jak się ma wprawę to szybko idzie hehe
całe pełne łóżeczko niemowlęce miałam zapchane ciuszkami do prasowania:-p
no jeszcze koce i pościelki..

jakbym zrobiła sobie przerwę albo zostawiłą na "jutro" to nie podeszłabym do tego przez kilka kolejnych dni:dry: dlatego wolałąm zrobić to na raz:tak:

Kamcia ja nienawidze 5min prasowac a 4h to katorga :tak:

Agosia wbrew pozorom, moje dzieciaki sa z "jesieni" i oboje oduczyli sie pieluch nie latem a zimą, oboje mieli 2l i 3mies :tak: wiec roznie z tym odpieluchowywaniem letnim jest, wiele od dziecka zalezy, to ni takie hop siup :tak: ;-)

Kaamaa kurcze wspolczuje i mam nadzieje ze da sie cos jeszce zrobic....

Eliza w sumie masz rację, widzę po Kacperku, że to wcale nie takie proste, chociaż szybko się uczy różnych rzeczy, to to mu nie wchodzi, ale wiem, że kiedyś załapie. Byleby się po mamusi nie wydał, bo mama mi opowiadała, że sama kupowałam w drogerii pampersy sobie, więc ze trzy lata miałam:zawstydzona/y::-D

Chyba uciekam już spać, albo chociaż się położę, brzuch mnie coś pobolewa, chyba przez to, że przy komputerze mam bardzo nie wygodną pozycję.

Kolorowych snów:blink:

bry weekendowo :-)

Ale tu cisza, M pojechal na 8 do mojego brata pomoc mu a przy okazji zarobic ;-) (wiem ze moja rodzina nie bedzie tym zadowolona bo P nie byl tutaj spory czas, bo jego żona i moja matka kluca sie jak dwa psy i wiecie jak to jest...)
Ja ogarnelam dom i pranie jedo juz schnie a drugie sie pierze.... ehhh.... nic mi sie nie chce, miki mi ciagle cos przeszkadza i nie chce mi sie nic zaczynac robic, choc w sumie to kuchnie mam tylko do ogarniecia....

Helloł

Daff moja Julka od środy praktycznie J nie widzi, tyle co przychodzi z roboty zje i idzie, dorwał fuchę i robi po godzinach na szczęście wczoraj już skończył te przeklęte schody
no ale warto 200zł gratisowo wpadnie ;-)

Dziś może skończy wczesniej to sobie odbijemy :-) bo jutro znowu cały dzień poza domem, najpierw do Kościółka poświęcić palemkę, później szybka drzemka w domu i ruszamy do mojego brata w odwiedki, po drodze jakieś zakupy i wieczór :dry:

Eliza znam ten ból mi też nic się nie chce i do tego jeszcze zołza marudzi :wściekła/y:

No idę sprzątać dziś kolej szorowania łazienki.

Przesyłam słonko u mnie pięknie świeci od samego rańca.

Witam.
ja wczoraj praktycznie nic nie zrobiłam prócz umycia okien. wszystko na dzisiaj mi zostało więc roboty mam od ch... i ciut ciut. ale myślę że do południa się wyrobię.
Anetka Gratuluję postępów Zuzi w sikaniu. szybko łapie dziewczyna.
Daffi Do Julki pasuje te futerko.
Kamaa zAwsze coś wymyślicie z ta kuchnią, napewno jest sposob by ją wmieścić.

reklama
Cześć,
Biorę się za robotę, jak M wróci, bo coś tam w aucie popsuł wczoraj, to jedziemy po zakupy na poniedziałkowy wyjazd i może do Lwówka do mojej babci i na cmentarz bo mam tam ojca i dziadka, bym musiała odwiedzić przed świętami.

Do góry