reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja jestem ciekawa co Kacperkowi moja mama uszykowała na święta, podobno ogromna paka, ale głupio mi pytać dokładnie, wiem tylko, że ubranka, kosmetyki i słodycze i jakieś ciuszki dla mnie, cieszę się na tę paczkę jak mała dziewczynka:-D

reklama
agosiaaa ja też chce taką paczkę :-D :-D

Daffi buciki super z wyglądu, tylko powiem Ci coś o nich bo mamy identyczne tylko chłopięce, są strasznie ciężkie, te czuby są zakrzywione i przeszkadzają tylko w chodzeniu, a największa wadą tych butków to ta podeszwa i środek, bo Stópka dziecka niesamowicie się poci:/ Tylko cena fajna była i też się naciełam :/

na krótki spacer max 20 minutowy są ok, ale po godzinie w tych butkach skarpetka czy rajstopka jest cała mokra:/ kupiłam niedawno trampeczki z Befado za 25 zł i są o niebo lepsze :)

Dobrze, że z Kubusiem wszystko ok :tak: oby szybko przestało boleć.

Daffi pokaż Julkę w kamizelce :-):-)

agusia to rzeczywiście fajna ta paczka, nie dziwne, że się cieszysz ;-)

Pewnie Was zanudzam tym nocnikowaniem Zuzi, ale jestem z niej niesamowicie dumna i muszę się pochwalić :-p Dzisiaj ani razu nie zasiusiała majteczek :-) cały czas robi siku do nocnika i nawet kupke raz zrobiła :-):-) ależ się cieszę :tak:
Tylko mam z nią ten problem, że jak siada na nocnik to nie ściąga majtek, tylko siada z majtkami na tyłku i tak chce sikać :dry:

Patisia problem w tym, że moja mama ma całkiem inny gust niż ja i dla dziecka zawsze świetnie trafia, ale dla mnie średnio... ale i tak bardzo się cieszę, że w ten sposób mi pomaga, zawsze się przyda jakiś dodatkowy ciuch, nawet jeśli nie do końca mi pasuje, bo przeciez nie musi tego robić.
Co do bucików to mam to szczęście, że właśnie od tych niemców gdzie mój mąż jedzie z Markiem dostaję dla Kacperka mnóstwo pięknych ciuszków i bucików, bo mają trochę starszych bliźniaków od Kacperka, a oni chyba nie szczędzą na to kasy, bo wszystko firmówki, niektóre nawet nie noszone, muszę przyznać, że z tym to nam się udało.Szkoda tylko, że Kacperek jest pulpecik i większość spodni w pasie jest za mała:-) Dlatego Kacperkowi prawie nic nie kupuję, bo nie mam nawet gdzie tego tzrymać, już się boję jak od Justyny wezmę ciuszki, które po Kacperku daliśmy np te od mojej mamy, nie wiem gdzie będę to trzymać, może do tego czasu dostaniemy mieszkanie, to jakoś będzie, ale teraz będzie strasznie :-) ale lepiej miec nadmiar niz mialobu braknac.
Anetka masz bardzo zdolną córeczkę:tak:

Ostatnia edycja:
anetka a ja się wcale nie dziwie ze jesteś dumna. Brawo dla Zuzi;-)

Agosia fajnie masz z mamą:-DAle pewnie lepiej miec wiecej niż mniej

daffi a ja jeszcze nie dostałam ubranek od Anetki , ale ty chyba bliżej niej mieszkasz co??

Anetka bardzo dobrze że jestes dumna! :-) to baardzo duzy krok na przód w dorosłość.

Eliza 40 :szok: to faktycznie zapas gigantyczny.

Paula w moich stronach jest tak przyjęte ;-), nie wiem czy u wszystkich tak jest.

Ale faktycznie dziś w Zabłudowie co drugim domu okna szorują :-D

Ja się cieszę ze już mam to za sobą ufff... znając życie nie przybralabym się za szybko znowu.

Jutro zabieram się za szorowanie łazienki ależ mi się chce :dry:

Agusia też bym chciała taką paczkę;-)

Anetka będzie dobrze, w końcu to dopiero początki ;-)

Malwina a na jakim stanowisku pracujesz?;-)

daff szkoda,że się zakupy nie udały. Buciki fajne,ciekawe jak się spiszą na nóżkach

Paula mi tam paracetamol to na nic nie pomagał :no:

Elizka może Ty zacznij jajkami handlować :-D:-D

Patisia nie wiem czemu ona teraz się zaczyna awanturować na dworze :dry: Niby jeść przed wyjściem nie chce to powinna być najedzona, poleży chwilę w wózku ryk, to na rękach, to w foteliku i dalej płacz:dry;

lolkak wiem, że to dopiero początki więc tak czy inaczej jestem zadowolona :-)

Daffi fajnie Julka w tym wygląda? Zresztą co ja pytam, na pewno ślicznie jak zawsze!!

Zuza siada na nocnik i sika dosłownie co minutę, tak jej się to spodobało, specjalnie wymusza kilka kropelek i jaka dumna jest z siebie :-p

reklama
Daffi Julka cudnie wygląda :tak: i w kamizelce i w spodenkach :tak:;-)

Jak Zuzia była w wieku Julki to zwiewała z nocnika :-p zresztą do niedawna uciekała :dry:

Do góry