reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Pati super:-)

Asia fajne imie wybraliscie:tak: Ja Hanie przenosiłam w sumie 11 dni bo termin mialam na wczesniej, ale np. Miki urodzil sie 5 dni przed moimi urodzinami, a 2 dni przed urodzinami męża ;-) fajny prezent;-)

Daffi mi tez sie nic nie chce.... ale zaraz ide robic ten sos pieczrkowy...
No i zajrzałam do paszczy Mikołaja... górne jedynki juz prawie na wierzchu! :szok: on mi poplakuje co chwile....
bosze niech sie to wreszcie skonczy....

reklama
Justyna ale mi zrobiłyście z Aga smaka na ta karpatke..... musze jakies ciacho zrobic :)
Eliza oj Mikus sie męczy biedak..... oby szybko sie przebiły zębiska...

Agusia fajnie, że znowu się odezwałaś :tak: zmobilizuj się bardziej i pisz codziennie ;-)

Ale się dzisiaj nie wyspałam :dry: niby Zuza obudziła mnie dopiero po 7 ale i tak zwlec z łóżka się nie mogłam :sorry2: W nocy oczywiście znowu była wycieczka do naszego łóżka, czy te moje dziecko kiedyś prześpi w końcu całą noc..? zaczynam wątpić :-p:-p

No i dobrze że wszystko wyjaśnione.
Agosia Widze Daffi rozkręca rodzinne kółko na forum :-D Witaj.
Justyś ta bluza w paski mi się podoba. a Tobie uśmiech bym polecała.:tak::-)

Ja dizsiaj mam wizytę u dentysty, ale wszystko w znieczuleniu będzie więc powinno być dobrze.

Anetka wiuesz mam ten sam bol. julka tylko wczorajszej nocy nie przyszla do nas.. ale dzis juz byla szybko bo przed 2!

EWI to powodzenia u dentysty ;-) a co będziesz robić?

Daffi tak to jest, jak tak wcześnie zdecydowałyśmy się na normalne łóżka :-p z takiego dziecięcego przynajmniej sama by nie wylazła ;-)
Moja jeszcze w swoim życiu ani jednej nocy całej nie przespała.. :dry::dry:

EWI to powodzenia u dentysty ;-) a co będziesz robić?

Daffi tak to jest, jak tak wcześnie zdecydowałyśmy się na normalne łóżka :-p z takiego dziecięcego przynajmniej sama by nie wylazła ;-)
Moja jeszcze w swoim życiu ani jednej nocy całej nie przespała.. :dry::dry:

aaa to wspolczuje. Julka mi od 4 tyg zycia spala cala noc tak do ok 9 miesiaca.
od wtedy zaczely sie jej wędrówki. i tak czasem zdarzy sie jej 3 dni w tyg spac cala noc a raz tylko 1 dzien w tyg czasem wcale.

ewi powodzenia:) grrr jak ja sie boje dentysty!

Agusia witam ponownie :-) super,że mdłości już minęły ;-) Ola ładne imię :-)

Anetka a ja bym chciała,żeby Maja na razie mogła z nami spać,bo wymiękam od tego nocnego karmienia na fotelu ;-) Ale to grozi przygnieceniem jej przez M ;-)

Moja wstała o 5:30:dry: Obudziła ją giga kupa :-DPadła na 15minut przez 8,ale znowu nie śpi.

reklama
Agusia witam ponownie :-) super,że mdłości już minęły ;-) Ola ładne imię :-)

Anetka a ja bym chciała,żeby Maja na razie mogła z nami spać,bo wymiękam od tego nocnego karmienia na fotelu ;-) Ale to grozi przygnieceniem jej przez M ;-)

Moja wstała o 5:30:dry: Obudziła ją giga kupa :-DPadła na 15minut przez 8,ale znowu nie śpi.

ja to ci wspolczuje.
mam pomysl... wez Maje do lozka a M wywal na fotel;p

Do góry