reklama
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Hahaha czytalam was i az humor mi sie poprawil bo vikamcia mnie nabrala i kama tez;p
I o to chodzi ;-):-)
lolkak
Październikowa Mama Mai
Daff jak się czuje Julka??
Gosia no to gratulacje ;-)
Daff jak się czuje Julka??
narazie nei jest zle.. kicha caly czas i smarki leca dalej niz widzi....
mam nadzieje ze szybko sie z tym uporam...
ona mi sie rozbiera na dworze i to moze byc od tego.. na hustawce zrzuca czapke i rozpina kurtke.. no musialabym ja w kaftan bezpieczenstwa chyba zawiazywac
fikusek1988
Mama Alanka:)
u mnie slonce swiecilo i poszlam z mama po wozek i jednak nie wzialam M&P tylko nowy herry parasolke mama mi kaske pozyczyla
o taki mam tylko ze granatowy i bez wzorkow
http://wozkoland.com.pl/
o taki mam tylko ze granatowy i bez wzorkow
http://wozkoland.com.pl/
Ostatnia edycja:
Liza
Bry
Ale zescie mnie wstawily, juz kurcze jedna - dwie kreski, drugiej wody odeszly.... myslalam ze padne wariatki... :-)
pol dnia u tesciow, a drugie pol dnia przemeblowanie kuchni... jeszcze w sumie zostalo mi dywan uprac i na dole miki bedzie mial swoj kont do zabawy
Ale zescie mnie wstawily, juz kurcze jedna - dwie kreski, drugiej wody odeszly.... myslalam ze padne wariatki... :-)
pol dnia u tesciow, a drugie pol dnia przemeblowanie kuchni... jeszcze w sumie zostalo mi dywan uprac i na dole miki bedzie mial swoj kont do zabawy
reklama
Kamiśka :)
Daff zdrówka dla Julki.
Fikusek weź jeszcze raz link wstaw bo z tym coś nie halo
Julce idą zęby jak szalone, ślini się na potęgę, przespała pół dnia i teraz znowu się usypia, mam nadzieję że noc będzie w miarę...
Fikusek weź jeszcze raz link wstaw bo z tym coś nie halo
Julce idą zęby jak szalone, ślini się na potęgę, przespała pół dnia i teraz znowu się usypia, mam nadzieję że noc będzie w miarę...