reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Młody ma jelitówke:-D no porażka dosłownie, a wczoraj o tym pisałam... Na szczescie nie przechodzi jej jakos strasznie w sumie delikatnie nawet z czego sie ciesze. Wczoraj wieczorem zwymiotował i robi brzydka i cuchnąca kupę ale nie ma biegunki bo robi 3 kupki dziennie... no i skarży sie ze go brzuszek boli. Jak mu dzis buty ubieralam chciał i dac buzi i tak cicho do mnie -ocham to sie go pytam ( bo nie usłyszałam) czy kocha mamusie. A Kacper do mnie -ocham badźo az mi sie ciepło zrobiło słodki jest:-)

Co do wczorajszego zajścia, czytałam juz wczoraj co sie dzieje ale byłam sama z marudzącym młodym do 21 wiec nie miałam nawet reki zeby coś napisać, jedno co i przyszło wtey do lowy to okreslenie " dziecinana" aż przykro sie na to patrzyło...

lolkak ty to asz z ta Majką a ona a mniej wiecej o stałyc porach te mega długie drzemki?
konniczynka zazdroszczę studiów:-) Ja znalazłam w koncu kierunek dla siebie, 2 lata mi to zajęło:-D, ale kasy na studia brak:-( Mam nadzieje ze obie sie obronicie:tak:

lolkak bezpieczeństwo narodowe, bo potem moge pracowac w słózbach np wojsko, straz miejska, policja, straż pożarna, albo w służbie celnej co mnie najbardziej interesuje, bo z reszty zawodów to jedynie straz miejsca i policja:-D ale tam trzeba czapki na głowach nosic to by mi sie fryzura zniszczyła:-D

lolkak przyroda. jakim cudem ty dziecko karmiac masz sie jewszcze meczyc?!
wywal go niech poczuje tez troche ze dziecko ma i wywala go z łozka:)

umi grunt ze juz cos masz... za jakis czas fundusze ebda i bedzie ok:)

reklama
lolkaka po europeistyce co można robic bo sie nie orientuje? Ja planuje ze względów ekonomicznych isc na najbliższą:-D czyli WSiZ Rzeszowski a i tak za dojazd bede bulic nieźle bo zapewne bede smigała samochedem bo na kolei traciłabym co najmniej2-3 godziny ( w soboty i niedziele mamy mniej pociągów), a i daffi ma racje... a ja jak próbowałam karmic łodego to tez na siedzaco ale dla tego ze z bólu na boku wytrzymac nie mogłam:/ no i ja karmiłam całe 2 tygodnie...

Do góry