reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No dziewczyny to takie kłamstwo pół na pół bo okres na prawdę mi się 3 dni spóżnia ( nawet wczoraj o tym pisałam) cycole mnie nie bolą ni nic, szaleć nie szaleliśmy bo z gumką ale wiadomo jak to jest.
Ale testu nie robiłam :-p

Cholera!! robią na na wiosce wodociąg, i jeździ mi pod oknem koparka akurat wtedy kiedy Julka śpi już tak łamocze że aż mi łeb pęka :dry: ale jej na szczęście nie przeszkadza.

reklama
Witam

Ale pogoda do D..., od rana pada. a u nas jutro ma byc 11 stopni:szok:

Nadrobiłam Was z wczoraj

kama niezła jesteś artystka

Co do mapersów to my na 5 pampersa jedziemy , na noc zakładam pampki a na dzien dada .

koniczynka jak dobrze ze ja nie mam problemu smoczkowego , Zuzia nie miała go w buzi prawie wcale , ogólnie nie podobają mi się np. 2 latki ze smokami w buzi

daff zdrówka dla julki a ty się trzymaj

Co kaamaa?! zrób raz kawał to do końca życia wypomniać będą :-D:-D

Lolkak no właśnie moja zołza też strasznie czuła, ale dziś wyjątkowo jej nie przeszkadza.

Malwina mnie rozwala jak widzę 3-4 latka ze smokiem :dry: on już go nawet nie ssie. Chociaż 2latek to też już za duży żeby w dzień ze smokiem łazić, do uśnięcia czy w nocy owszem.

Ja się cieszę,ze 2 miesiące temu się smoka pozbyliśmy,potem było by bardzo cieżko. No i mały uczy się uspokajać sam z siebie a nie dlatego,ze ma zatyczkę. Też sobie nie wyobrażam go na 2-gie urodziny ze smokiem. Myślę,ze najlepszy czas to między 1-1,5 roku.

Kaamaa u mnie coś się zwaliło i jak odkręcisz gorącą wodę w łazience to jest jakiś pisk. łazienkę mam na drugim końcu domu a ta i tak się obudzi jak ktoś odkręca wodę:dry:Na szczęście w nocy jakoś jej to nie budzi.

Fikusek już prawie lato o co się dziwić,że taka temp:-D;-)

hej laskim
miałam wam własnie napisać że jadę na zakupy ... no ale szykowałam małą i podniosłam ją na ręce ... i odeszły mi wody:szok:

własnie pakuję walizkę której nie zdążyłam spakować jeszcze i jedziemy na poród!!!
miłego dnia!!!

reklama
Do góry