reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Anetka zazdroszczę, muszę się zmobilizować i częściej próbować sadzać Kacperka:tak:
Justyna Julka wymiata:-)

Kacperek już marudny, wracając od cioci pojechaliśmy nad jeziorko, tam postawili taki nowoczesny plac zabaw, pełno huśtawek, jakiś poskręcanych zjeżdżalń, więc Mały się wyszalał, wybrudził i wymęczył, pewnie pójdzie ładnie spać, ale muszę poczekać gdzieś do 20 aż się ściemni. Oglądam dziś "lejdis" na tvnie, a na jutro wieczór chciałabym sobie obejrzeć "och, karol" z Marcinem.

Anetka gratki dla malej;-) oby juz tak ładnie siadala, bo niektóre dzieciaczi czasami po jakims czasie zaczynaja nie lubic nocnika ;-) ja na szczescie starszaki juz od nicnikowane 2 lata i 1 rok temu ;-) teraz z Miki bede walczyc jak bedzie mial kolo 2l :tak:

Daffi Julka jak zawsze slodak;-)

No dzieciaki juz w swoich pokojach ide spac;-)

Ostatnia edycja:
Tak na Głębokim, kilka takich fajnych domów z różnymi bajerami postawili:-)
Mały wisi mi na plecach i przesyła buziaki do komputera, więc pewnie dla was:-)

Daff śliczna ta nasza mała modeleczka :*

Aga ja też zamierzam oglądać "Lejdis" kocham ten film :-D

Ja chciałabym odpieluchować Julkę latem, ciekawe jak to będzie :dry: coś czuje że ciężko.

Cholercia mamy problem z tą cholerną kuchenką nie mieści się nam pomiędzy szafki brakuje całe 2,5 cm :wściekła/y: a te na szerokość 45cm są tylko do zabudowy, a jak patrzyłam to sam piekarnik kosztuje ok 800zł do tego płyta też min coś koło tego :dry:
No nic trzeba wyciągać zaskórniaki :no: wkurza mnie to bo nasza kuchenka jest nowa ma nie całe dwa lata i takie jaja się dzieją.

Julka własnie zasneła idę coś zjeść i przed TV się legnę :-p

kaamaa lato to świetna pora na zakończenie przygody z pampersami:-) z tą kuchenką może da radę się:-) coś jeszcze wykombinować, szkoda by było praktycznie nowa jest.
Miłego oglądania filmu, ja już oglądam:-)
Kacperka już wykąpałam, najedzony i pachnący już śpi, nawet mi do 20 nie wytrzymał i mleczka do końca nie dopił, padł od razu:-)

A ja wolę "Testosteron" od "Lejdis" ;-)

Maja mi padła o 19,więc pewnie będą przeboje nocne;-) Póki co mam luz,bo wszyscy z domu wybyli :-D

Kaamaa kurczę nic się nie da zrobić?? Może Twój coś poradzi ?

Daff,Agusia u mnie też jakiś czas temu oddali do użytku nowy plac zabaw dla dzieci (niestety nie w tak malowniczym miejscu jak nad jeziorem ;-)) ale zaraz małolaty go zajęły i dzieci raczej tam się nie bawią :dry:

lolkak u mnie też luz, Mały chrapie, a M pojechał do teścia. Ja mam pod domem dosłownie trzy huśtawki, a wieczorami tylko tam ku... i chu... słychać, masakra:wściekła/y: ale na szczęście w dzień można korzystać.

Daff, Lolkak,Aga J już kombinował na kasie nie śpimy wiec robił co mógł i wygospodarował 1cm :dry: z 3,5 na 2,5 mało dziury w ścianie nie zrobił tak dosuwał. Myśleliśmy żeby nową szafke pod zlew robili i kupilibyśmy węższy, ale nie ma takiego rozmiaru żeby z kolei dziury nie było :wściekła/y:, oczywiście można robić zlew i szafkę na zamówienie ale to praktycznie to samo wyjdzie :dry:

reklama
Ewi to się napracowałaś dzisiaj
fikusek
ale masz zdolnego synka :tak:
anetka
gratuluję postępów z nocnikowaniem
daff widzę julkę już wsytroiłaś jak laleczkę

a ja dziś wyprasowałam całe moje pranie.. wsyztskie 11 wrzutów:tak: ale się narobiłam.
a zajęło mi to prawie całe 4 h:blink: ale ciesze się że mam już to za sobą bo było tego sporo.. teraz jeszcze tylko musze poskładać i bedzie wszystko skończone:-)

Do góry