reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paula tak śmigamy w tej kurteczce już jakiś czas :-) Jest super a w niedzielę wypróbujemy płaszczyk, chociaż będzie pewnie za duży na razie ;-)

Patisia no to super,że wszystko w porządalu :-) Za 3 miechy będzie tak samo :tak:

Daff M też jest chrzestnym i ma komunie w maju,ale chyba zapomniał;-) Ja mu nie będę przypominać niech wydaje kasę w ostatniej chwili i później jęczy,że niby nie ma :-D

Ewi ja to się nie mogę zabrać za to sprzątanie a czas najwyższy:dry:
Anetka no to gratuluję nocnikowania :-) Dalszych sukcesów :tak:
Elizka niedługo będziesz wstawać tak jak ja o 5:-D;-)

U nas szaro i zimno,nie wiem czy uda się wyjść. Z resztą ostatnio to co z nią wyjdę to jest wielki ryk ;-)

reklama
Właśnie oglądam Dzień Dobry tvn i mówią ile bakterii i zarazków wynaleźli w polskich piaskownicach, m.in. paciorkowiec i bakterie coli:szok: dużo tego, mam nadzieję, że w większości piasek jest często wymieniany.

Helloł

Ja tylko na chwilkę dzis mam wenę na sprzątanie wiec muszę korzystać :-p już pościel sie pierze i zaraz chyba zabieram się za okna.

Anetka powodzenia w nocnikowaniu.

Eliza, Lolkak dziewczyny macie przęrabane z tymi pobudkami, mam nadzieję że szybciej niż ja zaczniecie się wysypiać, od nie dawna mogę powiedzieć że jestem wyspana :-)

Patisia super!! widzisz nie ma to jak moc BBowych kciuków :-D

Daff super okazja na rowery, my mamy za rok komunię chrześniaczki M i też planujemy kupić rower, ale dla niej to już musimy kupić na prawdę porządny bo te "normalne" w dwa miesiące rozkłada :-D
Myslalam na giant-tem ale cena :szok: ale to są zawaliste rowery, kiedyś miałam na spółkę z mamuśką, nir do zdarcia.

Paula ja wczoraj tak samo miałam, cały dzien siedziałysmy w domu bo zimno :-D o 15 patrze na termometr a tam 14 stopni :-D i do 17 łaziłyśmy.

Aga niestety pamiętam jak u mnie to raz w roku piasek wymieniają albo dosypywali..:dry:
Najwięcej bakterii wykryto na rączce wózka sklepowego :szok: kału, colii itp. byłam w szoku.

Dobra uciekam zdejmować firanki bo pomału mi ochota przechodzi :-D

Witam

A u nas znów pochmurno, zazdroszcze słonca i ciepła

Evi pisałam juz , ze Zuzia jest u mojej siosty 3 dni a potem siostra pilnuje ja u nas , bo ja zaczęłam pracować w biurze w naszej firmie;-)

koniczynka kręcą się Zuzi włoski i rzeczywiście ma ich duzo

fikusek ale masz zdolnego synka, jeszcze trochę i załapie jak się jezdzi:-)

anetka tzrymam kciuki zeby nocnikowanie się powiodło

kama jak masz wenę to sprzataj, tak zadko przychodzi:-D:-D

Paula a no tak mam jakos oststnio dobry humor hehe:-)

Paula w weekend ma być ładnie właśnie :-p:-D jutro 13 stopni a w niedzielę jeszcze cieplej ;-)Dlatego dzisiaj myję u mnie jest tak przyjęte że do niedzieli palmowej wypada żeby okna już były pomyte, więc ostatnia szansa :-D

Patisia "ale mały" :-D:-D:rofl2:

Daff dzięki za wiadomość od Pati, najgorsze mają za sobą.

Malwina o tak rzadko przychodzi :-D

No już 2 okna w salonie wymyte, sypialnia też, już czysciutkie pachnące firanki wiszą :-) w kuchni i łazience już popryskane odmakają :-D Julka właśnie zasnęła, więc idę od strony podwórka myć.

Jestem i ja, juz wrócilismy od tesciowej, przywiezlismy 40 jajek :-D na swieta mam zapas jak nic :-D :-D

Daffi dzieki za info od Pati. Dobrze ze juz po wszystkim i teraz juz bedzie tylko lepiej.... :tak:

Pogoda niby super, ale Daniel mi cos marudzi, dałam mu nurofen i mam nadzieje ze mu przejdzie.... Hania na dworze siedzi w piasku, a Miki buszuje obok mnie i w innnych pokojach...
Ehhh.....

Super ze maly już po operacji. i że wszystko dobrze jest.
Daffi Skzoda że z tymi rowerami się nie udało.
Malwina aha, no tak. zapomniałam że do pracy poszłaś.

reklama
Justyna na pewno jeszcze uda się coś kupić fajnego na komunię.
Ja na roczek mam problem z głowy daję kasę, bo z prezentem jak zwykle byśmy nie trafili;-)

Byliśmy na zakupach i mały mi taką szopkę odwalił w biedronce, że Marcin się musiał z nim ewakuować, bo krzyczał w niebogłosy, a to dlatego, że miał iść za rączkę i to mu dziś nie pasowało.

Justyna odwiedzi, odwiedzi, ale jeszcze spi:-)

Do góry