reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ja to się łaszę na okna dzisiaj :dry: bo niedziela palmowa za pasem, a ona takie zapierdzelone że :szok: pełno odbitych kocich łap :dry:

Julka tez tak robi popycha smokiem albo następnym kawałkiem :-D

hej,
zmeczenie mnie dopada, pobudka o 5 rano daje sie we znaki... tylko jeszcze obiad zrobic musze.....ale weny brak hehe
Umi zdrówka dla Kacperka mam nadzieje że łagodnie przejdzie jelitówke
Eliza kochana Ty mnie wczoraj pytałaś jak robie sos pomidorowy do makaronu... wybacz przegapiłam to zaraz Ci na GG wyśle.. :*

Daffi:-D no nic nie może sie zmarnować:-p

kaamaa weź mi o oknach nie mów... ja myje od nie wiem kiedy i cały czas w sobote deszcz a w tygodniu to sie zebrac nie umiem

Pati nic sie nie stało, przepis jeszcze nie potrzebny ale chcialam go do swojej kolekcji ;)))

Kaamaa, umi a ja okna umylam w zeszlym tyg i co? po tym deszczu znów musze myc a mi sie nie chce i narazie leje na to... ;]

femme tu już się laski rzuciły na ciuszki po Nince, to już licytować nie będę, dam wygrać Daffi :-p jak następnym razem coś wrzucisz to może się skuszę ;-)
Też muszę coś wystawić, bo spodni Zuza ma tyle, że w szufladzie mi się nie mieszczą :dry:

Wiecie, moja córa mnie z dnia coraz bardziej zaskakuje! Ostatnio jak byliśmy "na kulkach" to wzięła jakiegoś misia, włożyła go do takiego tunelu i mówi "chować" :-) ale byłam dumna :-p teraz jak coś robi to co chwile mówi "mamo zobacz" :tak: coraz mądrzejsza jest :-)

jesteśmy we dwie ;-)
Wiki właśnie siedzi mi na kolanach i wali w lapka:-)
a ja mam zły humor przez mojego ojca jestem zalana łzami i mam dość :-(
miłego dnia wam życzę

paula leginsów to raczej jeszcze nie będę miała na sprzedaż a rurki Zuzia ma w sumie jedne, ale jeszcze dobre, to moje ulubione spodnie :-p:-p
A moja za to nie kiwa głową i w sumie chyba nigdy tak nie kiwała, jak już to na nie :-p
A w ogóle jak ona fajnie odmienia, myślałam, że takie dzieci tego nie potrafią :-) woła "ptaki chodźcie" a później mówi "nie ma ptaków" :-)

reklama
Julka jak chce spać to idzie do łóżeczka i zaczyna je kołysać i spiewa aaaaa :-D:-D

Dzisiaj probowała mi wytłumaczyć że chce stojak to sztućców z blatu :-D ja nie mogłam skapowac ze o to jej chodzi, pokazywałam po kolei inne rzeczy a ta neee i neee i głową macha :-D J o mało ze śmiechu nie padł, a jak się wkurzyła że jej nie rozumiem :-D

Do góry