reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anetka kurcze no Twoja córa coraz starsza wiec teraz coeraz wiecej bedzie mowic, i to juz pełnymi zdaniami niedlugo :tak: za chwile jej 2 lata stukna ;)

A w tym roku tesciowa powiedziala zebym nic nie przywozila jej do jedzenia na swieta, moja mama tez sama niewie czego chce, wiec jak sie wkurze to nic nie zrobie.... bo sie pytam a ona ze niewie.... ;]heh

reklama
Kama hehe dobra Julka jest :) z Seba tez miałam akcje fajne...
Kuba to jak tylko wstanie to od razu patrzy w okno pokazuje je palcem i mówi "pa pa ta pa pa"

patrycja super ze sie udalo zlapac siusiu:-)

justys super fotki:) jak Antos super spi:-D uwielbiam widok spiacego dzieciaczka:-)

konczynka super ze u neurologa wszystko w porzadku:)

lolkak wspoczuje tak rannego wstawania

Agusia sliczne jest imie Ola:)

umi zdrowka dla malego,dobrze ze spokojnie jelitowke prechodzi. Jak czesto sie podobno choruje to uodparnia sie na danego wirusa,tylko szkoda ze tych wirusow wywoluyjacych jelitowke jest duzo ale podobno juz lepiej sie koejne przechodzi.
Super kierunek:-)

Paula a ty nie masz za co przepraszac bo to nie twoja wina ze jakas wariatka cie szpieguje:p

anetka super za Zuzia tak sporo juz mowi:)
a ja dzis bylam u chirurga i kazal dalej noge smarowac i powiedzial ze jeszcze troche poboli:) po swietach kontrola:) no i przy okazji pytalam o wyciecie pieprzykow bo mam 3 ktorych bym sie pozbyla bo sa w takich miejsach ze stanik mi je obciera...

A ja zapomnialam wam wczoraj napisac ze tata przymontowal mi juz fotelik dla alana do roweru:-D i przejechalam sie kwalam z mlody,Alan zachwycony no i eleganco sie jedzie w ogole nie czuc ze z tylu dzieco jedzie:-D no tylko Alan walil mnie kaskiem w plecy:-D

A ja zapomniałam sie pochwalić ze moje dziecko pieknie przeklina...:dry: I nawet dowiedziała sie kto go tego nauczył... Podszedł wczoraj do mnie i z taka duma o mnie "Kusia Maść", mysle sobie przesłyszałam się.... ale gdzie po chwili znowu stanał przede mna i z bananem na twarzy mama! kusia Maść. Wiec pytam go kto tak brzydko mówi no to mój syn że śam... Pogłówkowałem chwile i mówie do niego Kacper a od kogo to usłyszałeś a ten do mnie -taty!:dry:. Jak słowo daje zszokowałam sie... I teraz problemm jak nauczyc starego idiote ze przy dziecku sie nie przeklina?... Mówie temu głupkowi ze ma sie haować ale co z tego jak to nerwus jak nie wiem...:/

Paula3 to nie jest takie proste :-(moi rodzice są po rozwodzie już 11lat mój brat nie zna ojca bo ojciec odszedł od nas jak Damian miał miesiąc bo znalazł sobie garbatą kochankę a przed świętami bożonarodzeniowymi się z nią rozstał i teraz łazi po moim mieście i zaczepia moich znajomych,sąsiadów,rodzinę i pyta o nas nawet nie wie czy ma wnuczkę czy wnuka pije i nawet nie wiem czy ma gdzie mieszkać:zawstydzona/y: nasze miasto jest małe i pełno plotuchów nawet nie mam chęci pisać ze znajomymi poprostu ich spławiam bo się pytają o ojca mojego :szok:
Wiki zasnęła a ja wczoraj zapomniałam wam wrzucić foto ale teraz wrzuce ;)
Obraz 022.jpg

Anetka jak masz cos niedorgo ze spodni to ja chetna. bo ja dla Julki mam moze z 4 pary spodni. jak kupie te 2 od Femme to bedzie juz 6:)
dobzrze ze keicek troche mam w nich tez smiga do tego 2 pary leginsow;p

niesttey nie wygram.ceny juz do góry pszly. wiec odpuszczam :( wielka szkoda.

Ostatnia edycja:
umi jak mlody tak mowi to nie zwracaj wogole uwagi na to, zobaczy ze ciebie to nie interesuje ze tak mowisz i przestanie, u mnie ta technika zadzialala, choc czasem i mi sie wymsknie takie slowo, i M tez i teraz dzieciaki powtórza ale jedynie dla smiechu to robia, bo wiedza ze nie wolno tak mowic.

A ostatnio Moja córka sie na mnie zdenerwowala bo zrobilam nie tak jak ona chciala i widziala ze ja nic sobie z tego nie robie, ona jeczala, plakala i mi powiedziala: mamo jestes głupia. No i zadziałało, wróciłam sie i sie zaczelam pytac co powiedziala i dlaczego...
Eh.... Poczekajcie jak wasze podrosna dopiero sie zacznie, gadanie do sciany, fochy, itd, itp... ;]

edit.dzieciaki ogladaja "Pingwiny z madagaskar" na Nickleodonie i normalnie wymiekam przy tej bajce :-D
Jeden pingwin do drugiego: "ile widzisz palcy?"
a on odp.: "czy to pytanie z haczykiem?" :-D:cool2:

Ostatnia edycja:
eliza to juz tez wlaczam;p

umi etraz doczytalam co kacperek mowi;p
heheh ja nie iwem narazie nie doradze moze faktycznie olac i nie zwracac na to uwagi:)
poki co nei mam tego problemu;p

Umi ja tez miałam ten problem.. juz powoli znika, dziewczyny Ci dobrze piszą nie reaguj na to w ogóle.... pomaga :)
A ja sie śmieje z nowego zdjęcia Sebusia na nk hehehe
Jak zobaczył co zrobiłam to mówi do mnie tak " mamo zrobiłaś ze mnie potwora..." hahahaha

reklama
hej laski

ale brzydka pogoda znów:szok:

umi fajnie ze mały tak gada, zuzia ostatnio nauczyła się słowa Zaba

eliza ja Ci powiem ze się trochę obawiam tego jak Zuzia bedzie wieksza i bedą fochy itp

A tu Zuzia na hustawce:)

zdjęcie0233_001.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry