reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Eliza biedna kobieto i tak masz cierpliwość, ja już bym pewnie jednemu i drugiemu po tyłku dała :zawstydzona/y:

Lolkak mi się podobają takie stare kołyski, sama chciałam taką dla Julki ale nigdzie nie mogłam znaleźć :dry:

Anetka ale świetna fotka :-D słodziaki!

reklama
Daff zajebista ta Twoja córa ;)))
Nie mam weny na pisanie ale mam jedno info dl ELizki
Elizka KOchana ja Cie naprawde podziwiam z 3 dzieciaczków i czwarte wyrośniete dziecko ;) Bo zapewne Twój facet jest jak wiekszość, jak małe dzieci ;) A więc podziwiam ze wytrzymujesz chociaż mysle ze i Ty masz chwile zwątpienia momentami :***

Eliza Moja mała teraz ma etap czepiania się moich nóg :dry: Ciężko się poruszać z takim rzepem:sorry2::-D A jak ją odklejam, to jest płacz. A przy okazji ssie sznurki od moich spodni:sorry2::-D
Współczuję przejść z dziećmi. A propos dorastania, to niedawno rozmawiałam z koleżanką, która ma 9-letnią córkę. Mała pożycza od niej kosmetyki, ubrania, szpilki, już jej piersi urosły i jajniki pracują, więc lada dzień dostanie @.:szok: A ja pierwszą @ miałam chyba w wieku 14lat.
anetka Wyglądają jak najlepsi przyjaciele:tak:

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
Koniczynka wtopę zaliczyłaś :-D to nie przyjaciółki :-D To chłopiec i dziewczynka :-p

Ja pierwszą @ dostałam na wakacjach z 6 kl do 1gim, czyli też 14 lat miałam.

Też słyszałam że teraz dziewczynki bardzo wcześnie okresu dostają masakra :szok: jeszcze parę lat to już z @ rodzić się będą :baffled:

Malwina nasze dzieciaczki już się widziały :-p ale wtedy Zuzia nie spodobała się Damiankowi, bo była nieznośna :-p

kama ja też pierwszą miesiączkę dostałam jak miałam ok 14 lat.. masakra mieć już w wieku 9 :szok:

anetka Miałam na myśli przyjaciele. Nie wiem, dlaczego tak napisałam, chyba mnie coś rozproszyło :dry: Już poprawiam :tak: :-D
Malwina Ja się piszę jak najbardziej na spotkanie:tak: mam nadzieję, że jeździsz do Gdańska, bo ja w Tczewie to chyba kilka lat nie byłam ;-) Zapraszam do siebie :tak:

Ostatnia edycja:
ja też w wieku 14. zaraz będą 8 latki z podpaskami biegać :szok:

Elizka jak tylko wyszłam popadła w ryk i zasnęła z tego płaczu 5 minut przed moim przyjściem. Ledwie kurtkę zdjęłam to już się obudziła :dry: U mnie jest na odwrót jak mnie nie ma to ryk jak jestem to ok ;-) Lęk miesiąca czy jakoś tak :-D

reklama
Do góry