reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja już wczoraj obmyśliłam żart na dziś :D Zrobię z Grześka przyszłego tatusia i z mojej mamy babcię:-p wczoraj koleżanka dopomogła zrobić na teście wynik pozytywny :-D

umi masz wyobraźnię :-D

reklama
patisia dobre!!!!
Vikamcia usmialam sie:-D
a ja musze ale to musze sie pochwalic moje dziecie PRZED CHWILA SAMO ZASNELO W LOZECZKU...:szok:musze ja w koncu nauczyc bo gdzie nie jedziemy brac ze soba wozek to masakra

Daff jak się czuje Julka??

Gosia no to gratulacje ;-)

narazie nei jest zle.. kicha caly czas i smarki leca dalej niz widzi....
mam nadzieje ze szybko sie z tym uporam...
ona mi sie rozbiera na dworze i to moze byc od tego.. na hustawce zrzuca czapke i rozpina kurtke.. no musialabym ja w kaftan bezpieczenstwa chyba zawiazywac

Bry
Ale zescie mnie wstawily, juz kurcze jedna - dwie kreski, drugiej wody odeszly.... :-D myslalam ze padne:-p wariatki... :-)

pol dnia u tesciow, a drugie pol dnia przemeblowanie kuchni... jeszcze w sumie zostalo mi dywan uprac i na dole miki bedzie mial swoj kont do zabawy;)

reklama
Daff zdrówka dla Julki.

Fikusek weź jeszcze raz link wstaw bo z tym coś nie halo :-p

Julce idą zęby jak szalone, ślini się na potęgę, przespała pół dnia i teraz znowu się usypia, mam nadzieję że noc będzie w miarę...

Do góry