reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Malwina fajna ta piaskownica, tylko jak dla mnie za mała, na zdjęciu widać że dla dwójki dzieci to na styk.

Ja potrzebuję taką żeby 5 się zmieściła :-D a jak się cała rodzinka na raz zjedzie to nawet 10 :-D bo inaczej bić się będą.

reklama
kama tez się zastanawialismy ale mi się strasznie podoba i jest juz na parę lat,Jak Zuzia bedzie starsza to bedzie miała miejsce gdzie puzzle układać i kolorowac...takze zobaczymy jak przyjdzie

Paula no właśnie przypomnij mi o simsach to Ci pożyczę, bo ja to non stop zapominam :zawstydzona/y:

A co do prezentu to nie mam pojęcia co Ci doradzić, bo my 100 lat za Nimi jesteśmy :dry:

I w Stanach wszystko mają.

NA chrzciny są fajne szatki z wydrukowanym imieniem i nazwiskiem i datą chrztu.

A z tym tekstem na @ na kominii to mnie rozwaliłaś na łopaty :-D:rofl2:

Pula haha mi sie wlasnie podoba Twoj kolor;p
moze dlatego ze na swoj napatrzalam sie juz po uszy;p
a zdj tak do konkursu.
pozatym ja lubie sie wydurniac z mloda.. i czesto pisanki sobie fundujemy ale ta byla nadzwyczajnie fajna wiec i uchwycialm to na pamiatke:)
wiesz pole do popisu bylo.. tato kupil sobie super lustrzanke i musialam wyprobobowac;p

hej Laski, nie było mnie przez weekend bo się przeniosłam do rodziców z Danielkiem żeby odpocząć... chyba nam to dobrze zrobiło bo od wczorajszego wieczoru mój mąż jest zupełnie inny. póki co się jednak trzymam na dystans ;-) niech pocierpi...
Daniel już zdrowy, ja też się trochę lepiej czuję.

zaraz się zabieram za obiad, byłam poszperać w ciuszkach i wydałam całe 22 zł za 4 bluzki, piżamkę i spodnie :-D poodkurzane już, jeszcze podłogę zmyję i pranie powieszę, a po obiadku zabieram Małego na spacer. do później ;-)
mam nadzieje że zrozumie pare rzeczy na dłużej a nie tylko na chwilę, a Ty korzystaj i odpoczywaj :tak:
Daffi Julka jest przesłodka :-)

paula gratuluję ocen :tak:

My już w domku. Pokażę Wam jedną fotkę z dzisiaj. Asheara nie bądź zła :-p
Tak się kochają nasze dzieci :-p
Zobacz załącznik 340525
ja tu widzę przyszłą parę :-p przynajmniej Damianek i Zuzia będą mieli nawzajem fajne teściowe :-D

kamaaa, paula, Daffi przekochane macie córeczki! uwielbiam ich zdjęcia!:-D

nadrobilam nie dam rady więcej :sorry: cały dzień w trasie :-D padam...

edit.

aaa kamaa to tak jak ja dostałaś @ z 6 kl na I gim. miałam 13 lat :-p Boże a tak w sumie to po co nam ten okres?:dry: chłopy to mają życie i gdzie tu sprawiedliwość???????

Ostatnia edycja:
Hej:)

Asia u nas już wiele przespanych całych nocek, więc u nas to już żadna nowośc, ale dzięki:) Fajnie, że Małej podobało się w zoo:)
Artystka śliczny jest Twój Synuś, a w białej bluzce wygląda za każdym razem jak dziewczynka:p:p
Daffi prześliczna jest Julcia:)
Anetka super zdjęcie:D i widzę Zuzka w nowej bluzeczce:)
Kaamaa Paula macie na prawdę śliczne córcie:) a zawsze tak modnie ubrane, nic tylko na wybieg:D
Malwina fajna piaskowica. My mamy taką malutką, wiekową, znaczy się z pokolenia na pokolenie, nie tak dawno bratankowie z niej korzystali i dziewczynki, którym niańkowałam. Dziś Misia była w piaseczku i bardzo się jej podobało:)

DSCN3928_360x480.jpgDSCN3929_360x480.jpgDSCN3934_360x480.jpg
na razie taka starczy a potem kupimy jej inną, koniecznie z nakładką by psy nie sikały i koty sąsiadów;-)
Justyś kurujcie się:tak:
Eliza biedny Miki:-(

Malutka tak była umęczona popołudniem w piasku, że już o 18.53 słodko spała:-)

reklama
malwina Fajnie :tak: :-D Już się cieszę na spotkanie :-D Mam nadzieję, że się uda :-D Nareszcie jakieś towarzystwo :-D W domu już się czasem jak pustelnik czuję :-D

Do góry