reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej Wariatki:)

Kaamaa a ja się już cieszyłam, że kolejna dzidzia w drodze;> Osz Ty. A w żart ViKamci nie uwierzyłam bo popatrzałam na suwak i coś za szybko by było:p

Daffi zdrówka dla Julci;*

my dziś od popołudnia ciągle byłyśmy na ogrodzie. Do 14 padał deszcz, ale potem jak prażyc zaczęło tak było mi gorąco w bluzie a pod spodem miałam tylko bokserkę, więc nie dało rady się rozebrac bardziej:p Mała się wyszalała, pod wieczór zrobiłam sobie talarki, Młoda najadła się słonecznika łuskanego, ona uwielbia nasionka, zjadała mi ostatnio z bułki:D Potem mycie Małej, szorowanie zębów i usnęła pół godz temu, tyle co ją dałam do łóżeczka, minuta i spała:)

jeszcze co do żartów to ja rok temu nabrałam J, przyjaciółkę i parę innych osób, żem w ciąży, wszyscy jak wariaci uwierzyli:D
A moja koleżanka miała przyjemnośc 4 lata temu urodzic 1 kwietnia i nikt jej nie chciał w klasie uwierzyc, że urodziła córę:p nawet wychowawca:p

reklama
lolkak Na razie niech się mała jeszcze posmoczkuje, żeby mama miała troszkę relaksu;-) Jak będę miała kiedyś urlop, będę wypoczęta i cierpliwa, to będę odzwyczajała. Na razie w nocy wolę spać niż słuchać wycia własnego dziecka. Chociaż może jakby się zmęczyła płaczem w środku nocy, chciałaby to odespać i choć raz wstać ok.7-8:laugh2:
Twoja mama robi M. kanapki:szok: Nie za dobrze mu?
lenka Śliczny ten twój mały mężczyzna:tak:
daffi Przytulam, trzymaj się cieplutko:tak:
Gosia Gratuluję, moja się od ponad 40min przewraca w łóżeczku i zasnąć nie może. Normalnie pewnie by zasnęła lub prawie zasnęła przy cycu, ale babcia na skypie gadała w tym samym pokoju, więc dlatego pewnie nie wyszło. A teraz mała się chichra ze smokiem w buzi i zabawką w ręku i ani myśli spać:sorry2:
O przepraszam, chyba właśnie sen ją zmorzył :biggrin2:

kaamaa, kamcia Łatwowierna jestem, dałam się wkręcić:-D:rofl2::-D

U nas cały dzień padało, a mała choć cały dzień siedziała w domu, to i tak zmokła;-) W czasie popołudniowej drzemki pielucha jej się odpięła (pewnie coś tam Emilka majstrowała przy pieluszce, nim zasnęła:-D) i jak małą po drzemce wyciągnęłam z łóżeczka, to cała była mokra, pościel też, tylko pielucha sucha:-D

Ostatnia edycja:
Fikusek wiesz może to i dobrze ;) Ja wychodze z wniosku ze jak dziecko ma mieć głupiego ojca to lepiej żeby go wcale nie miał. :)
A M. sie ostatnio baaardzo poprawił. I wczoraj wpadł bo sie niechący wygadał ze jest o mnie zazdrosny xD :D

ViKamcia haha nieźle ;) Też bym juz tak chciała poleżeć na plazy :Dprima aprilis dzisiaj nikomu nie udało się mnie nabrać :D wiec oby tak dalej :p haha

konniczynka o błędy z przeszłości chodzi mi o to że nie chcieli żebym tak jak moja mama wczesnie zaszła w ciąze i oni nie skonczyli szkoły zadnej wiec chcieli żebym studiowała... A im nie wyszlo bo wszystkie ich plany jakie wobec mnie mieli, runęły xD hahaha! :p
A ja tam jestem dumna! :D Szkołę średnią skończe i są za free później szkoły policealne, i zamierzam jak najdłużej sie da dokształcać w różych kierunkach! :D ;) NIech moi rodzice myślą co chcą. Za 10 lat im wypomne wszystko i udowodnie ze dobrze sobie poradziłam :)
koniczynka co do smoczka moj nie uśnie w życiu! Wczoraj tak próbowałam bez cycka, zapomnialam z domu wziąśćjak szłam na dwór i nie usnął i 2h przewracał sie o własne nogi, ale nie usnął! i do domu zapłakany z czerwonymi oczami, polozylam go do lozeczka to darł sie jakby go lali :p I niestety musialam smoka mu dac bo nie usnąłby.

lenka87 ale przystojny ten Twój Adasiooo ;) :*

lolkak no narazie jest świetnie ;D codziennie mozemy wieczorem po 2-3h rozmawiać na gg :p
dziś od 7 rano juz pisalismy smsy xD

kolia a jednak widze że ludzie sie nie tyle co zmieniają, ale pracują nad sobą :) I on mi to udowodnił ;)

kaaaama mój Michał to na dźwięki w pokoju reaguje a jak coś za oknem to za groma sie nie obudzi xD

patisia16 hahahaha moi rodzice nawet ogladać testu by nie musieli od razu bym z 4 pietra leciała i nawet przy spadaniu bym nie zdazyla prima aprilis powiedzieć xD

Daff zdrówka dla Julci ;)

Vegas ja od kąd do szkoly chodze co roku całą rodzine nabierałam ze zebranie bylo w szkole i bylam na wagarach i mialam ilestam jedynek i ze dostalam taki wpierdziel od rodziców (szlochalam przez telefon) i że nie moge chodzic nawet. I mowie ze musze konczyc bo mama wyjdzie z łazienki a mam zakaz telefonowania. i za 2 minuty babcia dzwoni i na matule moją sie drze hahahaha i za jednym zamachem i babcia i mama byla wkrecona. Najlepsze jest to ze od jakichś 11 lat sie nabierają? hahaha na ten sam żart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Co do spacerku, dziś mały w domu siedział bo sie zbierało zbierało i nie wiedziałam czy bedzie padać czy nie bedzie. Wiec nie wyszłam. Jutro za to caly dzien na dworzu z nim spędze ;)
A teraz będę lecieć i gadulić z M. na gg xD

A tu wam wstawiam fot kilka Michasia z ostatnich kilku dni ;)

mamamamama.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

shareable
[/URL]</noscript>[/IMG]

shareable
[/URL]</noscript>[/IMG]

shareable
[/URL]</noscript>[/IMG]

Ostatnia edycja:
ja was nabierać nie będę ;-) wystarczy, że mnie dziś teściowa nabrała (heh, starą babę się żarty trzymają), mówi że puściła moje psy na ogród i jej uciekły bo brama była otwarta. no to latam po całej dzielnicy, nawet K. wsiadł w samochód i jeździł po mieście, przychodzę zmarnowana do domu po godzinie... a psy gonią po ogrodzie. "przechowała" je ciotka która mieszka za ścianą (dom bliźniaczy). no myślałam że im obu coś powiem, ale się ugryzłam w język :dry:

reklama
Do góry