reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No dziewczyny to takie kłamstwo pół na pół bo okres na prawdę mi się 3 dni spóżnia ( nawet wczoraj o tym pisałam) cycole mnie nie bolą ni nic, szaleć nie szaleliśmy bo z gumką ale wiadomo jak to jest.
Ale testu nie robiłam :-p

Cholera!! robią na na wiosce wodociąg, i jeździ mi pod oknem koparka akurat wtedy kiedy Julka śpi już tak łamocze że aż mi łeb pęka :dry: ale jej na szczęście nie przeszkadza.

reklama
Witam

Ale pogoda do D..., od rana pada. a u nas jutro ma byc 11 stopni:szok:

Nadrobiłam Was z wczoraj

kama niezła jesteś artystka

Co do mapersów to my na 5 pampersa jedziemy , na noc zakładam pampki a na dzien dada .

koniczynka jak dobrze ze ja nie mam problemu smoczkowego , Zuzia nie miała go w buzi prawie wcale , ogólnie nie podobają mi się np. 2 latki ze smokami w buzi

daff zdrówka dla julki a ty się trzymaj

Co kaamaa?! zrób raz kawał to do końca życia wypomniać będą :-D:-D

Lolkak no właśnie moja zołza też strasznie czuła, ale dziś wyjątkowo jej nie przeszkadza.

Malwina mnie rozwala jak widzę 3-4 latka ze smokiem :dry: on już go nawet nie ssie. Chociaż 2latek to też już za duży żeby w dzień ze smokiem łazić, do uśnięcia czy w nocy owszem.

Ja się cieszę,ze 2 miesiące temu się smoka pozbyliśmy,potem było by bardzo cieżko. No i mały uczy się uspokajać sam z siebie a nie dlatego,ze ma zatyczkę. Też sobie nie wyobrażam go na 2-gie urodziny ze smokiem. Myślę,ze najlepszy czas to między 1-1,5 roku.

Kaamaa u mnie coś się zwaliło i jak odkręcisz gorącą wodę w łazience to jest jakiś pisk. łazienkę mam na drugim końcu domu a ta i tak się obudzi jak ktoś odkręca wodę:dry:Na szczęście w nocy jakoś jej to nie budzi.

Fikusek już prawie lato o co się dziwić,że taka temp:-D;-)

hej laskim
miałam wam własnie napisać że jadę na zakupy ... no ale szykowałam małą i podniosłam ją na ręce ... i odeszły mi wody:szok:

własnie pakuję walizkę której nie zdążyłam spakować jeszcze i jedziemy na poród!!!
miłego dnia!!!

reklama
Do góry