reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ciekawy kierunek umi :-)

ja chciałabym zostać analitykiem systemowym :-) ciekawa praca w finansach no i chyba jeden z najlepiej opłacalnych zawodów w Polsce:-) teraz jestem na urlopie dziekańskim jak robotę dostanę to wracam na studia i uderzam do Sikorsky Company :-p choć wiecie jak jest ciężko więc to tylko marzenia :-D

reklama
Agosia witaj s powrotem :-)

Umi zdrówka dla Kacperka, a i celnicy też noszą czapki:-p

Eliza to już może dzisiaj się przebiją i będzie spokój na razie.

Julka ślini się na potęge chyba wyłazi 4, na szczeście nie marudzi.

Kuchnia juz ogranieta, wszystko na swoim miejscu.

Wiecej nie napiszę bo burza w pampersie :-D

patisia ja kiedys marzyłam o matematyce tak zebym mogła uczyc w szkole ale nie wyobrażam sobie toku zaocznego takich studiow
Femme czemu nie masz chłopczyka:-p?
kaamaa jesli mówiy o celnikach na granicy albo w urzedach celnych to fakt ale mnie chodzi o celników takich w prywatnych agencjach celnych bo tac ty noszą od picu raz na jakis czas:-p

UMI - hehe :-p ja tam jestem w 7 niebie że mam dziewczynkę :-p

DAFFI - czyli podoba się coś ? :-p

PAULA - a dziękuję jakoś leci pracuje sobie u mamy ;-) jakoś tak nie miałam czasu i natchnienia żeby pisać :-p

UMI - hehe :-p ja tam jestem w 7 niebie że mam dziewczynkę :-p

DAFFI - czyli podoba się coś ? :-p

PAULA - a dziękuję jakoś leci pracuje sobie u mamy ;-) jakoś tak nie miałam czasu i natchnienia żeby pisać :-p

jak najbardziej:)
spodnie:)
julka ma malutko wiec sie przydadza.
licytuje i po cichu licze ze nikt za wiele nie da to bede w stanie je wziac:)

reklama
paula mój tez tak robił jak miał 14 ieiecy. Jadł kanapke i popychał palce zeby mu sie wiecej w buzi ziesciło:/

Do góry