reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Callie o jacie.. ja bym zawału dostała jakbym psów nie znalazła a by rzekomo uciekły. Niezły żart jej wyszedł.
Artystka śliczny Michaś jest:)

Fikusku, fajna ta spacerówka ;-) zrób zdjęcie jak będziesz na spacerze z Alanosem.
ja idę do łóżka, poczytać trochę ;-) dobrej nocy!

artystka śliczne zdjęcia.. mała jest urocza:-)

Vegas .. a wiesz zdarza się że miesiąc przed terminem odchodzą wody z nienacka:-D
tym bardziej że ja mam rodzić niby 2 tyg wcześniej więc wypada na 20 kwietnia.. czyli tym bardziej możliwe:-D

ale fajnie przynajmniej się wesoło zrobiło na forum hihih

padam dzisiaj nrmalnie po całym dniu....:sorry2:

Callie ja bym się na maxa wkurzyła za taki numer.

Ostatnio nie dam rady zasnąć, jak M do roboty wychodzi to ja już na nogach a Julka śpi jeszcze.

Dzisiaj w nocy była strasznie marudna, idą jej na raz prawa 3 i 4 z dołu, 4 się chyba dzisiaj przebijała w nocy, nie wiem co z 3 nie chciała paszczaka pokazać.

hej Wam. Wybaczcie ale nie nadrobię. nie miałam kompa do wczoraj bo sprzedaliśmy i dopiero wczoraj mieliśmy niowego i s musiał go na nogi postawic.
Kamaa Współczuje nocy, Mareczek był nielepszy tylko ze u niego to raczej nie zabki bo ma już wszystkie.:dry:
Caliie ALe Cię teściowa załatwiła. ja też bym się wnerwiła.

reklama
witam sie i ja:) moje dziecie jeszcze spi a ja korzystajac z tej okazji cos skrobne;p
artystka ale ten Twoj Michaś podobny do Ciebie ładny chłopczyk ;)
Callie ojj....ja bym się tak nie ugryzła w język zaraz bym coś powiedziala....
fiskusku fajny ten wózeczek podoba mi się
Vegas ja tez spojrzalam na suwaczek u Vikamci a uwierzyłam;-)
lolka to Twoj na tesciowa nie moze narzekac, moj to sam pocichu sie szykuje kanapeczki robi. A mamusia moja tak go nauczyla ze jak wroci to obiad jest juz na stole...co szczerze mowiac mi sie nie podoba. Kiedys sie nie wyrobilam a ten mowi a obiad gdzie? mowie ze w garnku ja nie jestem swoja mama nie bede Ci podsuwala pod nos nogi rece Bozia dala to podnos dupsko garnek z ziemniakami i kotlety na patelni wiesz gdzie sa. oczy postawil usmiechnal sie mowi wiesz zolza jestes niesamowita ale i tak Cie kocham:-D
daffi zdrówka dla Juleczki:*

U mnie juz slonko swieci mam nadzieje ze dzis bedzie ladnie na dworzu musze posprzatac i spadam na dwor z Mala....a do 12 sie pewnie zejdzie;) Mala spi w lozeczku ale jestem dumna kurde;)

Do góry